ea6gka Φεβρουάριος 7, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 καλα οτι θα τα σκασω το ξερω. απλα ειπα να το δειξω για να προσεχετε και εσεις, βεβαια παλια στην μεσογειων εμαθα γραφανε αβερτα μεχρι που επεσε ξυλο και σταματησανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Φεβρουάριος 7, 2005 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 1.Εαν ησουν πανω στις κιτρινες γραμμες μπορουσαν να σε γραψουν 2.Εαν ησουν απεναντι απο το astra θα ησουν καπου στις κοκκινες γραμμες αρα παλι μπορουσαν να σε γραψου!! 3.Εαν δεν ησουν στις κιτρινες ή κοκκινες γραμμες που εισουν???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Φεβρουάριος 7, 2005 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka αν υπαρχει πεζοδρομιο και δεν υπαρχει πινακιδα που να απαγορευειο τη σταθμευση νομιζω οτι επιτρεπεται , αλλα αφου μου ειπε οτι εχω δικιο η διοικητης? κοιτα χωρις να θελω να σε κακοκαρδισω εχεις απολυτως αδικο.1)δεν επιτρεπεται δια λιθοβολισμου το παρκαρισμα ή η σταθμευση πανω σε κανενα πεζοδρομιο με το αμαχι2)ακομα και αν δεν ειδες το σημα δεν ειδες την κιτρινη γραμμη στην ακρη του πεζοδρομιου? πανω σε κιτρινες γραμμες απαγορευεται σταση και σταθμευση Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 7, 2005 Author #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 αλλος απο εδω, ρεελεοςειπαμε ημουνα πλαι λεμε, οχι πανω ουτε με μια ροδα επανω, πλαι κολλητα. τωρα οι κιτρινες ειναι για πανω στο πεζοδρομιο ή διπλα απο αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Φεβρουάριος 7, 2005 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 χωρις παρεξηγηση φταις και θα πλερωσεις. ειπαμε πανω σε πεζοδρομιο δε παρκαρεις ποτε. ουτε μιση ροδα δε πρεπει να ακουμπαει πανω(επαθα και εμαθα) οπου υπαρχει κιτρινη γραμμη δε παρκαρεις ουτε σταθμευεις σε αυτη τη μερια του δρομου.δε εχει σημασια αν πατας τη γραμμη. με τι λογικη σου οπως βλεπεις στη φοτο μπορεις να αφησεις το αμαξι μεσα στη λεοφορο διπλα στο πεζοδρομιο αφου δε πατας τη γραμμη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Φεβρουάριος 7, 2005 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Αν ησουν παπας ή δικαστης και ελευθερωνες εμπορους ναρκωτικων ή σε ελεγαν Αγγελοπουλου και εκαιγες δαση ή ησουν κυβερνητικο προσωπο και προσπαθουσες να πουλησεις δημοσια γη στην χαλκιδικη ...εεεεεεεεεε τοτε ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ..........Τωρα ομως που ισως και να εχεις δικιο ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΕΡΩΣΕΙΣ!!!μην ψαχνεις το δικιο σου...ακομα δεν το εχεις καταλαβει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 7, 2005 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Aias Αν ησουν παπας ή δικαστης και ελευθερωνες εμπορους ναρκωτικων ή σε ελεγαν Αγγελοπουλου και εκαιγες δαση ή ησουν κυβερνητικο προσωπο και προσπαθουσες να πουλησεις δημοσια γη στην χαλκιδικη ...εεεεεεεεεε τοτε ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ..........Τωρα ομως που ισως και να εχεις δικιο ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΕΡΩΣΕΙΣ!!! lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 8, 2005 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Εγώ πιστεύω ότι φταίνε οι Αλβανοί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Φεβρουάριος 8, 2005 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen Εγώ πιστεύω ότι φταίνε οι Αλβανοί. :tw: :tw: :clap: Αρχική απάντηση από ea6gka μη γελιεστε το αμαξι ειναι εκει γιατι σταματησα την επομενη μερα να φωτογραφισω, δεν ημουν εκει ! TΥΧΕΡΕ!!!!! Εγώ θα σου έδινα κι' άλλη κλήση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Φεβρουάριος 8, 2005 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen Εγώ πιστεύω ότι φταίνε οι Αλβανοί. TO AΣΧΕΤΟ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Φεβρουάριος 8, 2005 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Το δικιο σου δεν θα το βρεις... Παρεπιπτοντως πηγαινε στο foggs...