stavpal Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2007 Χθές ο pc ήταν μια χαρά. Τον ανοίγω σήμερα το απόγευμα, μετά από 2 λεπτά....μπιπ...γκγκλλλ....welcome to windows....μετά από 1 λεπτό ξανά το ίδιο. Το έκανε καμιά 10αριά φορές μέχρι που σε ορισμένα σημεία το έκανε μέσα σε 15sec. Τι στο καλό....? Δεν άλλαξα τίποτα (ούτε προγράμματα ούτε hardware). Οι ρυθμίσεις στο bios είναι ok. Άλλα ρολόγια στο σπίτι και συσκευές δεν έσβησαν. Μήπως φταίει η ΔΕΗ? Μένω Πεντέλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderdim1442169203 Ιούλιος 23, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2007 παιζει για κανενα ιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavpal Ιούλιος 23, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2007 μπα δε νομίζω. Εξάλλου πως μπορεί να είναι ιός αφού έκανε reboot και πριν φορτώσει το boot loader? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman1442169163 Ιούλιος 23, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2007 Μπας και το τροφοδοτικό είναι κανα παλιό ή μικρό; Έχουν μια τάση να πέφτουνε σε απόδοση με το πέρασμα του χρόνου ειδικά αν είναι ανώνυμο.Υ.Γ. Μνήμες τσέκαρες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderdim1442169203 Ιούλιος 23, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2007 απο οτι λεει δεν πειραξε τις μνημες.λες candyman να την κακαροσαν ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavpal Ιούλιος 23, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2007 ρε παιδιά χρόνια τα χω. Τροφοδοτικό οκ είναι. Levicom(?) 420W. Τέσπα μην το ματιάσω, αλλά τα τελευταία 45min δεν έχει κάνει reboot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman1442169163 Ιούλιος 23, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2007 λες candyman να την κακαροσαν ????Συνήθως αυτού του είδους τα προβλήματα οφείλονται σε μητρική, μνήμες ή τροφοδοτικό.Γενικώς καλό είναι να αρχίσει να τσεκάρει μνήμες και να δοκιμάσει με ένα άλλο τροφοδοτικό κανενός φίλου αν μπορεί. Προτιμότερο με κάτι καλύτερο από το levicom πάντως.ρε παιδιά χρόνια τα χω.Δεν θέλω να σε στεναχωρέσω αλλά κάποτε χαλάει και κάτι. Μηχανήματα είναι. Αλλά δεν αποκλείεται να είναι software και όχι hardware. Σε safe mode σου το κάνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavpal Ιούλιος 23, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2007 δεν μπόρεσα/ πρόλαβα να το δοκιμάσω σε safe mode αφού τώρα δεν το κάνει καθόλου. Εδώ σε games ή άλλα προγράμματα που έχουν την cpu στο 100% για ώρες δεν είχε κάνει τίποτα γιατί ξαφνικά να τα κάνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simboy Ιούλιος 24, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2007 Μήπως κρασάρει ο σκληρός ? ( μίλησε ο ειδικός δε ξέρω τη τύφλα μου ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavpal Ιούλιος 24, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2007 όχι καμία σχέση. Πάλι σήμερα μου το ξανακάνει. Χθές μετά τις 20:30 μέχρι τις 23:30 που το έσβησα ήταν μια χαρά. Τώρα που και που το λαμπάκι "power" του router από πράσινο γίνεται κόκκινο για 0.5sec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman1442169163 Ιούλιος 24, 2007 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2007 Ρε συ stavpal, πάρε ένα πολύμετρο και μέτρα τα ρεύματα σου. Από το δίκτυο.. Μπας και απλά είναι χάλια και το pc κάνει κόλπα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rommel Ιούλιος 24, 2007 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2007 όχι καμία σχέση. Πάλι σήμερα μου το ξανακάνει. Χθές μετά τις 20:30 μέχρι τις 23:30 που το έσβησα ήταν μια χαρά. Τώρα που και που το λαμπάκι "power" του router από πράσινο γίνεται κόκκινο για 0.5secΜαλλον εχεις πτωσεις της τασης του δυκτιου σου(δεη)και δεν εχει σχεση με το pc σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rommel Ιούλιος 24, 2007 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2007 OFF TOPIC Ρε συ Candy τωρα ειδα οτι εχουμε πανω κατω τα ιδια εργαλια OFF TOPIC Link to comment Share on other sites More sharing options...
beisnikos_spi Ιούλιος 25, 2007 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2007 Αποσύνδεσε ΌΛΕΣ τις USB συσκευές που είναι συνδεδεμένες επάνω του, άν κάνει πάλει restart, δοκίμασε να τοποθετήσεις τις μνήμες σου σε διαφορετικά σλοτς, και αν και πάλι κάνει restart, τρέξε memtest.Το router πώς το συνδέεις? Με USB? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavpal Ιούλιος 25, 2007 Author #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2007 παιδιά 99% η ΔΕΗ πρέπει να είναι. Το ρούτερ φυσικά ethernet (εξάλλου το zyxel 660Η ΔΕΝ συνδέεται με USB). Πριν κανά δυο μήνες που είχα κάνει memtest (το είχα αφήσει για πολλά Loops, όλα οκ ήταν) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman1442169163 Ιούλιος 25, 2007 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2007 OFF TOPICΡε συ Candy τωρα ειδα οτι εχουμε πανω κατω τα ιδια εργαλια OFF TOPIC Indeed... Μοιάζουνε λίγο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pagourix Ιανουάριος 16, 2008 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2008 Αποσύνδεσε ΌΛΕΣ τις USB συσκευές που είναι συνδεδεμένες επάνω του, άν κάνει πάλει restart, δοκίμασε να τοποθετήσεις τις μνήμες σου σε διαφορετικά σλοτς, και αν και πάλι κάνει restart, τρέξε memtest.Το router πώς το συνδέεις? Με USB?Είμαι φοιτητής και μόλις γύρισα πίσω στην πόλη που σπουδάζω από τις διακόπες έχω το ίδιο πρόβλημα...έβγαλα όλες τισ συσκευές που συνδέοντε με usb και όλα είναι μια χαρά...όπως και στην ασφαλής λειτουργία μπαίνω κανονικά...παρατήρησα ότι και αν συνδέσω με usb το Pc είναι μια χαρά.ΕΚΤΟΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΜ...με το που συνδέω το Modem μετά απο λίγα δευτερόλεπτα κλέινει ο υπολογιστής και πολλές φορές πρέπει να σβήσω-ανοίξω το τροφοδοτικό για να μπορέσει να ανόιξει το pc, εκεί μου ρίχνει την ασφάλεια....άλλαξα Modem και το πρόβλημα συνεχίζει...το πήγα στα Multirama και μου είπαν ότι σε αυτόυς έπαιζε χωρίς πρόβλημα με το modem...τι να φταίει? έχω απελπιστει!!thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.