Jump to content

Μπλε οθόνη και επανεκκίνηση

SPASH

Recommended Posts

Γεια σας έχω ένα πρόβλημα και με τους 2 μου υπολογιστές. Ξαφνικά μου βγαίνει για κλάσματα δευτερόλεπτου μια μπλε οθόνη με κάτι αλαμπουρνέζικα γράμματα και κάνει επανεκκίνηση . τον έναν τον έκανα format χθες και τα πράγμα έγιναν χειρότερα , δεν μπαίνει καθόλου στα windows (μπορώ να μπω μόνο σε safe mode). Βγαίνει η μπλε οθόνη και κάνει επανεκκίνηση . αν το πρόβλημα το είχε μόνο ο ένας υπολογιστής θα έλεγα πως είναι hardware, αλλά το έπαθαν σύγχρονος και οι 2 (σταθερός & laptop). Αν είναι ιός γιατί δεν σβήστηκε μετά το format ? στο bios λέτε να κόλλησε ? please help.

τα 2 pc συνδέονται το ένα με το άλλο ή παίρνουν ρεύμα απο την ίδια μπρίζα?(μέσω πολύμπριζου δλδ)...αν κ μια ανωμαλία στην τροφοδοσία δν θα δημιουργούσε τέτοιου είδους προβλήματα,ούτε με τέτοια διάρκεια..αλλά γ να πάθουν κ τα 2 ταυτοχρόνως την ίδια ζημια,κουλό μου κάνει να είναι ιός που ενεργοποιήθηκε την ίδια στιγμή κ στις 2 συσκευές,κ εξάλλου ο ιός,μετά το φορμάτ.φεύγει.Οπώτε...απαντησέ μου στην πρώτη ερώτηση κ βλέπουμε...(ας ελπίσουμε ότι κάποιος θα βρεθεί,που έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα!)

@tacticalcube138:Αν το πάθαινε μόνο ένα απο τα 2...κ μένα για hardware θα μου κανε(για μητρική ή κάρτα γραφικών βασικά,γτ είχα πάθει κάτι παρόμοιο...)...Αλλά να το πάθουν κ τα 2 μαζί πως γίνεται?

Τους 2 υπολογιστές τους κάνω κάποιες φορές δίκτυο , όποτε μάλλον έτσι κόλλησε ο ένας τον άλλον. Δεν περνούν από την ιδία πρίζα ρεύμα. Το laptop (Toshiba) και με την μπαταρία το παθαίνει .

Επειδή τελικά δεν με άφηνε να μπω ούτε σε safe mode , αναγκάστηκα και το ξαναέκανα format με γνήσιο cd των windows αυτή τη φορά (το 1ο ήταν αντιγραφή) και μέχρι στιγμής μπαίνει κανονικά. Στο laptop βεβαία δεν θα κάνω format (είναι μικρότερη η συχνότητα εμφάνισης ) όποτε απενεργοποίησα την ΄΄αυτόματη επανεκκίνηση΄΄ και όταν μου ξανά παρουσιάσει το σφάλμα θα στείλω περισσότερες πληροφορίες. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις guys :002: .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.