Jump to content

HELP PLZ

calaquendir

Recommended Posts

offtopic:μετά απο κάτι κόντρες με συμforumίτες(τρίζουν τα κόκκαλα του μπαμπινιώτη...κ ας είναι ζωντανός!!!),προσέχω τα λόγια μου.γ να μν έχουμε απροόπτα...τώρα όσον αφορα τον candy...ότι κ να πούμε είναι λίγο...μπορεί να μν ξέρει απο τροφοδοτικά αλλά το παιδί προσπαθεί...(:021: :021: :021: :021: :021: :021: :021: :021: :071: :072: :071: :072: :070: :099: ):023:

Εύχομαι λοιπόν σε ένα χρόνο που όλοι θα παίζουν DX-10 παιχνίδια, εσείς να κρατήσετε χαρακτήρα και να πείτε το μεγάλο ΟΧΙ στην άτιμη καταναλωτική κοινωνία.

σε ένα χρόνο,που όλοι θα παίζουν παιχνίδια,θα υπάρχουν ακόμα οι "1-2 γενιές πίσω άνθρωποι",που θα ψάχνουν,ή θα έχουν ήδη βρεί τον τον τρόπο να παίζουν dx10 games,με την 7900 κ την 1950προ...κ αυτό λέγεται ανάπτυξη,αυτό λέγεται πρωτοπορία...κατα την γνώμη μου...μν επεκταθούμε άλλο άσκοπα κ οφτόπικ...επειδή έχεις γνώση,πρότεινε στο παλλικάρι ένα pc του παρελθόντος,κ φτιάξτο έτσι ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει,στην γενιά των ddr3...τότε θα συνειδητοποιήσεις,ότι αυτοί που προσπαθούν να ακουλουθούν πάντα τις "γενιές",πάντα θα τρέχουν πίσω απο την "ρόδα" κ θα φτιαχνουν pc με διάρκεια ενός έτους..αυτοί όμως,που εισπράτουν απο κάθε γενιά,αυτά που είναι όντως πρωτοποριακά κ αποδοτικότερα,αυτοί φτιάχνουν pc,που αντιστέκονται στην πάροδο των γενεών κ παραμένουν αποδοτικά γ πολλά πολλά χρόνια...αυτό κάνε κ συ..καλά τα vista κ τα ddr3 κ τα dx10,αλλά ανούσιο να επενδύσεις ΤΩΡΑ σε αυτά..ο κοσμακης-εξιδεικευμένος ή μη χρήστης-κάνει την δουλειά του με xp,ddr2 κ dx9(μν σου πώ κ dx7..ποιόν χαλάει το cs?e?το dota?το FEAR?η μήπως με το crysis όλα αυτά θεωρούνται παλιομοδιτικά?)

Για μαζέψου λίγο και μην ειρωνεύεσαι. Πόσων χρονών είσαι ρε φιλαράκι; Γιατί προσωπικά το επεισόδιο "αλλαγή πλάτφόρμας και/ή χ προτύπου" το έχω δει κάμποσες φορές.

Τον ορισμό "επιχείρημα" στον έχουν διδάξει ποτέ; Είναι αυτά τα οποία χρησιμοποιούν συνήθως οι άνθρωποι για να έχουν παραγωγική συζήτηση και όχι αδιέξοδη διαφωνία. Για κάποιο λόγο μετά το πρώτο σου ποστ και αφού σου απέδειξα ότι ξέρεις ανακρίβειες δεν έχεις παρουσιάσει ούτε ένα.

ΥΓ: Mods αν δεν σας αρέσει το ποστ μου σβήστε το, αλλά συζήτηση με άτομο που δεν μπορεί να κάνει συζήτηση εγώ δεν μπορώ να κάνω, οπότε το μαμάω και εγώ. Τουλάχιστον το χρέος μου προς τον Calaquendir το έκανα προτείνοντας του ένα pc με λογικά επιχειρήματα μέσα στο budget που ήθελε και για την δουλειά που ήθελε.

XAXAXAXAXAXAXAXA! Έλεος ρεεεεε... Sry αλλά έβγαλε τελευταίο ποστ της πρώτης σελίδας το ποστ του ent και μετά είδα ότι είχε και 2η σελίδα, οπότε ξέχασα το quote :p

"θα έχουν ήδη βρεί τον τον τρόπο να παίζουν dx10 games,με την 7900 κ την 1950προ"...νόμιζα πως αυτό θεώρησες "επεισόδιο,αλλαγή πλάτφόρμας και/ή χ προτύπου" κ αβάσιστο επιχείρημα...+ το ότι ήμουν κ λίγο ειρωνικός στα προηγούμενα πόστ(καλά καυστικός ήμουν,αλλά καμιά φορά τα συγχεουμε αυτά τα 2)...κ λέω,την βάψαμε τώρα...ευτυχώς ξανακοίταξα το πόστ σου κ κατάλαβα που πήγαινε...ουφφ..τρομάρα που την πήρα!!!λολ!

