NGF Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2007 Εβαλα και εγω ενα dvd μεσα με δεδομενα και θελω να αντιγραψω ενα φακελο απο το dvd στο δισκο. Και μολις παει να αρχισει η αντιγραφη-επικολληση μου πεταει "Δεν ηταν δυνατη η αντιγραφη του Programs: Δεν ηταν δυνατη η εκτελεση της αιτησης εξαιτιας ενος σφαλματος σε συσκευη I/O." .Λεω ενταξει απο οτι φαινεται δεν παει καλα το μηχανημα. Βαζω και το παλιο dvd writer πανω και πεταει παλι τα ιδια. Λεω να αρχισω απο καλωδιοταινιες. Εσεις τι λετε?
regent1442169115 Ιούλιος 26, 2007 #2 Ιούλιος 26, 2007 Ναι. Άρχισε από καλωδιο ταινίες. Αν θες τσέκαρε το δισκάκι και με το CD Speed του Nero να δεις μήπως έχει κάποιο σημείθο unreadable. Αν όλα αυτά δεν κάνουν διαφορά θα πας σε πιο hard(ware) σκηνικά...
NGF Ιούλιος 26, 2007 Author #3 Ιούλιος 26, 2007 Μαλλον δεν φταιει το dvd. Γιατι με δυο διαφορετικα dvd που δοκιμασα και ειχα γραψει παλια εκανε τα ιδια και το ενα και το αλλο μηχανημα. Αnyway θα δοκιμασω και ενα τσεκαρισμα-δεν χανω τιποτα.
NGF Ιούλιος 26, 2007 Author #4 Ιούλιος 26, 2007 Δοκιμασα στο nero το ενα dvd. Μου εβγαλε 97,2% καλο και 2,7% κακο. Θα δω αυριο και με το αλλο dvd που εβαλα προχτες μεσα και εκανε τα ιδια.
zigi Ιούλιος 26, 2007 #6 Ιούλιος 26, 2007 Μάλλον φταίει το dvd-rom.Δοκίμασε με isobuster να σώσεις καποια αρχεία.
NGF Ιούλιος 26, 2007 Author #7 Ιούλιος 26, 2007 Και εγω αυτο λεω οτι τα επαιξε. Αλλα δυο διαφορετικα dvd εβγαζαν τα ιδια στο παλιο και στο νεο dvd-rw γι αυτο απο την αλλη μου φαινεται παραξενο. Τεσπα αυριο θα παρω το καλωδιο μπας και αρχιζει να καθαριζει το τοπιο
NGF Ιούλιος 30, 2007 Author #8 Ιούλιος 30, 2007 Πηρα το καλωδιο και το δοκιμασα. Προς το παρον φαινεται να διαβαζει cd/dvd που δεν διαβαζε και που δεν αντεγραφε. Φαινεται να λυθηκε το προβλημα και λεω φαινεται γιατι υπαρχει η περιπτωση να φταιει κατι αλλο και να θυμηθηκε τωρα να δουλεψει. Ευχαριστω ολους για τη βοηθεια σας
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.