QantonisQ Σεπτέμβριος 22, 2010 #241 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2010 Καλός ήρθες και από εμενα. Πολύ μου αρέσει που πειραματίζεσαι,το κάνω και εγώ συχνά πυκνά Επίσης στο ότι θέλεις να φτιάξεις κάτι μονος σου και όχι να καταφύγεις στα έτοιμα της αγοράς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rainbow_326 Σεπτέμβριος 23, 2010 #242 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2010 Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή παιδιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakalakos Φεβρουάριος 14, 2012 #243 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2012 Καλώς σας βρήκα. Ενδιαφέρομαι να μάθω τα πάντα γύρω απ το overclocking και το water-cooling!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mondler Μάρτιος 31, 2012 #244 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2012 καλησπερα και καλως σας βρηκα και επισημα και εγω μεσα απο τον φιλο harogeo.. αν και δεν ειμαι τοσο γνωστης του ειδους δαιθεση παντα υπαρχει Ακης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mondler Μάρτιος 31, 2012 #245 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2012 καλησπερα και καλως σας βρηκα και επισημα και εγω μεσα απο τον φιλο harogeo.. αν και δεν ειμαι τοσο γνωστης του ειδους δαιθεση παντα υπαρχει Ακης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.