Για μαζέψου λίγο και μην ειρωνεύεσαι. Πόσων χρονών είσαι ρε φιλαράκι; Γιατί προσωπικά το επεισόδιο "αλλαγή πλάτφόρμας και/ή χ προτύπου" το έχω δει κάμποσες φορές.

Τον ορισμό "επιχείρημα" στον έχουν διδάξει ποτέ; Είναι αυτά τα οποία χρησιμοποιούν συνήθως οι άνθρωποι για να έχουν παραγωγική συζήτηση και όχι αδιέξοδη διαφωνία. Για κάποιο λόγο μετά το πρώτο σου ποστ και αφού σου απέδειξα ότι ξέρεις ανακρίβειες δεν έχεις παρουσιάσει ούτε ένα.

ΥΓ: Mods αν δεν σας αρέσει το ποστ μου σβήστε το, αλλά συζήτηση με άτομο που δεν μπορεί να κάνει συζήτηση εγώ δεν μπορώ να κάνω, οπότε το μαμάω και εγώ. Τουλάχιστον το χρέος μου προς τον Calaquendir το έκανα προτείνοντας του ένα pc με λογικά επιχειρήματα μέσα στο budget που ήθελε και για την δουλειά που ήθελε.

Μα δεν διαφωνούμε πουθενά.

Απόψεις εκφράζουμε.

Δεν προσπαθώ να πείσω κανένα για τις απόψεις μου, ούτε έχω ανάγκη.

Αν όμως διαβάσεις ξανά τα ποστ μου θα βρεις πληροφορίες, απαντήσεις και επιχειρήματα για όλα όσα πρότεινα.

Άλλο αν δεν τα δέχεσαι.

Εύχομαι λοιπόν σε ένα χρόνο που όλοι θα παίζουν DX-10 παιχνίδια, εσείς να κρατήσετε χαρακτήρα και να πείτε το μεγάλο ΟΧΙ στην άτιμη καταναλωτική κοινωνία.

σε ένα χρόνο,που όλοι θα παίζουν παιχνίδια,θα υπάρχουν ακόμα οι "1-2 γενιές πίσω άνθρωποι",που θα ψάχνουν,ή θα έχουν ήδη βρεί τον τον τρόπο να παίζουν dx10 games,με την 7900 κ την 1950προ...κ αυτό λέγεται ανάπτυξη,αυτό λέγεται πρωτοπορία...κατα την γνώμη μου...μν επεκταθούμε άλλο άσκοπα κ οφτόπικ...επειδή έχεις γνώση,πρότεινε στο παλλικάρι ένα pc του παρελθόντος,κ φτιάξτο έτσι ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει,στην γενιά των ddr3...τότε θα συνειδητοποιήσεις,ότι αυτοί που προσπαθούν να ακουλουθούν πάντα τις "γενιές",πάντα θα τρέχουν πίσω απο την "ρόδα" κ θα φτιαχνουν pc με διάρκεια ενός έτους..αυτοί όμως,που εισπράτουν απο κάθε γενιά,αυτά που είναι όντως πρωτοποριακά κ αποδοτικότερα,αυτοί φτιάχνουν pc,που αντιστέκονται στην πάροδο των γενεών κ παραμένουν αποδοτικά γ πολλά πολλά χρόνια...αυτό κάνε κ συ..καλά τα vista κ τα ddr3 κ τα dx10,αλλά ανούσιο να επενδύσεις ΤΩΡΑ σε αυτά..ο κοσμακης-εξιδεικευμένος ή μη χρήστης-κάνει την δουλειά του με xp,ddr2 κ dx9(μν σου πώ κ dx7..ποιόν χαλάει το cs?e?το dota?το FEAR?η μήπως με το crysis όλα αυτά θεωρούνται παλιομοδιτικά?)

Δεν μιλάμε για αναγκαιότητα αναβάθμισης, αλλά για ένα νέο PC.

Υπάρχει διαφορά.

Προσωπικά έχω 2Χ7900GTX σε SLI και δεν αισθάνομαι την ανάγκη να αναβαθμιστώ.

Αλλά όταν έρχεται η ώρα να προτείνω μια νέα σύνθεση δεν θα προτείνω αυτά που έχω, αλλά αυτά που πιστεύω ότι θα έχουν καλή απόδοση και διάρκεια ζωής.

Όσο για το DX-10, ήδη υπάρχει τρόπος να παίζουν τα μελλοντικά παιχνίδια στα XP.

Είναι όμως σε εξέλιξη ακόμα η χακεριά και δεν έχει ολοκληρωθεί.

Από την άλλη όμως, πρακτικά θα σέρνονται τα παιχνίδια τόσο που δεν θα παίζονται.

Εδώ μπαίνει το memory virtuallization στη μέση και όλα τα άλλα χαρακτηριστικά του VDDM 2.1 που με κανένα τρόπο δεν πρόκειται να υποστηριχθούν από τα XP.

Αυτή τη στιγμή ούτε τα Vista το υποστηρίζουν και αυτός είναι ο λόγος που σέρνονται τα DX-10 παιχνίδια.

