Jump to content

Αξίζει τον κόπο?

tricky

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

σκέφτομαι να φτιάξω έναν καινούργιο pc για ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. Βρήκα λοιπόν τα παρακάτω και σας τα παραθέτω

CPU: INTEL CORE 2 DUO E4400 2.00 GHZ LGA775 - 800 FSB----------108eur

M/B: EVGA nForce 650i Ultra S775 DDR2-----------------------------80eur

RAM: Ram 2GB Kit DDR2 800MHz Elite--------------------------------99eur

VIDEO CARD: SAPPHIRE ATI X1950PRO 256MB PCI-E-----------------123eur

HDD: WESTERN DIGITAL 160GB WD1600JS 7200RPM SATA2-----------51eur

CASE: SUNBEAM Midi ATX Silent Storm Black-------------------------25eur

PSU: CHIEFTEC 560WATT 24 pin-------------------------------------65eur

Σύνολο περίπου 550ευρώ

1)Η επιλογή Intel είναι σωστή ή θα πρέπει να πάρω(με τα ίδια λεφτά) εναν AMD ATHLON που θεωρείται και πιο "παιχνιδιάρης"

2)Πιστεύετε ότι με τέτοιο σύστημα θα μπορώ να παίζω F.E.A.R, NFS, και κυρίως Call of Duty 2, Battlefield 2142 με resolution 1280x1024 και 1600x1200 και high quality on χωρίς παρεμβολές και κολλήματα?

3)Έχω ακούσει ότι η Χ1950 ΡRΟ υπερθερμαίνεται εύκολα. Πιστεύετε ότι με αυτό το σύστημα θα έχω πρόβλημα?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

...χμμμμ μάλιστα. Αν κατάλαβα καλά λοιπόν θα πρέπει να κάνω αρκετές παραχωρήσεις στην ποιότητα των παιχνιδιών, γιατί δυστυχώς δεν μπορώ να διαθέσω παραπάνω χρήματα. Για τους επεξεργαστές τι θα πρότεινες και επίσης αν θέλεις δώσε μου μια απάντηση για την υπερθέρμανση των Χ1950.

Εγώ θα έλεγα ότι είσαι οκ με Intel.

Η 1950 δεν ζεσταίνονται τόσο απλά το ανεμιστήρακι κάνει θόρυβο αρκετά

κοίτα είχα 1950pro 256mb...fear έπαιζα άνετα σε 1280x1024,κ με φίλτρα πάνω(όχι στο τέρμα,ως εκεί που ωφελούσαν..γτ μερικές φορές δν βλέπεις ιδιαίτερες διαφορές σε 2χ απο 4χ,σε 8χ απο 16χ κ.ο.κ!)...αλλά γ μεγαλύτερες αναλύσεις ότι λέει ο dell...

Αν δεν έχεις λεφτά, κάνε ότι έκανα εγώ(να πας σε AMD δλδ), ένας 4600+ θα σου φτάσει,

K9AG Neo2 69-77€

Από επεξεργαστές :

4600+ x2 88-98,00 €~,

4800+ x2 100-113,00 €~

Το καλό με το AM2 είναι ότι μπορείς να αναβαθμίσεις και αργότερα σε phenom. Σε Intel σχεδόν πάντα, κάθε επεξεργαστής που βγαίνει πρέπει να αλλάζεις και motherboard.

H απλα παιρνεις ενα xbox 360 με 400€ μαζι με παιγνιδια και ενα extra χειριστηριο, πετας και ενα firmware flash με αλλα 80€ (αν δεν σε νοιαζει το xbox live) και ξενοιαζεις..........

H απλα παιρνεις ενα xbox 360 με 400€ μαζι με παιγνιδια και ενα extra χειριστηριο, πετας και ενα firmware flash με αλλα 80€ (αν δεν σε νοιαζει το xbox live) και ξενοιαζεις..........

