softmar Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2005 Oταν κανει boot το μηχανημα και μπαινει στα windows εμφανιζεται μονο το wallpaper και τιποτε αλλο ουτε σταρτ μενου ουτε μπαρα εργαλειων ουτε εικονιδια τι να συμβαινει αραγε πως μπορει να διορθωθει; υπαρχει τροπος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 7, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 έχεις άλλο χρήστη στο σύστημα?(πειρατικά είναι?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Φεβρουάριος 7, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 πατα alt+ctr+del και file-> new task και γραψε explorer.Μαλλον κανα ιο θα εχεις .βαλε κανα antivirus Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 7, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Aias πατα alt+ctr+del και file-> new task και γραψε explorer. Μαλλον κανα ιο θα εχεις .βαλε κανα antivirus δεν μου το χει κάνει αυτό ιός εμένα, και έχω δοκιμάσει αρκετούς μου είχε διορθωθεί μπαίνοντας ως άλλος χρήστης και μετά μπαίνοντας με το δικό μου username. επίσης το explorer δεν έπιανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Φεβρουάριος 7, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Μπες σε safe mode και κάνε backup, μετά τσάκαρε για ιούς, spyware, κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Φεβρουάριος 7, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Ναι πιο πολυ ιος παιζει να ειναι γιατι και ενας φιλος μου ειχε παθει κατι παρομοιο και τελικα απο safe mode το βγαλαμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 7, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Κάνε ένα restart σε diagnostic mode και δες αν λειτουργεί για αρχή. Αν λειτουργεί κάτι σου φορτώνει στην αρχή και μαμιέται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
strong Φεβρουάριος 7, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από jpavly Κάνε ένα restart σε diagnostic mode και δες αν λειτουργεί για αρχή. Αν λειτουργεί κάτι σου φορτώνει στην αρχή και μαμιέται. Aυτο πως γινεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stknightmare Φεβρουάριος 8, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Το χω δει και γω αν τα windows θεωρουνται ιος,ε τοτε ναι ειναι ιος,alt+ctrl+del.Αμα εχει ανοιξει ο explorer.exe στο task manager κανεις δεξι end process,και μετα new task explorer.exe.Αμα δεν εχει ανοιξει καθολου ε τοτε με την μια new task explorer.exe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnakis12 Φεβρουάριος 8, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Δες κι αυτό :http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=6450&highlight=restartτην απάντηση του wrong method Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasp3rskyJunior Φεβρουάριος 8, 2005 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Ειχα και εγω αυτο το προβλημα πρεπει να κλεισεις καποια διεργασια μεσα στο tskmgr. ποια ειναι δεν θυμαμαι δοκιμασε αμα βρεις καμια ξεκαρφοτη κλειστην. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.