Jump to content

ram και flashακια

VBMAN1442169213

Recommended Posts

άκουσα, εάν αληθέυει, ότι βάζοντας στα win vista flashάκι (πχ. 1gb) ο υπολογιστής με ένα πρόγραμμα το δέχεται σαν μνήμη ram. Ισχύει κάτι τέτοιο?

ευχαριστώ!

edit: πλάκωσαν οι ενισχύσεις .... tacticalcube138 έλα να λύσεις το προβλημά μου όπως πάντα...

Περίπου. Στα vista η microsoft ενσωμάτωσε τον απόγονο του prefetch, το superfetch. Ο σκοπός είναι οι εφαρμογές να ανταποκρίνονται πιο γρήγορα. Τα vista μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα usb για να αποθηκεύουν τις πληροφορίες του superfetch και να τις χρησιμοποιούν. Η microsoft έχει ανακοινώσει κάποιες προδιαγραφές για τα usb. Λέει ότι αυξάνει τις επιδόσεις του σκληρού κατά 1000%, αλλά για την ώρα δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Όμως με την έλευση των υβριδικών δίσκων το superfetch θα φορτώνεται στη μνήμη flash και οι επιδόσεις θα αυξάνονται κατακόρυφα.

http://autoexec.gr/forums/thread/194.aspx

http://www.pcmages.gr/?q=node/134

Θα το δοκιμάσω στα Vista και θα σας πω αν κάνει δουλεια..

Το στικάκι ειναι 2GB

EDIT:

Ναι ωραία..αναβει-σβήνει σαν τρελό συνέχεια απο τότε που το ενεργοποιήσα...κάνει δουλειά όμως???Ιδού η απορία...του εδωσα 1960MB ...( εχω 1024 ραμ και ειπα μπας και δώ διαφορά, μηπως και δεν έκανε τοσα paging : page file 933M / 2299M και ραμ 600 απο 1024 πιάσμένα..)

EDIT_2: Πολύ μνήμη τα vista βρε αδελφε..

Δεν εχει αλλάξει κάτι σε σχέση με την ποσότητα μνήμης...

Εχω την εντυπωση οτι οτι αμα ανοίξω 2-3 φορες ενα προγραμμα (word+internet exp) τόσε το ανοίγει πιο γρήγορα..μπορεί βεβαια να μην το κανει και paged και να ειναι αυτός ο λόγος...Δεν ξέρω..εγώ παντος θα το αφήσω μπας και δώ καμια αλλαγή

post-3804-1442174744,7274_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.