Jump to content

"ZALMAN-CNPS9700 NT" Αξιζει????

milou_37

Recommended Posts

Για σας!!!Επειδη θελω να βελτιωσω τις θερμοκρασιες του υπολογιστη μου αλλα δεν ειμαι σιγουρος ακομα για watercooling σκεφτομαι να αλλαξω την ψυκτρα του cpu.Σκεφτομαι για αυτην εδω http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=231&code=005

αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα μπορεσει να ψυξη τον επεξεργαστη μου.Εχω εναν intel core2 quad 6600.Αν εχετε και αλες προτασεις δεκτες.περιμενω την γνωμη σας

Την ninja έχω και εγώ να ψύχει τον PresHot μου και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!! Τώρα το καλοκαίρι σε idle είμαι στους 48 βαθμούς με τον επεξεργαστή στα 3.8 και στους 55-56 με αρκετό ζόρισμα...

φυσικα και δεν αξιζει οταν με σχεδον τα μισα λεφτα παιρνεις αυτη

Ναι ρε φιλε αλλα η zalman εχει πιο καλες επιδοσεις.Πανο απο το 2ασιο fan speed.παιζει μεγαλη σημασια στης στροφες το οτι η ninja ή η infinity εχουν 120αρι ανεμιστηρα ενω η zalman πιο μικρο???ασπουμε...οι επιδοσεις σε ψυξη του 120αρι θα ειναι πιο καλες απο του 90αρι κιας εχει πιο λιγες στροφες???

ψαξε βρες reviews απο την εν λογω zalman και συγκρινε αποδοσεις..

ενα προχειρο δειχνει οτι ομιλουμε για πολυ μικρη διαφορα σε θερμοκρασιες, με σαφες προβαδισμα των scythe σε ησυχια..

http://www.computerbase.de/artikel/hardware/gehaeuse_kuehlung/2006/test_zalman_cnps_9700_led/3/

σορυ για τα γερμανικα,τα νουμερακια τουλαχιστον τα καταλαβαινεις...

αποψη μου,για τοσο μεγαλη διαφορα τιμης,δεν αξιζει...εκτος αν τα λεφτα δεν ειναι προβλημα,οποτε περι ορεξεως ...

nai re file alla h zalman exei pio kales epidoseis.pano apo to 2asio fan speed.παιζει μεγαλη σημασια στης στροφες το οτι η ninja ή η infinity εχουν 120αρι ανεμιστηρα ενω η zalman πιο μικρο???ασπουμε...οι επιδοσεις σε ψυξη του 120αρι θα ειναι πιο καλες απο του 90αρι κιας εχει πιο λιγες στροφες???

γενικα,οσο μεγαλωνει σε διαμετρο ο ανεμιστηρας ,τοσο λιγοτερες στροφες χρειαζεται για να πετυχει το αντιστοιχο air flow με ενα μικροτερο..=>κερδος σε ησυχια με τον 12αρι...

διορθωσε και τα greekglish,γιατι δεν επιτρεπονται και θα σε κραξουν οι μοντερατορες του φορουμ..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.