Jump to content

help! κάνει reboot κάθε 3 λεπτά!

stavpal

Recommended Posts

Χθές ο pc ήταν μια χαρά. Τον ανοίγω σήμερα το απόγευμα, μετά από 2 λεπτά....μπιπ...γκγκλλλ....welcome to windows....μετά από 1 λεπτό ξανά το ίδιο. Το έκανε καμιά 10αριά φορές μέχρι που σε ορισμένα σημεία το έκανε μέσα σε 15sec. Τι στο καλό....? Δεν άλλαξα τίποτα (ούτε προγράμματα ούτε hardware). Οι ρυθμίσεις στο bios είναι ok. Άλλα ρολόγια στο σπίτι και συσκευές δεν έσβησαν. Μήπως φταίει η ΔΕΗ? Μένω Πεντέλη.

λες candyman να την κακαροσαν ????

Συνήθως αυτού του είδους τα προβλήματα οφείλονται σε μητρική, μνήμες ή τροφοδοτικό.

Γενικώς καλό είναι να αρχίσει να τσεκάρει μνήμες και να δοκιμάσει με ένα άλλο τροφοδοτικό κανενός φίλου αν μπορεί. Προτιμότερο με κάτι καλύτερο από το levicom πάντως.

ρε παιδιά χρόνια τα χω.

Δεν θέλω να σε στεναχωρέσω αλλά κάποτε χαλάει και κάτι. Μηχανήματα είναι. Αλλά δεν αποκλείεται να είναι software και όχι hardware. Σε safe mode σου το κάνει;

δεν μπόρεσα/ πρόλαβα να το δοκιμάσω σε safe mode αφού τώρα δεν το κάνει καθόλου. Εδώ σε games ή άλλα προγράμματα που έχουν την cpu στο 100% για ώρες δεν είχε κάνει τίποτα γιατί ξαφνικά να τα κάνει?

όχι καμία σχέση. Πάλι σήμερα μου το ξανακάνει. Χθές μετά τις 20:30 μέχρι τις 23:30 που το έσβησα ήταν μια χαρά. Τώρα που και που το λαμπάκι "power" του router από πράσινο γίνεται κόκκινο για 0.5sec

όχι καμία σχέση. Πάλι σήμερα μου το ξανακάνει. Χθές μετά τις 20:30 μέχρι τις 23:30 που το έσβησα ήταν μια χαρά. Τώρα που και που το λαμπάκι "power" του router από πράσινο γίνεται κόκκινο για 0.5sec

Μαλλον εχεις πτωσεις της τασης του δυκτιου σου(δεη)και δεν εχει σχεση με το pc σου.

Αποσύνδεσε ΌΛΕΣ τις USB συσκευές που είναι συνδεδεμένες επάνω του, άν κάνει πάλει restart, δοκίμασε να τοποθετήσεις τις μνήμες σου σε διαφορετικά σλοτς, και αν και πάλι κάνει restart, τρέξε memtest.

Το router πώς το συνδέεις? Με USB?

παιδιά 99% η ΔΕΗ πρέπει να είναι. Το ρούτερ φυσικά ethernet (εξάλλου το zyxel 660Η ΔΕΝ συνδέεται με USB). Πριν κανά δυο μήνες που είχα κάνει memtest (το είχα αφήσει για πολλά Loops, όλα οκ ήταν)

• 5 months later...
Αποσύνδεσε ΌΛΕΣ τις USB συσκευές που είναι συνδεδεμένες επάνω του, άν κάνει πάλει restart, δοκίμασε να τοποθετήσεις τις μνήμες σου σε διαφορετικά σλοτς, και αν και πάλι κάνει restart, τρέξε memtest.

Το router πώς το συνδέεις? Με USB?

Είμαι φοιτητής και μόλις γύρισα πίσω στην πόλη που σπουδάζω από τις διακόπες έχω το ίδιο πρόβλημα...έβγαλα όλες τισ συσκευές που συνδέοντε με usb και όλα είναι μια χαρά...όπως και στην ασφαλής λειτουργία μπαίνω κανονικά...παρατήρησα ότι και αν συνδέσω με usb το Pc είναι μια χαρά.ΕΚΤΟΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΜ...με το που συνδέω το Modem μετά απο λίγα δευτερόλεπτα κλέινει ο υπολογιστής και πολλές φορές πρέπει να σβήσω-ανοίξω το τροφοδοτικό για να μπορέσει να ανόιξει το pc, εκεί μου ρίχνει την ασφάλεια....άλλαξα Modem και το πρόβλημα συνεχίζει...το πήγα στα Multirama και μου είπαν ότι σε αυτόυς έπαιζε χωρίς πρόβλημα με το modem...τι να φταίει? έχω απελπιστει!!

thanks

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.