lazarosleon Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2007 Παιδες στο κουτι που εχω στον Β υπολογιστη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700383 θελω να κανω το εξης.Να βαλω εναν 25αρη η 12αρη στο πλαι (αλλα δεν εχει τρυπα και ψαχνω η πως να την ανοιξω η να βαλω ενα συμβατο πλαινο με ετοιμη 12-25 τρυπα).Να βαλω εναν 8αρη η 12αρη επανω στο κεντρο σε στυλ Stacker Stc-101. Επισης θελω να μου πειτε ποια ειναι η σωστη τοποθετηση ανεμιστηρων, δλδ ποιος και που πρεπει να φυσανε. Ο εμπρος, ο πισω, ο πλαινος και ο πανω. Οσων αφορα τον πανω πως μπορω να ανοιξω μια τρυπα ?? Κατι ακουσα για κοπι λειζερ η για υδροκοψη. Μην ρωτησετε γιατι δεν αλλαζω κουτι, μου αρεσει απλα.
tacticalcube138 Αύγουστος 4, 2007 #2 Αύγουστος 4, 2007 Ένας αθόρυβος 12άρης νομίζω ότι είναι καλύτερα.Θα πρέπει να βάζει αέρα μέσα στο κουτί.Θα πρέπει να είναι στο ύψος του επεξεργαστή και ίσως λίγο πιο εμπρός.Υπάρχει και η άποψη να βάλεις 2 8άρηδες στο ύψος επεξεργαστή και κάρτας γραφικών αντίστοιχα.Λέιζερ; Υδρόκοψη; Ξεπερασμένα πράγματα. Προτείνω διαμάντι.
LosRe Αύγουστος 4, 2007 #3 Αύγουστος 4, 2007 Την καλύτερη ψύξη την πετυχαίνεις με έναν 12άρη μπροστά χαμηλά να εισάγει αέρα στο κουτί και έναν 12άρη ψηλά και πίσω να εξάγει τον θερμό αέρα. Επίσης η ψύχτρα του επεξεργαστή να έχει το fan της στο πλάι ώστε να βοηθάει στην ροή. Όυτε fan πάνω ούτε στο πλάι...
lazarosleon Αύγουστος 4, 2007 Author #4 Αύγουστος 4, 2007 TACTICALCUBE138 ποιος το κοβει με διαμαντι?? Πως ποιος ποσο??Η προσθηξη πλεξυηγκλας αν απλα κρατησω το διαμετρημα της πλαινης λαμαρινας ειναι καλη φαση????
PlanetmanR5 Αύγουστος 4, 2007 #5 Αύγουστος 4, 2007 TACTICALCUBE138 ποιος το κοβει με διαμαντι?? Πως ποιος ποσο??Η προσθηξη πλεξυηγκλας αν απλα κρατησω το διαμετρημα της πλαινης λαμαρινας ειναι καλη φαση????Ναι ειναι πολυ καλη φαση να βαλεις plexy και ειναι και ευκολο!Γενικα εγω οτι τρυπα εχω ανοιξει γενικα στα κουτια που εχω την εχω κανει με dremel που ειναι και φθηνο στο να το αγορασεις και ευκολα το βρισκεις αλλα και ειναι πολυ ευκολο στη χρηση!
lazarosleon Αύγουστος 4, 2007 Author #6 Αύγουστος 4, 2007 Plexy Glass που θα βρουμε??? ποσο κανει κλπ???
yanni Αύγουστος 4, 2007 #7 Αύγουστος 4, 2007 Επισης θελω να μου πειτε ποια ειναι η σωστη τοποθετηση ανεμιστηρων, δλδ ποιος και που πρεπει να φυσανε. Ο εμπρος, ο πισω, ο πλαινος και ο πανω. Εμπρός βάζει.Πλαϊνός βάζει.Πίσω βγάζει.Πάνω βγάζει.Γενικότερα αυτοί που βάζουν αέρα καλό είναι να βρίσκονται χαμηλότερα από αυτούς που βγάζουν. Με αυτό τον τρόπο δημιουργείται μια ορθότερη ροή αέρα.Το plexy ΔΕΝ κόβει την όποια ακτινοβολία παράγουν τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα που διαθέτει το PC. Τώρα το κατά πόσο αυτό επηρεάζει ή μπορεί να επηρεάζει την υγεία του χρήστη ή τα γύρω εξαρτήματα ή το κατά πόσο είναι υπερβολές και βλακείες,... google it.
Simon1442169120 Αύγουστος 4, 2007 #8 Αύγουστος 4, 2007 ...ποιος το κοβει με διαμαντι?? Πως ποιος ποσο??...Μάλλον το λέει για πλάκα, καθώς εσύ λες ότι θες να το κόψεις με laser ενώ είναι υπεραρκετό ένα dremel, όπως λέει και ο Planetman.@ john: Εσύ πιστεύεις ότι το PC εκπέμπει -επιβλαβή για την υγεία μας- ακτινοβολία;
lazarosleon Αύγουστος 4, 2007 Author #9 Αύγουστος 4, 2007 Ok, Ενα ντρεμελ ποσο κανει, και με τι εργαλειο το ντρεμελ μπροστα πρεπει να τρυπησει??? Και μετα πως θα στερεωθει το πλεξυ γκλας πανω στην λαμαρινα???? Και ενα ντρεμελ ποσο να κανει??? Τελικα τι ανεμιστηρα να βαλω στο πλαι και σε τι υψος περιπου??? 12-αρη - 8αρη ή 25αρη???
tacticalcube138 Αύγουστος 4, 2007 #10 Αύγουστος 4, 2007 Μην ανησυχείς, το ντρέμελ θα κάνει τη δουλειά σου.Μια τρύπα ήθελα να ανοίξω με μπλακεντέκερ για να βάλω βίδα και τρύπησε τη λαμαρίνα σαν βούτυρο (σιγά τη λαμαρίνα εξάλλου).
dimpc31 Αύγουστος 4, 2007 #11 Αύγουστος 4, 2007 Ok, Ενα ντρεμελ ποσο κανει,και με τι εργαλειο το ντρεμελ μπροστα πρεπει να τρυπησει??? Και μετα πως θα στερεωθει το πλεξυ γκλας πανω στην λαμαρινα???? Και ενα ντρεμελ ποσο να κανει??? Τελικα τι ανεμιστηρα να βαλω στο πλαι και σε τι υψος περιπου??? 12-αρη - 8αρη ή 25αρη??? Εχη σετακι dremel στο praktiker,σε ικανοποιητικη τιμη πιστευω...! .εγω εχω κοψη το plexy στο υψος του 12αρι που εινε πανω στην skythe-infinity,και εχω κοτσαρη εναν 12αρι πανω στο plexy να φυσαη κρυο αερα απ'εξω...! (και οι δυο παιζουν απο 700~1400 στρ.). :115: το ιδιο θα κανω και στη thermaltake-hr03,μολις αλλαξω καρτα γραφικων...! :063: γνωμη μου...?,βαλτε αυτες τεις δυο ψυχτρες (η αναλογες),καντε τα παραπανω (με 12αριδες),μετρηστε θερμ/ες full-load,και πειτε συμπερασματα...??? :074: παω στοιχημα 9/10 θα πεταξετε (πουλησετε) την αξιας 200+ ευρω υδροψηχη...!!!:072: ... :006:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.