Jump to content

αγορά επεξεργαστή

Στεφανοςς

Recommended Posts

Πρεπει να ειναι το πλεον πολυσυζητημενο θεμα των τελευταιων ημερων στο Internet.

Εχωντας διαβασει εκατονταδες post και αναλυσεις καθαρο συμπερασμα δεν εβγαλα :D

Οι περισσοτεροι παντως προτεινουν Q6600 που σαφως θα παρει προβαδισμα οταν δουμε optimization στο software για τους quad,προς το παρον εχει ενα ελαφρυ προβαδισμα σε default συνθηκες το οποιο αντιστρεφεται σε περιπτωση o/c λογω του οτι ο 6850 ανεβαινει περισσοτερο (+ την default αβαντα των 600MHz) οποτε κρινε απο αυτα.

Εγω περιμενω παντως μεχρι τον Σεπτεμβρη ωστε να μπορω να βρω σχεδον σιγουρα Q6600 με G0 που ειναι σιγουρα καλυτερη επιλογη απο τον 6850.

Και τωρα υπαρχουν G0 κομματια απλα επειδη υπαρχει πολυ στοκ απο B3 το πιθανοτερο ειναι να μην πετυχεις G0.

Η διαφορα αναμεσα στα δυο steppings ειναι καλυτερο overclockability και καλυτερες θερμοκρασιες.

• 2 weeks later...

Εμενα επειδη μου έκατσε μια ευκαιρία για αναβάθμιση πήρα τον Q6600 και έδωσα τον Ε6600. Τον περιμένω αύριο. Ελπίζω με OC να τρέξει στα ρολόγια του Ε6850. Μέχρι τελευταία στιγμή ήμουν αναμεσα σε Q6600 και Ε6850.

Κοιτα σημερα πηρα την tuniq... απο αυριο θα postαρω εντυπωσεις.Λοιπον κατι αλλο που μ'εκανε χαρουμενο.Πριν λιγες μερες επαιζα ενα παιχνιδι βλεπω lag κοιταω και εκανε auto updates τα κανω (2 σετ απο updates) ξαναμπαινω στο game και με μεγαλη χαρα το βλεπω να πηγαινει σφαιρα (αναρωτιεμαι ειναι τραινο,πυραυλος,ο zuperman...?) θελω να πω οτι μαλλον αρχιζει να βγαινει κωδικας για quad και αυτο ειναι πολυ καλο.

Οποτε μην το σκεφτεσαι quad και γρηγορα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.