VBMAN1442169213 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2007 γεια σας παιδιά.... έχω μια απορία ,που μερικοί από εδώ μέσα μπορούν να μου την λύσουν.... έχω μνήμες ddr 400άρες ......λόγω ενός προβλήματος (μπλε οθόνη με κινέζικα) συμβουλευτηκα ειδικούς και μου είπαν ότι φταίνε οι μνήμες μου.... ασυμβατότητες λέει και .... υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μου δείξει εάν οι μνημες είναι συμβατές με το σύστημά μου , έτσι ώστε αν φταίνε αυτές να αλλάξω τις μνήμες και να γλυτώσω από το πρόβλημα της μπλε οθόνης που με ταλαιπωρεί καιρό τώρα ....το σύστημα μου είναι το πρώτο στην υπογραφή ,,,,ευχαριστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacticalcube138 Αύγουστος 1, 2007 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2007 Δώσε περισσότερες πληροφορίες, δεν είμαστε μέντιουμ.Εγκατέστησε το Everest για να πάρεις περισσότερες πληροφορίες για το σύστημά σου.http://www.lavalys.com/products/download.php?ps=UE〈=en Link to comment Share on other sites More sharing options...
VBMAN1442169213 Αύγουστος 1, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2007 φίλε μου το everest μου δείνει μόνο αυτές τις πληροφορίες/// Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.