VBMAN1442169213 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2007 άκουσα, εάν αληθέυει, ότι βάζοντας στα win vista flashάκι (πχ. 1gb) ο υπολογιστής με ένα πρόγραμμα το δέχεται σαν μνήμη ram. Ισχύει κάτι τέτοιο?ευχαριστώ!edit: πλάκωσαν οι ενισχύσεις .... tacticalcube138 έλα να λύσεις το προβλημά μου όπως πάντα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacticalcube138 Αύγουστος 14, 2007 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2007 Περίπου. Στα vista η microsoft ενσωμάτωσε τον απόγονο του prefetch, το superfetch. Ο σκοπός είναι οι εφαρμογές να ανταποκρίνονται πιο γρήγορα. Τα vista μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα usb για να αποθηκεύουν τις πληροφορίες του superfetch και να τις χρησιμοποιούν. Η microsoft έχει ανακοινώσει κάποιες προδιαγραφές για τα usb. Λέει ότι αυξάνει τις επιδόσεις του σκληρού κατά 1000%, αλλά για την ώρα δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.Όμως με την έλευση των υβριδικών δίσκων το superfetch θα φορτώνεται στη μνήμη flash και οι επιδόσεις θα αυξάνονται κατακόρυφα.http://autoexec.gr/forums/thread/194.aspxhttp://www.pcmages.gr/?q=node/134 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VBMAN1442169213 Αύγουστος 14, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2007 ευχαριστώ για την ενημέρωση...!!!!edit: google for ever έτσι? κοίταξα αμέσως μολις μου είπες το superfetch..είμαι καλός μαθητής...με προσπάθεια θα σας φτάσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Αύγουστος 14, 2007 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2007 Θα το δοκιμάσω στα Vista και θα σας πω αν κάνει δουλεια..Το στικάκι ειναι 2GBEDIT:Ναι ωραία..αναβει-σβήνει σαν τρελό συνέχεια απο τότε που το ενεργοποιήσα...κάνει δουλειά όμως???Ιδού η απορία...του εδωσα 1960MB ...( εχω 1024 ραμ και ειπα μπας και δώ διαφορά, μηπως και δεν έκανε τοσα paging : page file 933M / 2299M και ραμ 600 απο 1024 πιάσμένα..)EDIT_2: Πολύ μνήμη τα vista βρε αδελφε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VBMAN1442169213 Αύγουστος 15, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2007 έκανε καμιά δουλειά? βάλε κανένα πρόγραμμα για να μετρήσει την ram σου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Αύγουστος 16, 2007 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2007 Δεν εχει αλλάξει κάτι σε σχέση με την ποσότητα μνήμης... Εχω την εντυπωση οτι οτι αμα ανοίξω 2-3 φορες ενα προγραμμα (word+internet exp) τόσε το ανοίγει πιο γρήγορα..μπορεί βεβαια να μην το κανει και paged και να ειναι αυτός ο λόγος...Δεν ξέρω..εγώ παντος θα το αφήσω μπας και δώ καμια αλλαγή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.