Jump to content

Mια ερωτηση...

phil1416003162

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ξερει κανεις αν υπαρχει καποια καρτα τηλεφωνιας η καποιος αλλος τροπος ωστε να μπαινω internet(κληση επακ)απο τη δουλεια χωρις να χρεωνεται και να φαινεται στο λογαριασμο κληση internet;

με καρτα τηλεφωνιας λογικα δεν θα φαινεται τπτ αφου δεν χρεωνεται ο λογαριασμος, αλλα για 100% σιγουρια επικοινωνησε με την εταιρια τηλεφωνιας που σε ενδιαφερει (η καρτα) και ρωτα τους

Δε με νοιαζει να φαινεται αστικη κληση,φτανει να μην φαινεται σαν κληση internet και με πριζουν τα αφεντικα :D

• 2 weeks later...

Υπάρχει μια σύνδεση της tellas που δεν χρειάζεται να αγοράσεις username και password. Βάζεις κάποια συγκεκριμένα της εταιρίας και η κλήση στο ιντερνετ χρεώνεται σαν τηλεφωνική. Είναι λίγο ακριβούτσικο αλλά στον λογαριασμό φαίνεται σαν τηλεφωνική κλήση [ 801κατι ].

Δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες γιατί δεν το έχω χρησιμοποιήσει [ κάποιος το έβαλε στη δουλεία και τον ψάχναμε ]. Αλλά αν ρωτήσεις κάτι θα μάθεις.

Νομίζω ότι ανάλογα δουλεύει και το AnyTime.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.