Vatos_locos Ιούνιος 26, 2010 #221 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2010 γεια σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιούνιος 26, 2010 #222 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2010 γεια σου νέος:smile007: Link to comment Share on other sites More sharing options...
i5660user Ιούλιος 1, 2010 #223 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2010 Καλησπερα παιδες του site θα ηθελα τα φωτα σας σχετικα με ενα overcloking που θελω να κανω εχω cpu i5660 mainboard gigabyte p55a-ud3 και ram kingston hyperx 1600c8d3k2/4gb θα ηθελα αμα μπορειται να με διαφωτισετε πως μπορω να clokaro σε λογικα πλαισια χωρις προβληματα!!!Ευχαριστω:musik009::094: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιούλιος 1, 2010 #224 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2010 Καλως ήρθες φίλε. Κάνε ένα post στην σχετική κατηγορία του forum μας και θα σε βοήθήσουμε ευχαρίστως Όπως καταλαβαίνεις εδώ είναι νήμα απλά για να γνωρίζουμε τα νέα μέλη, και τα νέα μέλη να γνωρίζουν εμάς Link to comment Share on other sites More sharing options...
i5660user Ιούλιος 1, 2010 #225 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2010 μπορεις να μου κανεις link to thread plz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιούλιος 1, 2010 #226 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2010 μπορεις να μου κανεις link to thread plz http://www.outofspecs.gr/forum/forumdisplay.php?f=33 εδώ μπορείς να κάνεις νέο thread ρωτώντας ο,τι θες για το overclocking του επεξεργαστή σου. Αφίερωσε λίγο χρόνο διαβάζοντας το forum μας, είμαι σίγουρος πως θα βρεις κάτι που να σε ενδιαφέρει για το overclocking Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghost Ιούλιος 6, 2010 #227 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2010 Νέος k ωραίος χάχα. Καλησπέρα σε όλους...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Ιούλιος 6, 2010 #228 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2010 Καλώς ήρθες και καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cinquis Ιούλιος 23, 2010 #229 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2010 Καλησπερα και απο εμενα...Ονομαζομαι Χρηστος απο θεσσαλονικη,σας βρηκα μεσω του καλου μου φιλου sisman..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Ιούλιος 23, 2010 #230 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2010 Καλώς μας βρήκες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιούλιος 23, 2010 #231 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2010 Γειά σου Χρήστο, καλωσηρθες στο forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny Ιούλιος 25, 2010 #232 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2010 Και θα ξαναπώ ότι είχα πει και στο redgiwrgo μόλις εγγράφηκα: Να με και εγώ! Καλά εσείς εδώ γλεντάτε και εγώ λείπω; Καλώς σας βρήκα παιδιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Ιούλιος 25, 2010 #233 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2010 Καλώς ήρθες και καλή συνέχεια!!! Υ.Γ. Σου έχω απαντήσει και σου έχω στήλει και δύο PM αλλά τίποτα εσύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny Ιούλιος 25, 2010 #234 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2010 Ευχαριστώ Γιώργο!