Jump to content

Θα τρελαθουμε!!!

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

1.Εαν ησουν πανω στις κιτρινες γραμμες μπορουσαν να σε γραψουν

2.Εαν ησουν απεναντι απο το astra θα ησουν καπου στις κοκκινες γραμμες αρα παλι μπορουσαν να σε γραψου!!

3.Εαν δεν ησουν στις κιτρινες ή κοκκινες γραμμες που εισουν????

post-752-1416071637,5703_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από ea6gka

αν υπαρχει πεζοδρομιο και δεν υπαρχει πινακιδα που να απαγορευειο τη σταθμευση νομιζω οτι επιτρεπεται , αλλα αφου μου ειπε οτι εχω δικιο η διοικητης?

κοιτα χωρις να θελω να σε κακοκαρδισω εχεις απολυτως αδικο.

1)δεν επιτρεπεται δια λιθοβολισμου το παρκαρισμα ή η σταθμευση πανω σε κανενα πεζοδρομιο με το αμαχι

2)ακομα και αν δεν ειδες το σημα δεν ειδες την κιτρινη γραμμη στην ακρη του πεζοδρομιου? πανω σε κιτρινες γραμμες απαγορευεται σταση και σταθμευση

:) χωρις παρεξηγηση φταις και θα πλερωσεις.

ειπαμε πανω σε πεζοδρομιο δε παρκαρεις ποτε. ουτε μιση ροδα δε πρεπει να ακουμπαει πανω(επαθα και εμαθα)

οπου υπαρχει κιτρινη γραμμη δε παρκαρεις ουτε σταθμευεις σε αυτη τη μερια του δρομου.δε εχει σημασια αν πατας τη γραμμη.

με τι λογικη σου οπως βλεπεις στη φοτο μπορεις να αφησεις το αμαξι μεσα στη λεοφορο διπλα στο πεζοδρομιο αφου δε πατας τη γραμμη!

Αν ησουν παπας ή δικαστης και ελευθερωνες εμπορους ναρκωτικων ή σε ελεγαν Αγγελοπουλου και εκαιγες δαση ή ησουν κυβερνητικο προσωπο και προσπαθουσες να πουλησεις δημοσια γη στην χαλκιδικη ...εεεεεεεεεε τοτε ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ..........

Τωρα ομως που ισως και να εχεις δικιο ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΕΡΩΣΕΙΣ!!!

μην ψαχνεις το δικιο σου...ακομα δεν το εχεις καταλαβει???

Αρχική απάντηση από Aias

Αν ησουν παπας ή δικαστης και ελευθερωνες εμπορους ναρκωτικων ή σε ελεγαν Αγγελοπουλου και εκαιγες δαση ή ησουν κυβερνητικο προσωπο και προσπαθουσες να πουλησεις δημοσια γη στην χαλκιδικη ...εεεεεεεεεε τοτε ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ..........

Τωρα ομως που ισως και να εχεις δικιο ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΕΡΩΣΕΙΣ!!!

lol

Αρχική απάντηση από Chosen

Εγώ πιστεύω ότι φταίνε οι Αλβανοί.

:tw: :beer: :tw:

:clap:

Αρχική απάντηση από ea6gka

μη γελιεστε το αμαξι ειναι εκει γιατι σταματησα την επομενη μερα να φωτογραφισω, δεν ημουν εκει !

TΥΧΕΡΕ!!!!! Εγώ θα σου έδινα κι' άλλη κλήση....:cool:

τι μου ειπε τροχονομος φιλος,

1. Ο υπαρχον στηλος πινακιδας εναι κατεστραμενος και εχει αναστραφει προς τον ουρανο και δεν ειναι θεατη στους οδηγους

2. ειναι στην αριστερη πλευρα και προφανως απευθυνεται στους κινουμενους στο δικτυο(οδος κηφισιας)

3. Συμφωνα με το ΚΟΚ και την προβλεψη Ν. 1481/84 ο διοικητης εχει το δικαιωμα και την υποχρεωση να ελεγχει τη νομιμοτητα των διοικητικων πραξεων των οργανων του και σε περιπτωση υπαρξης παραβασης να επεμβαινει.

Οσο για τη κιτρινη γραμμη θα το πω για 1000 φορα οτι το μαμημενο το αμαξι ΔΕΝ (ΑΡΝ) ηταν ΠΑΝΩ στο πεζοδρομιο. Τεσπα το προστιμο πληρωθηκε καθως σε αυτο το μπαχαλο που θελετε να ονομαζερτε κρατος ακρη δε βγαζεις. Και αν σου φαινετε κιτρινη γραμμη αυτη εσενα μαλλον δεν εχεις δει πως ειναι οι κιτρινες γραμμες στο εξωτερικο, ουτε αριανους να στρωναν στην ασφλατο:D

ναι ρε εννοειται οτι δεν συζηταμε για την ποιοτητα της οδοποιειας και της σημανσης στην ελλαδα αλλα εχω την εντυπωση οτι η κιτρινη γραμμη σημαινει οτι απαγορευεται η σταθμευση ...τωρα για το πεζοδρομιο εννοειται οτι δια ροπαλου απαγορευεται να το καβαλας (δεν χρειαζεται κιτρινη γραμμη για αυτο )

μα παρανομος ειμαι , αλλα σε αναγκαζουν να γινεσαι. και τα ψεματα οτι δεν μπορω να κανω κατι εμενα με εκνευριζουν ακομα περισσοτερο. ακου εκει να σου λεει ο διοικητης εχει δικιο αλλα θα πληρωσεις, αυτο ειναι πρωτοφανες!

ελα μωρε μια κληση ειναι μην αγχωνεσε 62 ευρο αν θυμαμε καλα?

για να σου απαλεινω τον πονο σου λεω οτι εγω εχω φαει 4 τετοιες και 3 για υπερβολικη ταχυτητα (τις φτηνες 33 ευρο). με εχουν μαθει, ευτυχως που δεν υπαρχει ποιντ σιστεμ.

αα και για να μην το ξεχασω...πρεπει να λες και ευτυχως που δε μου πηρανε τις πινακιδες. εμενα μου τις εχουν παρει 2 φορες.

χμ, απορία:

Όταν ήθελες να παρκάρεις δεν είδες την πινακίδα, όταν όμως ήθελες να βγάλεις τη φωτό, είδες ΚΑΙ τι είδους πινακίδα ήταν ("απαγορεύεται η στάση & η στάθμευση") ΚΑΙ που ήταν, παρ' όλο το λάθος προσανατολισμό της.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.