Jump to content

DREAMBOX

apotsi

Recommended Posts

1. Τί είναι;

2. Τί δυνατότητες έχει;

3. Δυσκολία εγκατάστασης

4. Δυσκολία χρήσης

5. Τιμή αυτού και παρελκόμενα

Βοηθήστε τον άσχετο σε δορυφορικά να δεί "το φώς του"

Υ.Γ. Ελληνικά κανάλια (MEGA, ANT1, κτλ, κτλ) που τα πιάνω χάλια από την κεραία θα μπορώ να τα δώ από εκεί;

1. Τί είναι;

2. Τί δυνατότητες έχει;

3. Δυσκολία εγκατάστασης

4. Δυσκολία χρήσης

5. Τιμή αυτού και παρελκόμενα

Βοηθήστε τον άσχετο σε δορυφορικά να δεί "το φώς του"

Υ.Γ. Ελληνικά κανάλια (MEGA, ANT1, κτλ, κτλ) που τα πιάνω χάλια από την κεραία θα μπορώ να τα δώ από εκεί;

1. Δορυφορικός δέκτης κατ' αρχάς και με τα τελευταία μοντέλα του ( 7025, 600 ) έχει και tuner για επίγεια ψηφιακά.

2. Είναι ο πιο διαδεδομένος δέκτης στην αγορά. Αυτό τα λέει όλα. Έχει την απαραίτητη θύρα Εthernet για άλλα "κόλπα". :002:

3. Βλέπε #4.

4. Σαν δέκτης όχι. Για να χρησιμοποιήσεις τα καλούδια του όμως πρέπει να έχεις Η/Υ για να τον αναβαθμίζεις και να ξέρεις κάτι λίγα από Linux καθώς έχει λειτουργικό βασισμένο πάνω σε αυτό.

5. Οι τιμές αρχίζουν από ~170 για καινούργιο 500αράκι ~250 για τον 600άρη

και φθάνουν στα ~500-550 για τον 7025. Ο καινούργιος 8000 όταν θα βγει θα έχει HD αποκωδικοποιητή και τιμή γύρω στα ~1000ε.

Παρελκόμενα υπάρχουν πληκτρολόγιο και δίσκοι 3.5" για την σειρά 7xxx και 2.5" για τον 600άρη.

Τα ελληνικά κανάλια θα τα πιάνεις μέσω Ν0v@ μόνο.

1.Από τους πιο δημοφιλέστερους ψηφιακούς δέκτες

2.Από τις βασικότερες δυνατότητές του είναι ότι μπορεί να αξιοποιήσει το λεγόμενο cardsharing καθώς και με διάφορα plug in να "σπάσει" τα διάφορα κλειδώματα που υπάρχουν

3.Η εγκατάστασή του γίνετε όπως με τους υπόλοιπους ψηφιακούς δέκτες όσο αφορά το στήσιμο κατόπτρου lnb και τα διάφορα παρελκόμενα

4.Αυτό είναι το δύσκολο ειδικά αν θέλεις να κάνει διάφορα μή νόμιμα κόλπα

5.Τιμούλες μπορείς να δεις εδώ καθώς και οτιδήποτε παρελκόμενο μπορείς να πάρεις

Εγώ με τον μικρούλη 500άρι που έχω είμαι πλήρης ευχαριστημένος .. τώρα αν θέλεις διπλούς δέκτες και σκληρούς δίσκους είναι δικό σου θέμα..

Βασικά αν θες να βλέπεις και ελληνικά κανάλια αλλά καιάλλες δυνατότητες θα σου έλεγα να πάρεις το PVR της Nova και να ξεμπερδεύεις... Έχει από όλα τα καλούδια , στα λεφτά αγοράς σου κάνουν και εγκατάσταση , βλέπεις σε 2 τηλεοράσεις . Το μόνο άσχημο είναι ότι πληρώνεις μηνιάτικο αλλά αν πραγματικά αξίζει.. Μόνο τα έξοδα του κινηματογράφου που γλιτώνεις .....

Στν εποχή που ζούμε και με τις δυνατότητες που σου δίνει το διαδίκτυο δεν ξέρω αν αξίζει να τα σκας στη ΝΟΒΑ...

Μόνο και μόνο για τις ταινίες. Για τα παιχνίδια το καταλαβαίνω...

Βασικά αν θες να βλέπεις και ελληνικά κανάλια αλλά καιάλλες δυνατότητες θα σου έλεγα να πάρεις το PVR της Nova και να ξεμπερδεύεις... Έχει από όλα τα καλούδια , στα λεφτά αγοράς σου κάνουν και εγκατάσταση , βλέπεις σε 2 τηλεοράσεις . Το μόνο άσχημο είναι ότι πληρώνεις μηνιάτικο αλλά αν πραγματικά αξίζει.. Μόνο τα έξοδα του κινηματογράφου που γλιτώνεις .....

Τι ενοείς από όλα τα καλούδια ???

Στν εποχή που ζούμε και με τις δυνατότητες που σου δίνει το διαδίκτυο δεν ξέρω αν αξίζει να τα σκας στη ΝΟΒΑ...

Μόνο και μόνο για τις ταινίες. Για τα παιχνίδια το καταλαβαίνω...

+1 από εμένα..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.