pliktras Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2007 Θέλω να πάρω το Fortron Epsilon 700WattΔεν ξέρω όμως αν είναι καλό...Το pc μου είναιasus m2n sli deluxeamd 3800 x22x1gb geil ultra 6400 (micron chip)sapphire x1950pro 512mbasus tv tunercreative sb audigy 4wd 1600jsdvd rom teacdvd rw optiarc3 12άρια fan με ledάκιακαι δύο λάμπες για το εσωτερικό του υπολογιστήΤο τροφοδοτικό μου τώρα είναι το tagan tg480-u15 απο το οποίο δεν έχω κανένα παράπονο, αν και ο οδηγός του candyman (αν δεν κάνω λάθος)με έβαλε σε σκέψεις...Εν πάσι περιπτώση το τροφοδοτικό απαρτίζετε απο αυτά που λέει ο candyman,είναι γερό και σταθερό?Γενικά είναι ένα καλό τροφοδοτικό?(μήπως το οτι δεν είναι modular μου χαλάσει το airflow στο case?)Ευχαρστώ
giorgos th.1442169073 Αύγουστος 5, 2007 #2 Αύγουστος 5, 2007 μια χαρα θα σου ταιριαζει..υπεραρκετο για το συστημα σου...
pliktras Αύγουστος 5, 2007 Author #3 Αύγουστος 5, 2007 Το θέμα είναι να μην είναι υπεραρκετό για το σύστημά μου (και το ταγκαν μου τώρα αρκετό είναι) αλλα είναι αντέχη πολύ το Overclocking και να απαρτίζετε απο καλα υλικά (πραμα που σύμφωνα με τον candyman τα tagan δεν το έχουν)Θα ήθελα να μαζέω αρκετές γνώμες γιατι θα το κρατίσω για πολύ καιρό αυτό το τροφοδοτικόΕυχαριστώ πολύ
tacticalcube138 Αύγουστος 5, 2007 #4 Αύγουστος 5, 2007 Αν θέλεις να το κρατήσεις καιρό υπάρχει και αυτό με 5 χρόνια εγγύηση.
pliktras Αύγουστος 5, 2007 Author #5 Αύγουστος 5, 2007 Θα έπερνα το corsair αλλα βρήκα απο κάποιον το fortron με εγγύηση (δεν με νοάζει πάντως η εγγύηση) και θα πάρω το fortron αν είναι καλό. Οπώτε θα ήθελα να μου πείτε για το fortron epsilon Επίσης όταν μπει ο candyman αν απαντήσει θα το εκτιμούσα!
Candyman1442169163 Αύγουστος 5, 2007 #6 Αύγουστος 5, 2007 Το θέμα είναι σε τι κόστος το βρήκες. Γενικά το Epsilon δεν είναι άσχημο τροφοδοτικό, αλλά εξαρτάται βασικά από το πόσα χρήματα δίνεις.Πάντως για παράδειγμα, τα Toughpower έχουν σαφώς καλύτερα components. Αν το βρήκες κάτω από 90 ευρώ ίσως αξίζει (το λέω γιατί με 95 παίρνεις Toughpower 750).Y.Γ. Είμαι διακοπές και μπαίνω με laptop και dial up οπότε μην περιμένετε μεγάλη συμμετοχή μου στο φόρουμ αυτές τις ημέρες.
pliktras Αύγουστος 5, 2007 Author #7 Αύγουστος 5, 2007 ας γράψω λίγο γρήγορα τότε για να μη φύγεις, λοιπόν το βρήκα 70ευρώΝα το πάρω ή να μαζέψω λεφτά για το thermaltake?Γενικά θα το αγοράζατε εσείς?Μου αρκεί να είναι ανώτερο απο τα enermax και τα tagan (που ο candyman δεν τα έχει σε μεγάλη εκτίμηση)
pliktras Αύγουστος 5, 2007 Author #8 Αύγουστος 5, 2007 Πάντως αν αξίζει το tt θα βρω τα λεφτά για να το αγοράσω...αν και μου είναι πιο εύκολο το fps
tester21 Αύγουστος 5, 2007 #9 Αύγουστος 5, 2007 Ειναι σιγουρο οτι τα toughpower ειναι καλυτερα απο τα fortron epsilon? Νομιζω οτι τα fortron-epsilon, ειναι ακριβως τα ιδια με τα ocz Game-xtreme.Καποτε που εψαχνα να παρω τροφοδοτικο, και κοιταζα reviews και αποψεις στο internet, τα thermaltake-toughpower θεωρουνταν υποδεεστερα των fortron-ocz.Και απο τα forums της dfi, τα γνωστα dfi-street, η ιδια αποψη επικρατουσε.
