Jump to content

Ελαφρυ κουτι μεχρι 9-10 κιλα?

malmsteenjl

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα εχω αυτο το κουτι.

V5000A.jpg

To vdAmier 5000 της thermaltake.

Σε τι θα μπορουσα να παω στο οποιο το συμαντικοτερο ειναι να είναι ελαφρυ( οχι πανω απο 9-10 κιλα) ωραιο , κομψο , να έχει λιγο μεγαλυτερο χωρο στο εσωτερικο και κατα προτημιση να εχει ανοιχτο πλαινο.

Βudget μεχρι 160ευρω.

Ισως ζηταω πολλα μαζι.

Μου αρεσαν κατι Λιαν λι αλλα δεν ειχαν ανοικτο πλαινο.

Moy αρεσε και αυτο λιγο

THERMALTAKE VF4000BWS BACH VX WINDOW

PER.650597.jpg

Ξαναλεω οτι το σημαντικοτερο ειναι το βαρος,(Δηλαδη αν το δικο μου δεν ηταν 19 κιλα απο μονο του θα το κρατουσα)

Εγω απο αυτα που προτεινε ο tactical θα πηγαινα με τη μια στο coolermaster

Ναι οντως η σχεση βαρους χωρου ειναι τελεια. αλλα παραειναι θηριο σην οτι δεν λεει πολλα εμφανισιακα.

αν το παιδί θέλει να το κουβαλάει στην πλάτη του για κάνα lanparty δεν νομίζω το stacker να είναι η λύση....

κατέβα multirama extreme στην στουρνάρη που έχει χύμα καλά κουτιά

και προσωπική πρόταση δες το praetorian της coolermaster ;)

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.806191

μπορεί το βάρος του να είναι πολύ πιο πάνω από Tt αλλα έστω δεν πρόκειται να λυγίσει η λαμαρίνα του με το που το πάρεις αγκαλιά

(έχω εμπειρία από τα ελαφριά κουτιά τις Tt και λύγισμα του case από αγκαλιά :p γι αυτό στο λέω)

Το κορυφαιο lian-li G70 Full Tower 9++ κιλά ποιοτητα γνωστή σε όλους και εργονομία στο full.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.