benzina Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12, 2007 Πριν καμια βδομαδα εγκαταστησα το kaspersky στον pc μου.ολα καλα,μου βρηκε κατι τρογιαν,τα διεγραψα,κτλ.ρολοι δουλευε ως εδω.Ξαφνικα πριν 3 μερες,αρχιζε να μη μου βγαζει το taskbar,σταδιακα χαθηκε και το drag & drop,το paste ενω οσο παει και χειροτερευει.προσπαθησα να απεγκαταστησω το kaspersky,αλλα μου βγαζει οτι δεν γινεται εκκινηση του windows installer.Τα παραθυρα οταν ελαχιστοποιουνται δεν εμφανιζονται στο taskbar και εξαφανιζονται,δεν μπορω να εγκαταστησω ή να απεγκαταστησω τιποτα,γενικα ενα μπαχαλο.Υπαρχει κανεις που να εχει μια ιδεα για το τι μπορω να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Αύγουστος 12, 2007 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2007 Κοιτα ολα αυτα φαινονται σαν εχει ιο μεσα και η σου τα κανει αυτα οσο ειναι σε λειτουργια η σου εκανε μονιμες ζημιες. Απο που κατεβασες το kaspersky? Δοκιμασε και σε safe mode να δεις αν σου κανει τα ιδια και εκει και δοκιμασε και ενα scan απο εκει εφοσον βεβαιωθεις οτι το kaspesky ειναι το σωστο kaspersky Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Αύγουστος 12, 2007 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2007 Αν θες να βγαλεις το kaspersky δοκιμασε να το κανεις απο safe mode μπας και καταφερεις κατι παραπανω. Edit: Με προλαβαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Αύγουστος 12, 2007 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2007 Format?Δοκιμασε κανα free antivirus (avg) κανε και ενα ελεγχο στη registry αν και το βλεπω χλωμο να φτιαξει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ-XRHSTOS Αύγουστος 12, 2007 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2007 φιλε το καλυτερο κατα την γνωμη μου ειναι το format για να ξεμπερδεψεις μια για παντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Αύγουστος 13, 2007 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2007 Κοιτα αν δεν μπορεις να κανεις format,παρε το nod32 πολυ καλυτερο απο το kasperksy Link to comment Share on other sites More sharing options...
VBMAN1442169213 Αύγουστος 13, 2007 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2007 λέμε, η γνώμη μου...αφού δεν μπορείς να κάνεις format, κατέβασε το tune up utilities κατέβασε το trial εδώ και χρησιμοποίησε το tune up uninstall manager για να σβήσεις το kaspersky. μετά χρησιμοποίησε τις εφαρμογές tune up disk cleaner,tune up disk doctor, tune up registry cleaner....εγκατέστησε ένα freeware antivirus όπως avast κατέβασε το εδώ και κάνε ένα scan για ιό... αυτά σίγουρα θα λύσουν το πρόβλημα σου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacticalcube138 Αύγουστος 14, 2007 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2007 λέμε, η γνώμη μου...αφού δεν μπορείς να κάνεις format, κατέβασε το tune up utilities κατέβασε το trial εδώ και χρησιμοποίησε το tune up uninstall manager για να σβήσεις το kaspersky. μετά χρησιμοποίησε τις εφαρμογές tune up disk cleaner,tune up disk doctor, tune up registry cleaner....εγκατέστησε ένα freeware antivirus όπως avast κατέβασε το εδώ και κάνε ένα scan για ιό... αυτά σίγουρα θα λύσουν το πρόβλημα σου....Μου, χε, χε, αν το tune up καταφέρει να σβήσει το kaspersky σφύρα μου.Ένας φίλος που είχε πρόβλημα με το kaspersky (δεν μπορούσε να μπει στα windows) μπήκε μέσω του cd των windows στην κονσόλα αποκατάστασης και απενεργοποίησε τα modules του kaspersky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VBMAN1442169213 Αύγουστος 14, 2007 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2007 πάμε στοίχημα΄???? το tune up ΑΝ ξέρεις να το χρησιμοποιείς μπορεί να κάνει τούμπες το σύστημα////:033: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacticalcube138 Αύγουστος 14, 2007 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2007 πάμε στοίχημα΄???? το tune up ΑΝ ξέρεις να το χρησιμοποιείς μπορεί να κάνει τούμπες το σύστημα////:033:Ναι τούμπες κάνει, αλλά όχι και βαρβάτο uninstall αγαπητέ.Πάντως για την ιστορία χρησιμοποιώ το Your Uninstaller! 2006. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VBMAN1442169213 Αύγουστος 14, 2007 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2007 εδώ δεν μιλάμε για βαρβάτο uninstall, μιλάμε να κάνει δουλειά του το παιδί.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Αύγουστος 14, 2007 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2007 Εγω παντος ψηφιζω your uninstaller. Υπαρχει και trial Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21unoDK Αύγουστος 14, 2007 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2007 Εγω παντος ψηφιζω your uninstaller. Υπαρχει και trial+1 στο unistaller Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Αύγουστος 14, 2007 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2007 [OFF TOPIC] o unistaller που λες κανει καλη δουλεια αξιζει να τον κοιταξω[/OFF TOPIC] Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacticalcube138 Αύγουστος 14, 2007 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2007 Καλή δουλειά κάνει, όχι όμως και θαύματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Αύγουστος 14, 2007 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2007 Καλή δουλειά κάνει, όχι όμως και θαύματα.Οκ τελεια θα το δοκιμασω αμεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Αύγουστος 14, 2007 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2007 Δοκιμασε το και κρατα το επισης. Εγω οσο το εχω με εχει αφησει ευχαριστημενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
benzina Αύγουστος 21, 2007 Author #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2007 Οτι κιαν εκανα αποτυχε.Δεν μπορω καν να κανω install/uninstall μεσω του windows installer.Μετα το φορματ υπαρχει περιπτωση να μη λειτουργουν καποια προγραμματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Αύγουστος 21, 2007 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2007 Ρε παιδι μου παρε ενα δευτερο δισκο απο φιλο στην τελικη δανικο.Κανε Back-up και format.Δεν βλεπω να βγαζεις κατι με αλλα μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.