Jump to content

Προβλημα με CPU_Fan θυρα....

babis91

Recommended Posts

Μπαινω κατευθειαν στο ψητο....

Οπως συνηθιζω μια και εχω adsl οταν φευγω απο το σπιτι αφηνω το pc ανοικτο να κατεβαζει....λοιπον που λετε μια μερα γυριζω και βλεπω το pc κλιστο.Λεω θα γινε καμια διακοπη ρευματος, παταω το κουμπι για να ανοιξει και ακουγετε ενας περιεργος ηχος...ανοιγω το κουτι και βλεπω οτι το ανεμηστηρακι του επεξεργαστη δεν δουλευε.Η μητρικη μου (Gigbyte GA-965P-S3 rev.3.3) εχει αλλη μια ιδια θυρα με εκεινη για το ανεμηστιρακι του επεξεργαστη που λεγετε SYS_FAN.Συνδεω το ανεμηστηρακι εκει και ως δια μαγειας ο υπολογιστης δουλευε μια χαρα....

Λετε να καηκε η θυρα για το ανεμηστηρακι του επεξεργαστη?Αλλα πως?Θα υπαρξει προβλημα αν μηνει ετσι?

Επεξεργαστη εχω τον 6400 stock....

Το ξαναδοκιμασα και δουλευει κανονικα.

Αλλα γιατι να το κανει αυτο?Υπαρχει πιθανοτητα να το ξανακανει?Η μητρικη ουτε εξαμηνο δεν εχει κλισει και δεν την εχω πειραξει καθολου....

Οτι δουλευει πολυ ειναι σιγουρο, και τωρα τελευταια επιανε κατι θερμοκρασιες αστα να πανε....μια φορα την εβδομαδα θα τον κλεινω για να ξεκουραζετε λιγο γιατι απο οταν των πειρα συνεχεια δουλευει!!!!!

Thanks για την βοηθεια παντως......

Καλό θα ήταν να έχεις μια ψήκτρα σε μεγάλο μέγεθος, π.χ. την Scythe Infinity. Για να μην εξαρτάσαι πλήρως αν ο ανεμιστήρας του CPU θα δουλεύει η όχι. Για πραγματικά non-stop λειτουργία τα 120mm fan και ψήκτρες επιβάλλονται. Επίσης στους servers συνηθίζουν να έχουν και κάρτες με παθητική ψύξη.(Για να μην μαζεύεται μετά από μήνες σκόνη και ζεσταίνεται η κάρτα). Αν έχεις ένα δεύτερο υποδεέστερο PC, καλό θα ήταν να χρησιμοποιείς αυτό παρά το καλό που έχεις(ως file/internet server).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.