mixmavros Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2007 Παιδιά καλησπέρα.Πήγα να κάνω 1 φορμάτ στα xp και αντί να το κάνω στο δίσκο που ήταν εγκατεστημένα, το έκανα στο δίσκο που είχα όλα τα αρχεία (μουσικές, έγγραφα, φωτογραφίες, ταινίες κλπ). Μέχρι να το πάρω χαμπάρι φόρτωσα τα xp σ' αυτό το δίσκο.Έχω ακούσει για προγράμματα που μπορούν να επαναφέρουν τα παλιά αρχεία. Ξέρετε εσείς κάποιο ή πρέπει να απευθυνθώ σε κάποιον;... Please... καίγομαι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacticalcube138 Αύγουστος 2, 2007 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2007 File Scavenger Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Αύγουστος 2, 2007 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2007 Το προγραμμα που προτινε o tactical πεταει...αλλα δν το εχω δοκιμασει μετα απο format. Επιπλεον απο τη στιγμη που προλαβες και εβαλες τα xp στον δισκο που εκανες format καποια μερη του εχουν ηδη γραφει αρα δεν θα βρεις ολα τα αρχεια σου απο πριν. Μεχρι να σωσεις οτι μπορεσεις μην γραψεις τιποτα αλλο στον δισκο αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixmavros Αύγουστος 2, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2007 Ναι το φαντάστηκα αυτό...Άρχισα να τρέχω τώρα το filescavenger (trial), να δούμε τι θα σώσουμε... Απ' τα 149 gb τώρα είναι ελεύθερα τα 145, άρα μάλλον έχω χάσει μόλις 4-5gb... Θα δείξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gt4 Αύγουστος 2, 2007 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2007 Το προγραμμα που προτινε o tactical πεταει....οντως ειναι πολυ καλο και τα πιο πολλα μαλλον θα τα βρεις γιατι στην ουσια δεν διαγραφονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixmavros Αύγουστος 3, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2007 Λοιπόν το χρησιμοποίησα και μάλλον τα περισσότερα τα βρήκα...Ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Αύγουστος 3, 2007 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2007 Ok , πάλι καλά που έχασες τόσα λίγα. Μιας και το πρόβλημα λύθηκε το θέμα κλειδώνει εδώ. Ευχαριστώ όλους οσους συμμετείχαν.Το θέμα κλειδώνει εδω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.