Jump to content

Κατι δεν παει καλα,αλλα τι?

benzina

Recommended Posts

Πριν καμια βδομαδα εγκαταστησα το kaspersky στον pc μου.ολα καλα,μου βρηκε κατι τρογιαν,τα διεγραψα,κτλ.ρολοι δουλευε ως εδω.

Ξαφνικα πριν 3 μερες,αρχιζε να μη μου βγαζει το taskbar,σταδιακα χαθηκε και το drag & drop,το paste ενω οσο παει και χειροτερευει.προσπαθησα να απεγκαταστησω το kaspersky,αλλα μου βγαζει οτι δεν γινεται εκκινηση του windows installer.Τα παραθυρα οταν ελαχιστοποιουνται δεν εμφανιζονται στο taskbar και εξαφανιζονται,δεν μπορω να εγκαταστησω ή να απεγκαταστησω τιποτα,γενικα ενα μπαχαλο.Υπαρχει κανεις που να εχει μια ιδεα για το τι μπορω να κανω?

Κοιτα ολα αυτα φαινονται σαν εχει ιο μεσα και η σου τα κανει αυτα οσο ειναι σε λειτουργια η σου εκανε μονιμες ζημιες. Απο που κατεβασες το kaspersky? Δοκιμασε και σε safe mode να δεις αν σου κανει τα ιδια και εκει και δοκιμασε και ενα scan απο εκει εφοσον βεβαιωθεις οτι το kaspesky ειναι το σωστο kaspersky

λέμε, η γνώμη μου...αφού δεν μπορείς να κάνεις format, κατέβασε το tune up utilities κατέβασε το trial εδώ και χρησιμοποίησε το tune up uninstall manager για να σβήσεις το kaspersky. μετά χρησιμοποίησε τις εφαρμογές tune up disk cleaner,tune up disk doctor, tune up registry cleaner....

εγκατέστησε ένα freeware antivirus όπως avast κατέβασε το εδώ και κάνε ένα scan για ιό... αυτά σίγουρα θα λύσουν το πρόβλημα σου....

λέμε, η γνώμη μου...αφού δεν μπορείς να κάνεις format, κατέβασε το tune up utilities κατέβασε το trial εδώ και χρησιμοποίησε το tune up uninstall manager για να σβήσεις το kaspersky. μετά χρησιμοποίησε τις εφαρμογές tune up disk cleaner,tune up disk doctor, tune up registry cleaner....

εγκατέστησε ένα freeware antivirus όπως avast κατέβασε το εδώ και κάνε ένα scan για ιό... αυτά σίγουρα θα λύσουν το πρόβλημα σου....

Μου, χε, χε, αν το tune up καταφέρει να σβήσει το kaspersky σφύρα μου.

Ένας φίλος που είχε πρόβλημα με το kaspersky (δεν μπορούσε να μπει στα windows) μπήκε μέσω του cd των windows στην κονσόλα αποκατάστασης και απενεργοποίησε τα modules του kaspersky.

πάμε στοίχημα΄???? το tune up ΑΝ ξέρεις να το χρησιμοποιείς μπορεί να κάνει τούμπες το σύστημα////:033:

Ναι τούμπες κάνει, αλλά όχι και βαρβάτο uninstall αγαπητέ.

Πάντως για την ιστορία χρησιμοποιώ το Your Uninstaller! 2006.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.