Jump to content

E0 steppings

Alexandros

Recommended Posts

Σε τι υπερτερουν των D0 (αν υπερτερουν) ? Εχω βρει καποια κομματια αλλα επειδη δεν εχω μητρικη να τα τεσταρω μηπως ξερει καποιος να μου πει ποια εβδομαδα να προτιμησω ή ποιο στεππινγ Ε0 ? Ευχαριστω

Αρχική απάντηση από Alexandros [Χθες, στις 22:25]

βγαζουν και καλυτερες θερμοκρασιες ή ειναι μυθος ?

Από θερμοκρασίες σε idle ο Ε0 είναι πιο κρύος αλλά σε full load πανω κάτω το ίδιο.

http://processorfinder.intel.com/scripts/details.asp?sSpec=SL7PY&ProcFam=483&PkgType=ALL&SysBusSpd=ALL&CorSpd=ALL

Δε νομίζω να είναι σε idle το 84άρι αλλά full στη συχνότητα αυτή...

’μα τότε εμένα είναι 115 σε idle...

http://processorfinder.intel.com/scripts/details.asp?sSpec=SL7L8&ProcFam=483&PkgType=ALL&SysBusSpd=ALL&CorSpd=ALL

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από yaputzis [07-02-2005 22:23]

'Εχω έναν E0 SL7PM και είναι σταθερός στα 267FSB 4.0GHz @ 1.5v. Είχα έναν D0 SL7KB που ήταν σταθερός @234FSB 3.5GHz @1.45v. Απλά οι E0 είναι πιο overclockable chips.

Καλά ρε θυρίο του έδωσες 1,5......

Εμένα με 1,400 απο bios πάει με μαμά ψύκτρα 267 όπως και εσένα και τραβάει 6ωρο prime

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Χθες, στις 22:28]

Καλά ρε θυρίο του έδωσες 1,5......

Εμένα με 1,400 απο bios πάει με μαμά ψύκτρα 267 όπως και εσένα και τραβάει 6ωρο prime

Έχεις καλύτερο chip. Που είναι κατασκευασμένο;

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 17:10]

To ιδιο stepping apo Costa Rica

Περίεργο Costa Rica είναι κι εμένα. Λες να παίζει ρόλο ότι το PC μου είναι πίσω από UPS; Γιατί κάθε φορά που ανεβάζω τη τάση πάνω από 1,5v ακούω κάτι τσιριχτά μπιπ απ' το UPS.

Αρχική απάντηση από Ar@besqu.e [Σήμερα, στις 17:25]

το c0 τι λέει????

Απ' ότι ξέρω οι C0 έχουν τη δυνατότητα για unlocked mutiplier, αν και η μητρική σου το υποστηρίζει. Νομίζω μόνο οι 3.2 και 3.4.

Αρχική απάντηση από yaputzis [Σήμερα, στις 18:33]

Περίεργο Costa Rica είναι κι εμένα. Λες να παίζει ρόλο ότι το PC μου είναι πίσω από UPS; Γιατί κάθε φορά που ανεβάζω τη τάση πάνω από 1,5v ακούω κάτι τσιριχτά μπιπ απ' το UPS.

Χμ...ίσως να μην αντέχει τόσα watt που τραβάει ο επεξεργαστής το ups....

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 18:42]

Χμ...ίσως να μην αντέχει τόσα watt που τραβάει ο επεξεργαστής το ups....

Κι εγώ αυτό σκέφτομαι. Θα κάνω μια δοκιμή κατευθείαν απ' τη πρίζα και βλέπουμε. Αλλά μόνο για δοκιμή φοβάμαι το δίκτυο της ΔΕΗ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.