mixmavros Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2007 Καλησπέρα παιδιά.Έχω το desktop της υπογραφής απ' το πλαίσιο και η μητρική αποδείχθηκε ελλατωματική. Αυτή που βλέπετε (Intel PX865PE ProII) θα αντικατασταθεί στο κατάστημα από την ASUS P4i65g. Είναι η καινούρια μητρική εφάμιλλη της παλιάς; Πωλείται αυτό τον καιρό (μη μου δώσουν καμιά μεταχειρισμένη); Γενικά κάποιο άλλο σχόλιο;Το «ΕΠΕΙΓΟΝ» είναι επειδή θα πάω αύριο να τον πάρω... και να ξέρω τι μου γίνεται!Ευχαριστώ προκαταβολικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Αύγουστος 3, 2007 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2007 Μια χαρά μητρική είναι εφαμιλλη της παλιας και μαλλον καλυτεργ απο θεμα oc http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4i65G.Υπάρχει μονο σαν stock σε λιγα καταστηματα ή σε αντιπροσωπείες καθότι εχουν σταματησει τη πραγωγη 478 μητρικων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Αύγουστος 3, 2007 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2007 Βασικά είναι η μόνη που διατίθεται για 478 πλέον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.