:001: loner είσαι σωστός...ξέρω ότι τα γραφικά και την απόδοση ενός ΧΒΟΧ ή PS3 δεν πρόκειται να τα έχω σ'αυτό το σύστημα, αλλά για έναν περίεργο λόγο είμαι συναισθηματικά δεμένος με το πληκτρολόγιο και το ποντίκι!!!

p.s. to pokemon640 για το "favorite blog politikos gammos". Να σου πώ την αλήθεια, αν και δεν ανήκω σε καμιά από τις κατηγορίες ανθρώπων που αναφέρει, και εγώ "ναι" θα ψήφιζα αλλά τι σόι ψηφοφορία είναι αυτή??? Σε αυτή την σελίδα http://politikosgamos.blogspot.com/2007/04/blog-post_12.html αναφέρει

"Και φαίνεται επίσης, πως υπάρχει ανάγκη για moderation των σχολίων. Οπότε, σβήστηκαν 65 σχόλια που είτε ήταν υβριστικά (τα λιγότερα), είτε ήταν ανώνυμα υποστηρικτικά (χωρίς καν παραπομπή σε κάποιο προφίλ) είτε ήταν σκέτα σχόλια που προκαλούσαν σε συζήτηση. Παρέμειναν 57 σχόλια (την ώρα που γράφεται το κείμενο αυτό), που μεταφράζεται σε 59 επώνυμα "ΝΑΙ". Από εδώ και πέρα η πρακτική αυτή θα ακολουθείται για όλα τα σχόλια" Τι λογοκρισία είναι αυτή??Να χαρώ εγώ ψηφοφορία

p.s. to pokemon640 για το "favorite blog politikos gammos". Να σου πώ την αλήθεια, αν και δεν ανήκω σε καμιά από τις κατηγορίες ανθρώπων που αναφέρει, και εγώ "ναι" θα ψήφιζα αλλά τι σόι ψηφοφορία είναι αυτή??? Σε αυτή την σελίδα http://politikosgamos.blogspot.com/2007/04/blog-post_12.html αναφέρει

"Και φαίνεται επίσης, πως υπάρχει ανάγκη για moderation των σχολίων. Οπότε, σβήστηκαν 65 σχόλια που είτε ήταν υβριστικά (τα λιγότερα), είτε ήταν ανώνυμα υποστηρικτικά (χωρίς καν παραπομπή σε κάποιο προφίλ) είτε ήταν σκέτα σχόλια που προκαλούσαν σε συζήτηση. Παρέμειναν 57 σχόλια (την ώρα που γράφεται το κείμενο αυτό), που μεταφράζεται σε 59 επώνυμα "ΝΑΙ". Από εδώ και πέρα η πρακτική αυτή θα ακολουθείται για όλα τα σχόλια" Τι λογοκρισία είναι αυτή??Να χαρώ εγώ ψηφοφορία

Δεν έχεις και άδικο, το κυρίως θέμα ήταν ότι πολλοί μπέναν και έγραφαν βρισιές. Και από εκεί και έπειτα άρχισαν να γίνονται ποιο επιλεκτικοί σε αυτό(οι administrators). Το ΠΑΣΟΚ και ο Συνασπισμός είναι σε θέση να εφαρμόσουν το σχέδιο.(Μόλις βγουν κυβέρνηση κάποια από τα δύο κόμματα). Στο pride ψήφιζες και χωρίς σχόλιο γράφοντας τηλ. & όνομα.

@tricky και εγώ αυτή την εντύπωση είχα μέχρι που έπιασα στα χέρια μου τα χειριστήρια του Wii και είδα πολύ καλύτερη αίσθηση στο παιχνίδι ;)

ΝΑ τα λέγατε μέσω πμ αυτά....

δίκιο έχεις...για να γυρίσουμε λοιπόν στο κυρίως θέμα χρειάζομαι άλλο "περιφερειακό" όπως για παράδειγμα ψύκτρα ή ανεμιστηράκι και αν ναι προτείνετε μου παρακαλώ κάτι

Νομίζω καλύφτηκα. Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας :033:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.