ΔΙΟΜΗΔΗΣ Αύγουστος 10, 2007 Author #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2007 Mπα δε νομιζω να ισχύει.Εξαρταται απο τον συνδυασμό harware/software και τον χρηστη και οχι απο το brand.Δεν είναι το επάγγελμά μου οι υπολογισταί μηχανικός είμαι αλλά επειδή έχει τρίψει το μυαλό μου πολύ στις επισκευές έχω μάθει να τα μυρίζομαι στήν στιγμή αυτά γι' αυτό έχε το νου σου και ψάξτο το θέμα μιας και ξέρεις και περισσότερα από υπολογιστές γιατί εγώ ξέρω από επισκευές και νομίζω πως θα συμφωνήσεις στο τέλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΔΙΟΜΗΔΗΣ Αύγουστος 13, 2007 Author #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2007 Θα προτιμούσα να έπαιρνα καμία αναφορά παραπάνω περί αντοχής από χρήστες που τις έχουν δουλέψει περισσότερο χρόνο και για την DIAMOND καμία αναφορά καλό θα ήταν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΔΙΟΜΗΔΗΣ Αύγουστος 17, 2007 Author #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2007 Επείγον. Οι Gigabyte GA-M59SLI-S5, GA-M59SLI-S4 τι λένε; Να προτιμήσω καμία από αυτές έναντι του CROSSHAIR; Υπάρχει πρόβλημα δεν βρίσκω με chipset nVIDIA 590 oύτε σε MSI DIAMOND που έχει nVIDIA 590. Mάλλον προμηνύονται ανατιμήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemon6401442169101 Αύγουστος 17, 2007 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2007 GA-M59SLI-S5 φυσικά, η S4 έχει το ενοχλητικό ανεμιστήρα στο chipset που μετά από καιρό λειτουργίας και θα σου σπάει τα νεύρα και θα θέλει αλλαγή. Κορυφή σε όλα παραμένει η Crosshair. Έχει και παραπάνω overclocking δυνατότητες και το φωτιζόμενο panel από πίσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΔΙΟΜΗΔΗΣ Αύγουστος 17, 2007 Author #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2007 Eυχαριστώ πολύ παιδιά για την συμμετοχή σας. Τελικά κατέληξα στην ASUS M2N32 -SLI Deluxe με ασύρματο δίκτυο, αλλά και γιατί είναι λιγότερο ιδιότροπη από την CROSSHAIR που ενδείκνυται για overclcking. Tώρα θα πρέπει να βάλω καλές μνήμες και που θα τις βρω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΔΙΟΜΗΔΗΣ Αύγουστος 17, 2007 Author #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2007 Για την S4 μου είπαν από το MULTIRAMA ότι θα έχει πρόβλημα επειδή ο επεξεργαστής είναι ο 6000, θα ζεσταίνεται η μητρική, δεν θα τα βγάζει άνετα πέρα και να πάρω την S5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didicola Αύγουστος 17, 2007 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2007 Για την S4 μου είπαν από το MULTIRAMA ότι θα έχει πρόβλημα επειδή ο επεξεργαστής είναι ο 6000, θα ζεσταίνεται η μητρική, δεν θα τα βγάζει άνετα πέρα και να πάρω την S5.Εκτος απο "pc experts" ειναι και αεροδυναμιστες οι MULTIRAMAιοι??? :063: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΔΙΟΜΗΔΗΣ Αύγουστος 18, 2007 Author #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2007 Έχουν το χαρακτήρα τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΔΙΟΜΗΔΗΣ Μάρτιος 10, 2008 Author #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2008 Μας τελείωσε η ASUS M2N32 -SLI Deluxe Wireless Edition επεστράφει λόγω προβλημάτων και αντικατεστάθει με DFI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.