*Μα καλά δε θυμάσαι πως πρώτα πρέπει να κάνω 15 posts για να μπορώ να στέλνω PM; 3 ακόμη! Κάνε υπομονή μη γίνω spammer! :051: Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Ιούλιος 25, 2010 #235 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2010 Δεν το ήξερα αυτό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rainbow_326 Σεπτέμβριος 22, 2010 #236 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2010 Καλημέρα! Άνακάλυψα το forum μέσω του xtremesystems.org πριν μερικές ημέρες και όπως βλέπετε γράφτηκα αμέσως! Για την ιστορία κοίταζα το tec chiller του unseen Χάρηκα που υπάρχει ένα forum αφιερωμένο στους overclockers και στους modders και που είναι τόσο διαφορετικό από τα καθιερωμένα! Εντάξει, καλό το overclockers.net, δε λέω, αλλά δεν είναι το ίδιο με ένα ελληνικό forum! Πολύ σύντομα θα χρειαστώ τις συμβουλές σας και τη βοήθεια σας! Αποστόλης Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Σεπτέμβριος 22, 2010 #237 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2010 καλως ηρθες Αποστολη! Για οτι αποριες εχεις, feel free to ask! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Σεπτέμβριος 22, 2010 Author #238 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2010 καλως τον. Ασχολησε με καποιο project αυτον τον καιρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Σεπτέμβριος 22, 2010 #239 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2010 Τα νέα μέλη είναι πάντα ευπρόσδεκτα. Ειδικά όταν θέλουν να παίξουμε με extreme ψύξη, τότε ήρθαν σίγουρα στο κατάλληλο forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
rainbow_326 Σεπτέμβριος 22, 2010 #240 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2010 καλως τον. Ασχολησε με καποιο project αυτον τον καιρο? Από πέρσι τα Χριστούγεννα που άλλαξα το σύστημα μου σε AMD, άρχισα να πειραματίζομαι. Γενικά από μικρός, μου άρεσε να ανοίγω το case και να ασχολούμαι με τον υπολογιστή. Όταν ήρθε ο AMD Phenom II X4 965, το τέρας στα 3,4 παρατήρησα πως ο ανεμιστήρας έκανε υπερβολικό θόρυβο. Τι να κάνω, τι να κάνω, λέω θα πάρω μια καλή αερόψυκτρα. Εδώ που τα λέμε οι stock AMD ψύκτρες ειναι μινιατούρες και ο ανεμιστήρας που έχουν είναι μικρός. Οπότε κοιτάζοντας για ψύκτρες πέρασα από διάφορες φάσεις. Πρώτα σκεφτόμουν τη Noctua που την έχει ο ξάδερφος μου σε i7, έλιωσα στο silentpcreview να διαβάζω reviews, μετά λέω θα πάρω κάτι πιο μεγάλο και κατέληξα στην Orochi Αλλά ήταν υπερβολικά μεγάλη για το κουτί μου και φοβόμουν ότι η μητρική δεν θα αντέξει το βάρος. Οπότε ξαφνικά μου κόλλησε η ιδέα για ένα pc που θα είναι όσο πιο αθόρυbο γίνεται. Ήταν o καιρός που άρχισα να ψάχνω όλα τα έιδη ψύξης, να ανακαλύπτω τους τρόπους λειτουργίας και κατά πόσο μπορώ να τα χρησιμοποιήσω. Είδα την υδρόψυξη, το phase change και τελικά την ψύξη με peltier και υδρόψυξη. Δεν σας κρύβω πως στην αρχή πήγαινα στον καθηγητή μου στη σχολή και τον ρωτούσα από πού μπορώ να προμηθευτώ υγρό άζωτο. Εκείνος βασικά μου είπε κάποια πράγματα, οτι το LN2 είναι extreme λύση, όχι καθημερινη και με ρώτησε εάν έχω κοιτάξει για TEC. Αυτό ήταν αρκετό για να μου κινήσει την περιέργεια και να αποφασίσω να φτιάξω ένα τέτοιο σύστημα. Κάπου ενδιάμεσα το άφησα λίγο, ίσως λόγω κόστους, αλλά αποφάσισα σιγά σιγά να το ολοκληρώσω έστω και εάν αυτο πάρει κάποιο χρόνο. Εξάλλου δεν πρόκειται να αλλάξω σύντομα cpu, μια χαρά την κάνει τι δουλειά του ο τετραπύρηνος. Διάβασα πως για τη δουλειά που τον θέλω (video encoding) μετράει κυρίως ο υψηλός χρονισμός και όχι ο αριθμός των πυρήνων, μιας και οι περισσότεροι codecs δεν χρησιμοποιούν πάνω από 2 πυρήνες. Μέχρι και phase change ηθελα να φτιάξω στην αρχή, αφού είχα βρεί σε κάποιο forum πληροφοριές. Δεν θυμάμαι αν ήταν ελληνικό. Αλλά ήταν κάπως πολύπλοκο και ήθελε και εργαλεία που δεν είχα. Έτσι κατέληξα στην ψύξη με tec. Μέχρι στιγμής έχω το block και το TEC. Το ξέρω ότι έχω δρόμο ακόμα, άλλα με την βοήθεια και τη συμπαράστασή σας θα τα καταφέρω Όσο για το project, ήθελα να φτιάξω ένα controller για το TEC. H λογική είναι παρόμοια με τον fan controller που έφτιαξαν κάποια παιδιά εδώ στο forum. Απ' ότι κατάλαβα είστε πολύ καλοί στα ηλεκτρονικά. Θα σας αναλύσω όμως αυτό το θέμα σε ξεχωριστό ποστ, στο κατάλληλο forum Και πάλι χάρηκα πολύ που σας βρήκα παιδιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.