VBMAN1442169213 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2007 Παιδιά έχω τον παραπάνω εκτυπωτή-πολυμηχάνημα . Έχω όμως το εξής πρόβλημα: όπως όλοι ξέρουμε δυστυχώς οι canon παίρνουν 5 μελάνια, εγώ θέλω να εκτυπώσω ασπρόμαυρα, όμως δεν μου επιτρέπει γιατί από ότι μου λέει είναι άδειο το ένα έγγρωμο μελάνι. τι πρεπει να κάνω για να μου επιτρέψει να εκτυπώσω χωρίς να χρειάζομαι τα έγγρωμα μελάνια?ευχαριστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLKVP Αύγουστος 5, 2007 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2007 Όταν πάς να εκτυπώσεις από κάποια εφαρμογη, επίλεξε Print -> Properties [Κουμπάκι] -> Κύριες Ρυθμήσεις [Tab] ή σε κάποι άλλο tab πρέπει να λέει Εκτύπωση στην κλίμακα του Γκρί. Ο pixma i5000 (Photo printer όχι πολυμηχάνημα) το εμφανίζει. Αν δεν το βρείς ψάξε λίγο στα μενου των Properties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VBMAN1442169213 Αύγουστος 5, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2007 ξέρεις ποιό είναι το πρόβλημα? επιλέγω σε κλίμακα του γκρί και μου ζητάει ακόμα μελάνι έγχρωμο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLKVP Αύγουστος 5, 2007 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2007 Μάλλον είναι θέμα λογκής firmware του πολυμηχανήματος. Πραγματικά δεν ξέρω γιατί μας δυσκολεύουμ την ζωή οι εταιρειες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VBMAN1442169213 Αύγουστος 5, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2007 είμαστε χαζοί που πήραμε canon... hp και πάλι hp//// 2 μελάνια και τέλος////και η νέα πατέντα που τα γεμίζουμε σκέτη απατεωνιά ////στεγνώνουν τα μελάνια σε 3 μέρες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.