Jump to content

Δεν βλέπει τον σκληρό

Recommended Posts

Εχω ενα δισκο WD εχωτερικο usb που ηταν απο το πακετο του connex. Ξαφνικα το pc σταματησε να το βλεπει και δοκιμασα και διαφορετικες υποδοχες usb. Εχτες τον πηγα και σε ενα φιλο. Σε αυτον τον ειδε το δισκο μετα απο περιπου 3 λεπτα και μετα οταν ξαναδοκιμασε σημερα το πρωι δεν το εβλεπε και σε αυτον μεχρι τωρα που δοκιμασε ξανα. Εχετε καμια ιδεα τι φταιει.Aν γινεται να παρω και τα αρχεια γιατι εχω πολλα χρησιμα εγραφα?

Ναι δν λεω μπορει να ειναι και το τροφοδοτικο και εγω μαζι σου.Αλλα και σε 2 υπολογιστες και να μν τον διαβαζει?Στον εναν τον διαβασε χθες και σημερα δν τον ξαναδιαβασε.Εγω παντως δν νομιζω για τροφοδοτικο.ΑΑ.Ξεχασα να σας πω οτι ζεστενεται πολυ ευκολα.

μήπως υπάρχει κανένα πρόβλημα με τις usb θυρες σου ? μήπως κανένα firewall το εμποδίζει ?

Oχι δν υπαρχει προβλημα με τις usb .Αμα υπηρχε θα ηταν μονο σε μενα δν θα ηταν και στο φιλο μου.για firewall δν νομιζω αλλα θα το κοιταξω και θα σας πω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.