Jump to content

GMA vs GeForce

dep

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

allo!θελω να αγορασω ενα λαπτοπ και ειμαι αναμεσα σε δυο με μονη διαφορα την καρτα γραφικων και την διαφορα της τιμης στα 140 ευρω υπερ της Geforce!τι προτεινετε να κανω?

φίλε μου ανάλογα γιατί το θέλεις το λαπτοπ...δώσε μας μερικές παραπάνω πληροφορίες γιατί το θες και σε ποιά είσαι ανάμεσα...γνώμη μου πάντως αν σε ενδιαφέρουν παιχνιδάκια με την gma δεν μπορείς να κάνεις τίποτα,με geforce κάτι θα μπορείς να παίζεις!Έχουν μεγάλη διαφορά μεταξύ τους....

ilion10 η αληθεια ειναι οτι δεν θελω να παιζω κατι πολυ τρελο!απλα παιχνιδακια! αντε μεχρι κανα adventure!!

η διαφορα στη τιμη ειναι 150 ευρω!

τελικα πηρα αυτο με τη GMA!γιατι το βιαζομουν και για το αλλο επρεπε να περιμενω 1 μηνα!

προκειται για ενα sony καλο ειναι αλλα εχει διαφορα η εικονα για παραδειγμα οταν παιζει dvd!!επειδη ειχα geforce εχει μια μικρη διαφορα!!δεν ξερω βεβαια αν παιζει ρολο οτι ειναι λαπτοπ και δεν εχει τοσο καλη αναλυση??!!

θα παρω μια 8800gts 320mb και μαζι με αυτα

CPU Intel Dual core 2 E6750

RAM gskill 800 4-4-3-5 2x1GB

CASE tuniq

MOBO asus p5k

HDD 250gb raid 16mb

DVDRW dvdrw Samsung DL LS x2

VGA asus 8800gts 320mb

FAN fan120mm+45E Zalman CPU fan θελω να ρωτησω αν φτανουν τα 535W enermax

θα παρω μια 8800gts 320mb και μαζι με αυτα

CPU Intel Dual core 2 E6750

RAM gskill 800 4-4-3-5 2x1GB

CASE tuniq

MOBO asus p5k

HDD 250gb raid 16mb

DVDRW dvdrw Samsung DL LS x2

VGA asus 8800gts 320mb

FAN fan120mm+45E Zalman CPU fan θελω να ρωτησω αν φτανουν τα 535W enermax

Tι σχέση έχει αυτό με το θέμα μπορείς να μου πεις?

Θα σε παρακαλέσω να μη μπαίνεις στα θέματα των άλλων και να γράφεις άσχετα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.