Jump to content

Πρόβλημα σε εγγραφή cd/dvd

melissa_virus

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν έχω κάτι αρχεία pdf και θέλω να τα γράψω σε dvd. Το πρόβλημα είναι ότι τα nero τουλάχιστον δεν μπορεί να γράψει αρχεία με όνομα μεγαλύτερο των 255χαρακτήρων…

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μην τρώει κόλλημα με τα αρχεία με μεγάλα ονόματα?

Ευχαριστώ.

Δεν ειμαι σιγουρος για αυτο αλλα δεν νομιζω οτι φταιει το προγραμμα. Χωρις να θυμαμαι καλα κατι ειχα δει οτι τα windows υποστηριζουν μεχρι ενα οριο χαρακτηρων για ονομα και path αρα αν ειναι απο εκει οπως λεω τοτε κανενα προγραμμα δεν θα δουλεψει. Αλλα 255+ χαρακτηρες-τι ονομα ειναι αυτο

Βασικά είχα διαπιστώσει ότι και δικτυακά υπήρχε αυτό το πρόβλημα. Οπότε έχεις δίκιο γι’ αυτό που λες ότι φταίνε τα λειτουργικά. Δεν το είχα συνδυάσει.

Τα αρχεία με το μεγάλο name δεν τα περνούσε καν από το δίκτυο. Ευτυχώς σε μια φάση που έκανα backup το pc του δικτύου που περιείχε αυτά τα pdf, στο pc με τα win 2003 τα πήρε μια χαρά γιατί με στα xp δεν μπαίνανε.

Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στο pc αυτό. Θα δοκιμάσω έχοντας κάνει shared το dvd-r σε άλλο pc να τα στείλω μέσω lan τρέχοντας το nero στα win2003 να τα γράψει. Αλλά χλωμό να πετύχει…

ΥΓ: Κάτι pdf σκαναρισμένα βιβλία ιατρικού περιεχομένου είναι. Δεν τα έφτιαξα εγώ έτσι.

Μερικά έχουν μεγάλο όνομα. Ίσως να μην είναι και 255 χαρακτήρες. Απλά θυμάμαι το nero αυτό το error έβγαζε, και τα xp όταν δεν μπορούσαν να πάρουν δικτυακά βγάζοντας κάποιο παρόμοιο error. Μπορεί να θυμάμαι και λάθος δεν παίρνω και όρκο. Κάτι τέτοιο βγάζανε πάντως. Μεγάλο όνομα.

Βασικα τα windows επιτρεπουν μεχρι 255 χαρακτηρες και path (που περιεχει και το ονομα του αρχειου) οπως ειπα και αν θυμαμαι καλα οποτε και τοτε το nero μπορει να μην δουλευει. Αν ειναι 150 χαρακτηρες τα αρχεια και βρισκονται και σε βαθος 10 φακελους με μεγαλο ονομα ο καθενας φαντασου τι γινεται. Οποτε πριν κανεις οτιδηποτε αν εχεις τα αρχεια σε κανα τεραστιο path στο δισκο τοτε πρωτα αντιγραφη στο C:\

Σωστός NGF. θα το δοκιμάσω έτσι να δω αν θα γίνει επιτέλους η ρημάδα η εγγραφή. θα τα ρίξω στον c. και θα τα βγάλω μερικά από φακέλους γιατί είναι πολλά pdf που είναι σε ενότητες κεφάλαια, βιβλία και ένα σωρό μπούρδες...

Thanks.

Ισως να πετυχαινε αν τα εβαζες σε ενα zip ή rar και μετα να τα εγραφες στο dvd.. Δε ξερω βεβαια αν σε βολευει..

Ισως να πετυχαινε αν τα εβαζες σε ενα zip ή rar και μετα να τα εγραφες στο dvd.. Δε ξερω βεβαια αν σε βολευει..

Στο μυαλό μου είσαι :p

Στο μυαλό μου είσαι :p

Ναι.

Και αν καταστραφεί ένα byte από το cd λόγω γρατζουνιάς or something, να χάσει όλο το rar με όλα τα αρχεία και όχι μόνο ένα αρχείο, όπως θα συνέβενε αν ήταν μόνα τους στο CD.

Αφού είναι pdf, γιατί δεν κάνεις ένα ομαδικό rename να ξεμπερδεύεις; Ακόμα και πολλά να είναι τα αρχεία υπάρχουν προγράμματα για αυτή τη δουλειά.

louis_gas και kalodios είχα δοκιμάσει να τα περάσω στο δίκτυο βάζοντας π.χ New Folder μέσα τα pdf με το «πρόβλημα» και όλο .rar και πάλι έβγαζε πρόβλημα και δεν τα πέρναγε. Δεν ξέρω γιατί πάντως. Αφού ήταν συμπιεσμένο κάπως κουλό μου φάνηκε. Λογικά μάλλον θα γίνετε έλεγχος και στα συμπιεσμένα.

matersci

Σωστό αυτό που λες για τα rar. Άμα γίνει κάτι στο dvd πάει τελείωσαν όλα.

Βασικά το rename ήταν η ποιο εύκολη λύση. Αλλά επειδή τα e-books είναι ιατρικού περιεχομένου άμα τα έκανα rename θα έχαναν όλο το νόημα τους. Μετά άντε να βρεις τι είναι που.

Οκ το πρόβλημα λύθηκε. Γράφτηκαν σε dvd. Τα πέρασα μέσω net στον F:/ πχ και επειδή μειώθηκε πολύ το όνομα δεν υπήρξε πρόβλημα. Στην εγγραφή στο dvd έβγαλε κάτι αλλά το συνηθισμένο που βγάζει και τα έγραψε μια χαρά.

Τελικά ήταν αρκετά απλό αλλά δεν μου έκοψε. Νόμιζα ότι το πρόβλημα ήταν μόνο στο όνομα του pdf και όχι και στον χώρο που τα έβαζα. Γιατί και μεγάλο όνομα είχανε πολλά από τα αρχεία, αλλά και μεγάλο path (φάκελοι υποφάκελοι μπλα μπλα…)

Σας ευχαριστώ όλους.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.