Jump to content

Ξαφνικό πρόβλημα με ένα Ρ4 3.2

tsif

Recommended Posts

Ενα συστηματάκι το οποίο έπαιζε μέχρι χθες κανονικότατα σήμερα ΔΕΝ μπορεί καν να bootαρει.......

Απο το σύστημα ακουγόταν ένας παράξενος ήχος (σαν να μην κατάφερνε να διαβάσει το φλόπυ) αποσύνδεσα το ρεύμα απο το φλόπυ και ο ήχος συνέχισε να ακούγεται σε πιο μικρή ένταση απο τον σκληρό........

Θεμα τροφοδοτικού ΔΕΝ υπάρχει γιατί ήδη του έχω δοκιμάσει με ένα άλλο που δούλευε κανονικότατα.....

Το pc ούτε καν μπορεί να bootάρει ακόμα και όταν του έχω αφαιρέσει το ρεύμα απο τον σκληρό το φλόπυ και τα οπτικά

Υπάρχει κατι που μπορώ να κάνω .... να το κάνω να δουλέψει ??

ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ??????:102: :102: :102: :102: :102:

γ τροφοδοτικό ακούγεται,αλλά το έχεις δοκιμάσει...κατ'αρχήν παίζει να έχεις χτυπήσει το σκληρό,κατα κάποια μεταφορά του?(αν κ θα bootαρε...αλλά έχεις φάει την κεφαλή εντελώς..κ πάλι δύσκολο)...clear cmos,μήπως βοηθήσει...άαα μια φορα δν είχα συνδέσει καλά την παροχή της cpu κ έδινε σήμα στην οθόνη(ήταν μαύρη,αλλά είχε αντίθεση,οπώτε μάλλον έδινε σήμα) αλλά δν θυμάμαι ήχους απο τον σκληρό...

δυστυχώς το μόνο που μπορεί να βοηθησει,είναι έλγχος των καλωδίως κ clear cmos(στείλε πμ στον maddoctor...λογικά θα σε βοηθήσει)

Ολα τα παραπάνω που είπες τα έχω δοκιμάσει και τα έχω κάνει πάνω απο 3 φορες ..... με διαφορετικά τροφοδοτικά ..

Για μητρική μου μυρίζει εμένα..... αν και όταν ανοίγει το pc ο ανεμιστήρας του cpu και του κουτιού δουλεύουν κανονικα ?????????

Κανείς άλλος ??

Κάνε περιγραφή του συστήματος.

Εχει ηχειάκι πάνω ή buzzer ?

Η οθόνη ανοίγει ?

1)Στήσιμο το μηχάνημα εκ νέου...εκτός κουτιού με τα απολύτος βασικά.

2)Διπλοτσεκάρεις όλες τις συνδεσμολογίες

3)Δοκιμάζεις να μπουτάρεις με πατημένο το πλήκτρο "insert" (δοκίμασε παραπάνω από μία φορά).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.