Samael Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2005 O Canon 5200F εχει ενα μαλλον αθλιο προγραμμα για τα σκαναρισματα.Ποιο 3rd party ειναι καλο,ειδικα για σκαναριαματα φωτογραφιων απο απλο χαρτι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 10, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Βump(κανενας ειδικος ρε παιδιααααα!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Φεβρουάριος 10, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Τι εννοείς άλλο πρόγραμμα; Δε νομίζω ότι μπορείς να αλλάξεις τους οδηγούς twain του scanner. Αν πάλι εννοείς το πρόγραμμα που φορτώνει τους οδηγούς twain τότε το Adobe Photoshop είναι μονόδρομος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 10, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από yaputzis Τι εννοείς άλλο πρόγραμμα; Δε νομίζω ότι μπορείς να αλλάξεις τους οδηγούς twain του scanner. Αν πάλι εννοείς το πρόγραμμα που φορτώνει τους οδηγούς twain τότε το Adobe Photoshop είναι μονόδρομος. Σωστά!Το πρόγραμμα που φορτώνει τους οδηγούς έτσι κι αλλιώς δεν κάνει κάτι ιδιαίτερο και δεν νομίζω ότι έχει κάποια σημασίαΤο ζουμί είναι στις ρυθμίσεις του οδηγού και στην μετέπειτα επεξεργασία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 10, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 To scanner ειναι το Canon 5200F κ εχει ενα προγραμματακι που λεγετε CanoScan Toolbox κ αυτο ειναι που θελω να αντικαταστισω με καποιο με περισσοτερες επιλογες.http://software.canon-europe.com/Scanners/Flatbed_with_Film_Scanning/CanoScan_5200F10070.aspΘα παιξω με το Photoshop να δω τι γινετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.