Jump to content

Περίεργοι ήχοι στη μητρική!!

Pascal

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αγόρασα πρόσφατα και εγκατέστησα έναν SATA WD 320GB. Η μητρική παλιά δεν ακουγόταν αλλά τώρα βγάζει ήχο λες και είναι βραχυκλωμένη, εννοώ μόλις αναβοσβήνει το led ακούγεται ήχος. Τι λέτε να συμβαίνει;

Άμμεσα

Pascal

Έχει έξη βιδάκια έβαλα δύο (ένα από εδώ και ένα από εκεί). τον άλλαξα θέση τίποτα. Τώρα βλέπω και τον άλλο που έχω δεν κάνει boot καθόλου, ούτε και το Bios μου βγάζει. Τα καλωδιάκια που πάνε στη μητρική είναι λίγο χαλαρά, δεν πιστεύω ότι είναι του ρεύματος. Δεν ξέρω τι έγινε, χθες το βράδυ δούλευαν και οι δύο μια χαρά.

φιλε κοιτα λιγο και πες μου αν ο ηχος προερχεται απο το ηχειο του κουτιου η απο την μιτρικη.

Για να το ξεκαθαρίσω λίγο. Ο ήχος τελικά ακούγεται από τό σκληρό δίσκο. Εξέτασα το δίσκο με το Data lifeguard της WD αλλά μου επέστρεψε "0000" κανένα λάθος. Τον δίσκο πήγα στο Plaisio.gr και τον άλλαξα, ωστόσο ο θόρυβος αν και καλυτέρψε πάλι είναι ο ίδιος. Όταν χτυπά η κεφαλή ακούγεται όπως λέει και το κατάστημα στο site "ένας δροσερός ήχος". Προσωπικά πιστεύω ότι είναι μια προβληματική παρτίδα που διοχετεύτηκε στην Ελλάδα και κάποιος κέρδισε αρκετά χρήματα από αυτό. Δυστυχώς ήρθε στους υπολογιστές μας και δεν θα μπορέσω εγώ και πολλοί άλλο να απαλλαγούμε από αυτό αρκετό καιρό. Ο δίσκος κάνει 70€.

Pascal

Προσωπικά πιστεύω ότι είναι μια προβληματική παρτίδα που διοχετεύτηκε στην Ελλάδα και κάποιος κέρδισε αρκετά χρήματα από αυτό

Τέτοια πράγματα το Πλαίσιο;;;;;;; Μα σας λέω ΔΕΝ ξανάγινε!!! :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.