Jump to content

Θα τρελαθουμε!!!

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Αν κατάλαβα καλά ήσουν παρκαρισμένος τον παράδρομο, απέναντι από το μαύρο Astra...

Λοιπόν γενικά η σήμανση σοτυς Ελληνικούς δρόμους είναι χάλια, αλλά τι να κάνεις...

Στην συγκεκριμένη περίπτωση παιδιά που είναι η κίτρινη γραμμή; Εγώ βλέπω μια πάνω στο πεζοδρόμιο που θα έπρεπε να είναι στο δρόμο για να απαγορεύει την στάθμευση και την στάση.(αλλά πάντα επί της Κηφισσίας)

Επίσης βλέπω πεντακάθαρα (αν και γυρισμένη προς τον ουρανό, αλλά φαίνεται και σε αυτό δεν έχεις δίκιο) μια πινακίδα που απαγορεύει τη στάθμη και την στάθμευση σε αυτούς που την έχουν στα δεξιά τους (δηλαδή στους διερχόμενους επί της Κηφισσίας). Συνεπώς εδώ ο Έλληνας φορολογούμενος έχει πληρώσει ουσιαστικά 2 φορές την ίδια σήμανση (και πινακίδα και γραμμή)

Στον παράδρομο δεν υπάρχει ούτε κίτρινη γραμμή ούτε σήμα...

Οπότε παίδες μια χαρά επιτρέπεται εκεί το παρκάρισμα...

Πάντως οτι φίλε μου ενοχλούσες, αυτό να λέγεται... Από εκεί περνάει και λεωφορείο αν δεν κάνω λάθος...

Και κάτι άσχετο, αλλά όχι τόσο. Η Κηφισσίας πρέπει να είναι ο πιο λάθος δρόμοπς ως προς τη σήμανση.

Αν προσέξετε στους παράδρομους, όπου αυτοί έχουν άνοιγμα προς ή από την Κηφισσίας έχουν βάλει STOP, αλλά αυτό στην αριστερή πλευρά του παράδρομου (πάνω στη νησιδα δηλάδή) και σημφωνα με τον κώδικα το STOP είναι για αυτούς που το έχουν στα δεξιά τους, δηλαδή για την Κηφισσίας...

Σκέφτεστε να σταματάει η Κηφισσίας για να δγει κάποιος από τον παράδρομο;

Όταν έχει κίτρινη γραμμή, προφανώς και απαγορεύεται να παρκάρεις σε εκείνη την πλευρά του δρόμου. Δεν είναι ποδόσφαιρο ή μπάσκετ για να απαγορεύεται να την πατήσεις. Απαγορεύεται το παρκάρισμα σημαίνει. Σε διαβεβαιώ ότι τα έξοδα για το δικαστήριο θα είναι πολύ περισσότερα από την κλήση, και στο κάτω κάτω φταίς, και με τις φωτογραφίες αυτό δείχνεις. Αν πας στο δηκαστήριο φρόντισε να βγάλεις άλλες πιο "καθαρές".

grammh15vz.jpg

στη φωτο αυτη φαινεται ξεκαθαρα η κιτρινη γραμμη επι της κηφησιας γραμμη κιτρινη ομως εγω δεν βλεπω στη νησιδα απο τη μερια του παραδρομου. Δεν ειναι πεζοδρομιο ειναι νησιδα , αλλο το ενα αλλο το αλλο. Με κιτρινο βελος ειναι η θεση που ειχε παρκαρει το αμαξι την ημερα που επεσε το προστιμο. Η πινακιδα ειναι δεξια της νησιδας που σημαινει οτι ισχυει για αμαξια επι της κηφησιας παρκαριεσμενα απο τη μερια της κηφησιας. Λεωφορειο δεν περναει απο εκει αλλα απο την εξω μερια πανω στη κηφησιας.

Συγνώμη βρε ea6gka αλλά ολόκληρο thread για το προφανές;

Δεν θέλει και πολύ φιλοσοφία για να καταλάβεις ότι εκεί απαγορεύεται (με ή χωρίς πινακίδα).

Συμφωνώ για το απαράδεκτο της ταμπέλας κλπ αλλά μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας.

;)

το σημα της φωτογραφιας ειναι για τον παραδρομο οχι για την κηφισιας.

η κηφισιας εχει την κιτρινη γραμμη.

λοιπον ειπαμε φταις παει και τελιωσε :) ακομα και στο δικαστηριο να πας εχεις αδικο.

μπορεις ομως να κανεις καταγγελεια στον δημο και να σου πληρωσει αυτος την κληση επειδη η πινακιδα ειναι χαλασμενη. θα πληρωσεις εσυ αρχικα και μετα απο 5 χρονια θα παρεις και τα λεφτα απο το δημο(αν τα παρεις...λεμε τωρα)

εγω πριν μια βδομαδα εφαγα κλιση στην Πατρα στην οδο Κορινθου!