Candyman1442169163 Αύγουστος 5, 2007 #10 Αύγουστος 5, 2007 Κοίτα, το Toughpower είναι καλύτερο. Αν δεν σου λείψουν τα 20 ευρώ παραπάνω περίπου θα ήταν καλύτερη επιλογή.Απο εκεί και πέρα, το Epsilon είναι σαφώς καλύτερο από Tagan (συμπεριλαμβανομένων και τον .. επιεικώς μέτριων dual engine) και καλύτερο από μερικά Enermax (Liberty, FMA I & II). Θα έλεγα ότι είναι στα ίδια επίπεδα με τα Enermax Infinity.Αν θυμάμαι καλά υπάρχει και ένα OCZ 700άρι ίδιο εσωτερικά αλλά δεν θυμάμαι τώρα και δεν μπορώ να το ψάξω με την dial up.Πάντως για να συνοψίσω, στα 70 ευρώ δεν είναι άσχημη επιλογή αλλά με 90-95 παίρνεις το σαφώς καλύτερο Toughpower.Ειναι σιγουρο οτι τα toughpower ειναι καλυτερα απο τα fortron epsilon? Νομιζω οτι τα fortron-epsilon, ειναι ακριβως τα ιδια με τα ocz Game-xtreme.Καποτε που εψαχνα να παρω τροφοδοτικο, και κοιταζα reviews και αποψεις στο internet, τα thermaltake-toughpower θεωρουνταν υποδεεστερα των fortron-ocz.Είναι καλύτερο το Tt. Δες και reviews από johnguru. Καλό το FSP αλλά όχι καλύτερο από το Tt.Για να μην πολυλογω να μερικά από τα στοιχεία των Toughpower:Καλά componentsΠολύ καλό efficiency (87% max)Απόδοση (97-98% επί του ονομαστικού φορτίου)ΔΕΝ ζεσταίνονταιΕίναι αθόρυβαΕχουν εξαιρετικό transient filtering
pliktras Αύγουστος 5, 2007 Author #11 Αύγουστος 5, 2007 επειδή δεν μπορώ να αποφασίσω.Τι να πάρω τελικά ττ ή fps?Μάλλον ττ λέω να πάρω
pliktras Αύγουστος 5, 2007 Author #12 Αύγουστος 5, 2007 ττ θα πάρωΑλλα πια η διαφορα μεταξύ τους?http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.700420http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.700420
Candyman1442169163 Αύγουστος 5, 2007 #13 Αύγουστος 5, 2007 Αν δίνεις βάση στην οικονομία, παίρνεις το FSP.Αν θέλεις το καλύτερο σε συνδυασμό του μεγαλύτερου δυνατού wattage και με προϋπόθεση το κόστος να είναι μέχρι 100 ευρώ, νομίζω ότι το Tt είναι μονόδρομος.Αυτά...
pliktras Αύγουστος 5, 2007 Author #14 Αύγουστος 5, 2007 με κάλυψες 100% candyman!Ευχαριστώ παρα πολύΜπορεί κάποιος να μου πει την διαφορά που έχουν τα τροφοδοτικά στα λινκ που δίνω στο προηγούμενο μου ποστ?
Candyman1442169163 Αύγουστος 5, 2007 #15 Αύγουστος 5, 2007 ττ θα πάρωΑλλα πια η διαφορα μεταξύ τους?http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.700420http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.700420Έχεις το ίδιο λινκ.Εννοείς μάλλον μεταξύ του Ati και του Nvidia; Δεν έχουν ουσιαστικές διαφορές. Κάποτε το Νvidia δεν είχε 6πινες για vga αλλά 4πινες μόνο. Τώρα είναι ίδια νομίζω...
pliktras Αύγουστος 5, 2007 Author #16 Αύγουστος 5, 2007 oopps sorry τώρα είδα την διαφορά στα wattsΣας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ παιδιά!εδιτ-ναι το ίδιο λινκ είχα αλλα αυτό που μου είπες candyman δεν το ήξερα.Το έμαθα όμωςΘενκς και πάλι σε όλους!
stealth1442169213 Αύγουστος 5, 2007 #17 Αύγουστος 5, 2007 Ριξε και μια ματια σε αυτο πριν αγορασης τροφοδοτικο.http://forums.extremeoverclocking.com/showthread.php?t=136602stealth
ultraex2005 Αύγουστος 16, 2007 #18 Αύγουστος 16, 2007 class 3 ειμαι εγω βαση αυτα που λεει [hiper 580]μηπως πρεπει να ανησυχω????
stealth1442169213 Αύγουστος 17, 2007 #19 Αύγουστος 17, 2007 class 3 ειμαι εγω βαση αυτα που λεει [hiper 580]μηπως πρεπει να ανησυχω????Οχι δεν νομιζω,δεν ξερω βεβαια τι χρηση κανεις στο κομπιουτερ τα τεχνικα χαρακτηριστικα του και ποσο καιρο εχεις το τροφοδοτικο.Με το τροφοδοτικο δεν μπορης να εισαι ποτε σιγουρος οσο καλο και να ειναι,απλα τα καλλιτερα εχουν λιγοτερες πιθανοτητες αστοχιας και εχουν προστασια(undervoltage,overcurrent and overvoltage)σε περιπτωση που κατι παη στραβα.Δεν υπαρχουν πολλα που μπορεις να κανης,εκτος απο το να κρατας την εισοδο του αερα και το ανεμιστηρακι καθαρο απο σκονη για να ψυχεται καλλιτερα.Επισης αν δεις τιποτα σημαδια(crashes while gaming,no boot)τοτε καλλιτερα να το τσεκαρης αν φερνει το σωστο ρευμα.Τα παιδια εδω πρεπει να τα εχουν ξαναγραψη ολα αυτα αλλα εγω ειμαι νεος στο φορουμ και δεν ξερω που να τα βρω για να σου δωσω το link.stealth
Candyman1442169163 Αύγουστος 17, 2007 #20 Αύγουστος 17, 2007 Ριξε και μια ματια σε αυτο πριν αγορασης τροφοδοτικο.http://forums.extremeoverclocking.com/showthread.php?t=136602 stealth Φίλε stealth, διάβασα όλο το thread στο λινκ που παραθέτεις, και έχω να πώ ότι ο τύπος που γράφει εκεί (ο davidhammock200), έχει γεμίσει το thread με ανακρίβειες, άλλες σοβαρές και άλλες ασήμαντες. Δεν θα κάτσω να τις αναφέρω γιατί βαριέμαι η αλήθεια είναι.... Πάντως το συγκεκριμένο κείμενο (το 1ο) έχει πολλά λάθη. Απλά προς ενημέρωση.. Φιλικά.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.