tsif Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2007 Ενα συστηματάκι το οποίο έπαιζε μέχρι χθες κανονικότατα σήμερα ΔΕΝ μπορεί καν να bootαρει.......Απο το σύστημα ακουγόταν ένας παράξενος ήχος (σαν να μην κατάφερνε να διαβάσει το φλόπυ) αποσύνδεσα το ρεύμα απο το φλόπυ και ο ήχος συνέχισε να ακούγεται σε πιο μικρή ένταση απο τον σκληρό........Θεμα τροφοδοτικού ΔΕΝ υπάρχει γιατί ήδη του έχω δοκιμάσει με ένα άλλο που δούλευε κανονικότατα.....Το pc ούτε καν μπορεί να bootάρει ακόμα και όταν του έχω αφαιρέσει το ρεύμα απο τον σκληρό το φλόπυ και τα οπτικά Υπάρχει κατι που μπορώ να κάνω .... να το κάνω να δουλέψει ??ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ??????:102: :102: :102: :102: :102: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prayer! Ιούλιος 23, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2007 γ τροφοδοτικό ακούγεται,αλλά το έχεις δοκιμάσει...κατ'αρχήν παίζει να έχεις χτυπήσει το σκληρό,κατα κάποια μεταφορά του?(αν κ θα bootαρε...αλλά έχεις φάει την κεφαλή εντελώς..κ πάλι δύσκολο)...clear cmos,μήπως βοηθήσει...άαα μια φορα δν είχα συνδέσει καλά την παροχή της cpu κ έδινε σήμα στην οθόνη(ήταν μαύρη,αλλά είχε αντίθεση,οπώτε μάλλον έδινε σήμα) αλλά δν θυμάμαι ήχους απο τον σκληρό...δυστυχώς το μόνο που μπορεί να βοηθησει,είναι έλγχος των καλωδίως κ clear cmos(στείλε πμ στον maddoctor...λογικά θα σε βοηθήσει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Ιούλιος 23, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2007 Ολα τα παραπάνω που είπες τα έχω δοκιμάσει και τα έχω κάνει πάνω απο 3 φορες ..... με διαφορετικά τροφοδοτικά ..Για μητρική μου μυρίζει εμένα..... αν και όταν ανοίγει το pc ο ανεμιστήρας του cpu και του κουτιού δουλεύουν κανονικα ?????????Κανείς άλλος ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Ιούλιος 23, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2007 Κάνε περιγραφή του συστήματος.Εχει ηχειάκι πάνω ή buzzer ?Η οθόνη ανοίγει ?1)Στήσιμο το μηχάνημα εκ νέου...εκτός κουτιού με τα απολύτος βασικά.2)Διπλοτσεκάρεις όλες τις συνδεσμολογίες3)Δοκιμάζεις να μπουτάρεις με πατημένο το πλήκτρο "insert" (δοκίμασε παραπάνω από μία φορά). Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderdim1442169203 Ιούλιος 23, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2007 απο οτι μου ειπε η οθονη δεν ανοιγει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman1442169163 Ιούλιος 23, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2007 Tsif, κι'εμένα για μητρική μου κάνει πάντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
beisnikos_spi Ιούλιος 23, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2007 Βασίλη μήπως τα έφτυσε καμια μνήμη? Για παίξε μαζί τους... Και κάτι άλλο. Δοκίμασε να πατίσεις το κουμπί για κανα 2-3 δευτερόλεπτα.. Αν δεν κλείσει πάει η fatherboard... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shylock Ιούλιος 23, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2007 δοκίμασε να βγάλεις για λίγο την μπαταρία και καμια μνήμη αν έχεις 2 dimakia.an και τότε όχι τότε δοκίμασε σκληρό δίσκο αν και πάλι ούτε τότε μάλλον πας για μητρική Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.