πινακιδες δεν υπηρχαν κατα μηκος του δρομου μονο στις γωνιες ... ουτε μια κιτρινι διαγραμμιση..επισης στο δρομο υπηρχαν πολλα παρκαρισμενα !παρκαρα εκει για 20 λεπτα γυρισα και ειδα μια κλιση ....και το εκνευριστικο τις υποθεσης ξερεται ποιο ηταν οτι απο ολα εκεινα τα αμαξια που ηταν παρκαρισμενα μονο το δικο μου ειχαι κλιση <<μηπως επιδη εχω Αθηναικες πινακιδες>> λεω εγω τωρα:TD: :TD: :TD::getlost: :getlost: :getlost:

παντως αυριο θα σκασω 65 ολοκληρα ευρουλακια για το κομπλεξικο τυπο που μου την εδωσε:mad: :mad: :crazy: :fist: :rant:

Στην Πάτρα;

Με Αθηναϊκές πινακίδες;

Και τόλμησες να παρκάρεις;

Φίλε δεν είσαι ο πρώτος που το λέει...

Ξέρω κανα 3άρι άτομα ακόμα που έχουν πάθει το ίδιο.

Βασικά για Πατρα: Πάνω από τους μισούς δεν ξέρουν να οδηγούν. Το 80% των αυτοκινήτων στην Πάτρα είναι παράνομα παρκαρισμένα.

Δεν βρίσκεις γενικά άκρη με το αυτοκίνητο στην Πάτρα.

Και μη βγούν τώρα οι Πατρινοί να μου την πουν. Δεν τα λέω με κακή πρόθεση. Και εγώ στην Πάτρα έζησα τα πρώτα χρόνια της ζωής μου...

στη πατρα ολα τα αυτοκινητα ειναι μπουκωμενα ρε και με κατεστραμενα αμορτισερ. μεγιστη ταχυτητα ειναι 20 χλμ.

και ακομα και σε κανα μεγαλο δρομο να βγουν οι πατρινοι οπως την εθνικη, απο συνηθεια πανε με 40χλμ και αν τους πεις να το πατισουν λιγο να ξεμπουκωσει σου λενε"κατσε ρε να σκωτωθουμε θελεις?"

αληθινο περιστατικο:

πιγαινα για κατι αγωνες απο πατρα λαμια με αμαξι(τεσσερα ατομα) πριν γινει η γεφυρα στο ριο. οδηγος πατρινος 35 χρονων.

παιδια να στο σταυρο που σας κανω ο τυπος πιγαινε σε ολο το ταξιδι με τριτη ταχυτητα και με 5500 στροφες. δεν εβαλε ουτε τεταρτη και το αμαχι ειχε πεντε ταχυτητες.

οταν φτασαμε και πηγαινε με χαμηλες στροφες μεσα στη πολη ετριζαν οι πλατινες και οι δισκοι και μου ελεγε "ρε συ γιατι τριζει? λες να θελουν αλλαγη τα τακακια?" (τα φρενα εντωμεταξυ δε χρειαστηκαν στη διαδρομη)

:slap:

το επαιζε ειδιμονας οτι αφου ο δρομος εχει στροφες πρεπει να μπορει να ελεγχει το αμαξι. εντωμεταξυ ο δρομος ηταν μια χαρα οσοι εχουν περασει ξερουν.

ασε που δε με ενοιαζε κιολας μηπως το δικο μου αμαξι κατεστρεφα?

παντως αν θεωρεις καλη την εθνικη Πατρων Κορινθου τοτε δεν εχεις παει αλλα ταξιδια

δεν σου τη λεω απλα ειναι ενας απο τους χειροτερους δρομους που υπαρχουν στη Ελλαδα,ειναι στενος και κακο φτιαγμενος!Βασικα ειναι το κομματι των εθνικων μας αρτηριων που ακομα δεν εχει φτιαχτει!

Λοιπόν επειδή ξεσκίστηκα και έμαθα απ' έξω τον ΚΟΚ ακούτε:

Απαγορεύεται πάνω στο πεζοδρόμιο.

Απαγορεύεται όπου υπάρχει σχετική πινακίδα (έχεις υποχρέωση να κοιτάξεις να μήπως υπάρχει).

Απαγορεύεται σε απόσταση 3* μέτρων από την αρχή κάθε διασταύρωσης, παράδρομου κτλ.

Απαγορεύεται σε απόσταση 5* μέτρων από πινακίδα STOP.

Απαγορεύεται σε απόσταση 12* μέτρων από φανάρι.

Απαγορεύεται εάν δεν αφήνεις ελεύθερο χώρο για 1,5 αυτοκίνητο στο δρόμο (στο πλάτος).

Απαγορεύεται σε αυτοκινητόδρομους & εθνικές οδούς.

Απαγορεύεται σε απόσταση 5* μέτρων από στάσεις λεωφορείων.

Απαγορεύεται πάνω σε διάβαση πεζών.

Απαγορεύεται και σε κανά-δυο άλλες περιπτώσεις που θα ποστάρω όταν ξεκολλήσει το μυαλό μου.

*για τα μέτρα δεν είμαι πολύ σίγουρος, αλλά κάπου εκεί παίζουν.

Anyway, το παιδί την πλήρωσε και ησύχασε! Πολλά τα παράθυρα του ΚΟΚ παιδιά, θέλει πολύ προσοχή.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.