Jump to content

Θα τρελαθουμε!!!

ea6gka

Recommended Posts

ΠΕταει ο γαιδαρος? δε ξερω σιγουρα ομως ενα Ford Fiesta πρεπει να πεταξε συμφωνα με την Τροχαια. Και εξηγουμε

pin11dj.jpg

pin22cy.jpg

pin39lv.jpg

pin49yo.jpg

Αφου λοιπον τραβηξα φωτογραφιες απο το τοπο του εγκληματος πηγα πρωι πρωι Δευτερα στο Τμημα Τροχαιας Κηφισιας. Εκει με παραμπεψανε στην Δικοικητη οπου της εδειξα τις παρακατω Φωτογραφιες παραπονουμενος οτι δεν ειναι δυνατον ανθρωπος να δει το σημα ετσι οπως ειναι. Η διοικητης μετα απο πολυ ωρα κοιταζοντας με εκπληξη τις φωτογραφιες μου ειπε οτι εχω δικιο, σιγουρα δεν ειναι ευκρινες το σημα . Αλλα συμπληρωσε οτι δεν γινεται τιποτα και πρεπει να πληρωσω το προστιμο αν και ειναι μικρο!!! . ΕΓω φυσικα τις ειπε πως ειναι δυνατον να εχω δικιο και να τρρω προστιμο παραυτα? Η απαντηση της ηταν οτι ετσι ειναι το συστημα , δεν γινεται τιποτα. Της λεω κυρια μου κοιταει τον ουρανο το σημα οχι το δρομο. μου λεει εχετε δικιο δυστηχως . Κυριοι στην ελληνικη πραγματικοτητα ακομα και δικιο να εχετε δεν θα το βρειτε .

Βεβαια μετα απο πολυ σκεψη σκεφτηκα οτι θα επρεπε να το δω το σημα...

fiest19kg.jpg...καθως προσγειωνομουνα:giveup:

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Δεν βρίσκεις άκρη στην τροχαία, παρα μόνο αν έχεις μέσο τελικά...

Το ζήτημα είναι τι πήγαινες να κάνεις στην Κηφισσίας. Δεν έχω δει να έχει σε εκείνο το σημείο κανένα pc-μάγαζο...

Αρχική απάντηση από jpavly

Η στάθμευση στο πεζοδρόμιο δηλαδή επιτρέπεται αν δεν υπάρχει πινακίδα?

αν υπαρχει πεζοδρομιο και δεν υπαρχει πινακιδα που να απαγορευειο τη σταθμευση νομιζω οτι επιτρεπεται , αλλα αφου μου ειπε οτι εχω δικιο η διοικητης?

Να τους κανω μυνηση αυτην , την τροχαια και το οργανο? ετσι να σφιξουν οι κωλοι ! φοβαμαι ομως μην την φαω στο δικαστηριο και τρεχω και δε φτανω

Αρχική απάντηση από ea6gka

αν υπαρχει πεζοδρομιο και δεν υπαρχει πινακιδα που να απαγορευειο τη σταθμευση νομιζω οτι επιτρεπεται , αλλα αφου μου ειπε οτι εχω δικιο η διοικητης?

Να τους κανω μυνηση αυτην , την τροχαια και το οργανο? ετσι να σφιξουν οι κωλοι ! φοβαμαι ομως μην την φαω στο δικαστηριο και τρεχω και δε φτανω

Δεν πάει να σου 'πε? Αν δεν ξέρουν κι αυτοί οι ίδιοι τοι δουλειά τους... Στάθμευση σε πεζοδρόμιο απαγορεύεται, εκτός αν το επιτρέπει κάποια πινακίδα.

Με το δικαστήριο είναι 50/50 η υπόθεση... αν βρεις λογικό δικαστή θα το καταλάβει. Αν κάνεις μήνυση, κανείς δεν θα καταλάβει. Να κάνεις τόση φασαρία για μία κλήση? Να ήταν ένα τρακάρισμα να συμφωνήσω.

Δε λες παλι καλα που δε σε βαλανε κ ενα χρονο μεσα!

Μπορει να σου ερθει το οργανο κ να πει οτι εσυ τη στραβωσες επητιδες κ ειπες οτι κ καλα δεν το εβλεπες!!!

που να βρεις ακρη με το συστημα........

Τετοιες στιγμε καταλαβαινεις τον κυριο Κ στη δικη του καφκα!!!

μηπως απαγορευεται πανω στο πεζοδρομιο? εγω φιλε ημουν πλαι στο πεζοδρομιο γιατι δεν χωρουσα να ανεβω , κοιτα τα κωλονακια

Αμα δειξει κ καμια ολοκληρη φωτο μπορει να καταλαβουμε που ησουνα....

απεναντι απο το μαυρο αστρα

νομιζω πως απαγορευται βρε ea6gka

αν επιτρεποταν η σταθμευση δε θα ειχαν εκει τα κωλονακια να σε ενοχλουνε!

εχεις δικιο οτι η πινακιδα δεν ειναι ευδιακριτη,αλλα νομιζω ειχαν δικιο που σε γραψανε εκει :(

μηπως απαγορευεται πανω στο πεζοδρομιο? εγω φιλε ημουν πλαι στο πεζοδρομιο γιατι δεν χωρουσα να ανεβω , κοιτα τα κωλονακια

Από έναν έως τέσσερις τροχούς επάνω στο πεζοδρόμιο, είσαι επάνω στο πεζοδρόμιο. Δεν έχει "μισά-μισά" ή "λίγο" ή "τόσο δα" και δεν συμμαζεύεται! Το είδα που το είχες, τζιζ εκεί!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.