Jump to content

ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ....?

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον εχω μια ASUS P5RD1-VM και εχω προβλημα με τον σκληρο!!Δλδ οταν μπαινω στο BIOS βλεπει κανονικα τον σκληρο..Οταν παω να κανω εγκατασταση τα XP δεν βλεπει τπτ απο το λειτουργικο...Τον εβαλα πανω σε αλλο συστημα και τον ειδε κατευθειαν...Τωρα σκεφτομαι τι μπορει να κανω? Να κανω update to ΒΙΟΣ? To προσπαθησα αλλα δεν εβλεπε την δισκετα...Καποια βοηθεια???Ευχαριστω για το χρονο σας!!!!!!!:)

Λοιπον εχω μια ASUS P5RD1-VM και εχω προβλημα με τον σκληρο!!Δλδ οταν μπαινω στο BIOS βλεπει κανονικα τον σκληρο..Οταν παω να κανω εγκατασταση τα XP δεν βλεπει τπτ απο το λειτουργικο...Τον εβαλα πανω σε αλλο συστημα και τον ειδε κατευθειαν...Τωρα σκεφτομαι τι μπορει να κανω? Να κανω update to ΒΙΟΣ? To προσπαθησα αλλα δεν εβλεπε την δισκετα...Καποια βοηθεια???Ευχαριστω για το χρονο σας!!!!!!!:)

Αν ο δίσκος είναι SATA τότε η εγκατάσταση των XP ίσως να μην αναγνωρίζει τον Controller της Motherboard και ετσι δε σου τον εμφανίζει.

λογικά στο πακέτο της Μ/Β υπάρχει και μια δισκέτα με τον driver για τον Sata Controller την οποία θα χρησιμοποιήσεις όταν θα ξεκινήσει η εγκατάσταση των Windows στο σημείο που λέει να πατήσεις το πλήκτρο F6 αν θέλεις να εγκαταστήσεις έξτρα οδηγούς.

Δηλωσε τον ως cd-rom.Eτσι εκανα εγω στην p5b-vm.Aφου κανεις εγκατασταση, τον βαζεις οπως ηταν.

Ευχαριστω παιδες...Μια ερωτηση επειδη ειναι μαλλον χαμενη η δισκετα αυτη για τoυς SATA controlers λογικα δεν θα υπαρχουν στο site της ASUS? Και παλι ευχαριστω για την ανταποκριση!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.