ειναι πολυ ωραιο μαγαζι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 8, 2005 #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από aristos87 [Σήμερα, στις 03:17] TO AΣΧΕΤΟ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIlGoRi Φεβρουάριος 8, 2005 #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 κιτρινη γραμμη ψηλε ... προβλημα !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 8, 2005 Author #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 τι μου ειπε τροχονομος φιλος, 1. Ο υπαρχον στηλος πινακιδας εναι κατεστραμενος και εχει αναστραφει προς τον ουρανο και δεν ειναι θεατη στους οδηγους 2. ειναι στην αριστερη πλευρα και προφανως απευθυνεται στους κινουμενους στο δικτυο(οδος κηφισιας) 3. Συμφωνα με το ΚΟΚ και την προβλεψη Ν. 1481/84 ο διοικητης εχει το δικαιωμα και την υποχρεωση να ελεγχει τη νομιμοτητα των διοικητικων πραξεων των οργανων του και σε περιπτωση υπαρξης παραβασης να επεμβαινει. Οσο για τη κιτρινη γραμμη θα το πω για 1000 φορα οτι το μαμημενο το αμαξι ΔΕΝ (ΑΡΝ) ηταν ΠΑΝΩ στο πεζοδρομιο. Τεσπα το προστιμο πληρωθηκε καθως σε αυτο το μπαχαλο που θελετε να ονομαζερτε κρατος ακρη δε βγαζεις. Και αν σου φαινετε κιτρινη γραμμη αυτη εσενα μαλλον δεν εχεις δει πως ειναι οι κιτρινες γραμμες στο εξωτερικο, ουτε αριανους να στρωναν στην ασφλατο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIlGoRi Φεβρουάριος 8, 2005 #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 ναι ρε εννοειται οτι δεν συζηταμε για την ποιοτητα της οδοποιειας και της σημανσης στην ελλαδα αλλα εχω την εντυπωση οτι η κιτρινη γραμμη σημαινει οτι απαγορευεται η σταθμευση ...τωρα για το πεζοδρομιο εννοειται οτι δια ροπαλου απαγορευεται να το καβαλας (δεν χρειαζεται κιτρινη γραμμη για αυτο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 8, 2005 Author #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 μα παρανομος ειμαι , αλλα σε αναγκαζουν να γινεσαι. και τα ψεματα οτι δεν μπορω να κανω κατι εμενα με εκνευριζουν ακομα περισσοτερο. ακου εκει να σου λεει ο διοικητης εχει δικιο αλλα θα πληρωσεις, αυτο ειναι πρωτοφανες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Φεβρουάριος 8, 2005 #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Μάλλον ο μοναδικός ήσουν που στάθμευσε στην αριστερή πλευρά του δρόμου. Δεν σου φάνηκε λίγο περίεργο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 8, 2005 Author #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 γεματο απο αμαξια ηταν κατα μηκος του δρομου λογω της διεθνους εκθεσης , απαξαπαντες φαγανε κληση Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Φεβρουάριος 8, 2005 #39 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 ελα μωρε μια κληση ειναι μην αγχωνεσε 62 ευρο αν θυμαμε καλα?για να σου απαλεινω τον πονο σου λεω οτι εγω εχω φαει 4 τετοιες και 3 για υπερβολικη ταχυτητα (τις φτηνες 33 ευρο). με εχουν μαθει, ευτυχως που δεν υπαρχει ποιντ σιστεμ.αα και για να μην το ξεχασω...πρεπει να λες και ευτυχως που δε μου πηρανε τις πινακιδες. εμενα μου τις εχουν παρει 2 φορες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Φεβρουάριος 8, 2005 #40 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 χμ, απορία:Όταν ήθελες να παρκάρεις δεν είδες την πινακίδα, όταν όμως ήθελες να βγάλεις τη φωτό, είδες ΚΑΙ τι είδους πινακίδα ήταν ("απαγορεύεται η στάση & η στάθμευση") ΚΑΙ που ήταν, παρ' όλο το λάθος προσανατολισμό της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.