Σε ένα χρόνο όμως το σκηνικό πιστεύω ότι θα έχει αλλάξει, διαφορετικά ξεχνάμε το DX-10.

Πάντα προσωπικές απόψεις εκφράζω, χωρίς να σημαίνει ότι έτσι έχουν τα πράγματα.

Ο χρόνος μας επιβεβαιώνει ή μας διαψεύδει.

Αν όμως υπάρχει ανάγκη για links, υπάρχουν και αυτά.

EDIT

Και μια σημαντική είδηση έτσι για να χαλαρώσουμε λίγο.

Η Nvidia ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει το Νοέμβριο ένα νέο chipset, το MCP78 με DX10 IGP που θα υποστηρίζει τη νέα τεχνολογία Hybrid SLI.

Το chipset αυτό θα εμφανιστεί πρώτα για την AMD πλατφόρμα, όπου η Nvidia έχει μεγαλύτερη εμπειρία και αργότερα για την Intel πλατφόρμα.

Η τεχνολογία Hybrid SLI στηρίζεται στην υποστήριξη εκ μέρους των Vista πολλαπλών επεξεργαστών γραφικών.

Δηλαδή θα είναι από μόνο του το chipset μια κάρτα γραφικών PCIe 2.0, που στην περίπτωση προσθήκης μιας εξωτερικής PCIe 2.0 κάρτας, θα δουλεύει συμπληρωματικά και θα επιταχύνει τα γραφικά της εξωτερικής κάρτας.

φίλε μου τι μέρα είναι σήμερα?στις 26-07-08τα ξαναλέμε...μην φάς,κανα ban μέχρι τότε...

όσον αφορά το πόσο αξίζει να δώσεις +200 ευρώ γ ddr3..έχεις δοκιμάσει ddr3?

η μάλλον πές μου 2gb 1066MHz με τα αισχρά timings που έχουν,είναι καλύτερες από αυτές:Mushkin

Ram 4GB Kit DDR2 800MHz 5-5-5-12=359,00 €?...που ανεβαίνουν περισσότερο απο τις δικές σου λόγω ύπαρξης "κουβέρτας"...βρές μου τους χρονισμούς του κίτ που προτείνεις,γ να σου δείξω με αριθμούς την ισχύ των 2 κίτ:αυτών που πρότεινες΄κ αυτών που σου γράφω παραπάνω...

α κ όταν διαβάζεις ένα άρθρο,διάβασε το καλά κ,γτ καμιά φορά οι μεγαλύτερες παρεξηγήσεις ξεκινάνες απο απλές παρανοήσεις...δν αναφέρομαι κάπου συγκεκριμμένα,απλά στο λέω επειδή είσαι κάπως παρορμητικός...

τα λέμε fellow...

Μα δεν διαφωνούμε πουθενά.

Απόψεις εκφράζουμε.

Δεν προσπαθώ να πείσω κανένα για τις απόψεις μου, ούτε έχω ανάγκη.

Αν όμως διαβάσεις ξανά τα ποστ μου θα βρεις πληροφορίες, απαντήσεις και επιχειρήματα για όλα όσα πρότεινα.

Άλλο αν δεν τα δέχεσαι.

By default σε μια συζήτηση που υπάρχει διάσταση απόψεων ο κάθε συνομιλιτής προσπαθεί να πείσει τον άλλο για την εγκυρότητα της άποψής του. Εκτός αν δεν κάνεις συζήτηση, οπότε και τι δουλειά έχεις σε ένα forum...; Και προφανώς υπάρχει διαφωνία, από τη στιγμή που προτείνεις ένα σύστημα σαν καλύτερο σε έναν τομέα(τα παιχνίδια στην περίπτωσή μας) "για τα ίδια λεφτά"(γιατί έτσι ξεκίνησε, άσχετα αν αυτό που προτείνεις είναι ακριβότερο) και εγώ ένα άλλο. Και πραγματικά όσο και να έψαξα δεν βρήκα επιχειρήματα μετά το ποστ που αναφέρεσαι στο memory virtualisation. Τουλάχιστον όχι επιχειρήματα που να αντικρούνε τα δικά μου. Τώρα αν έθεσες επιχειρήματα σε άλλους τομείς από μόνος σου χωρίς να απαντήσεις, μάλλον αποφεύγεις τη συζήτηση.

Και για να ξέρεις, πολύ πιο μάγκας βγαίνει ένας που παραδέχεται το λάθος του(αν και σε αυτήν την περίπτωση δεν ταιριάζει ακριβώς το σωστό-λάθος), παρά αυτός που προσπαθεί με πλάγιους τρόπους να θολώσει το τοπίο ώστε να μην βγει συμπέρασμα ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο(γιατί το να μην απαντάς συγκεκριμένα είναι πλάγιος τρόπος).

ΥΓ: Όσο ποστάρεις και απαντάς σε δικά μου ποστ και επιμένεις στο συγκεκριμένο thread, τόσο θα ποστάρω και εγώ, δεν χαμπαριάζω και πολύ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.