Jump to content

Αγορα Laptop, Acer ή κατι αλλο ? ..

LordOfRings

Recommended Posts

σκεφτομαι να αγοράσω laptop μεχρι τέλους του μηνός . .

λοιπον ειμαι ανάμεσα σε αυτα τα μοντέλα ,

Acer 1524

1511

1522

καμαι αλλη μαρκα μοντελο . μεχρι 1500ευρω, ,

το θέλω για κανα παιχνιδάκι , να το βαζω στο δίκτυο της σχολής μου και να κατεβάζω αβέρτα. να εχει χωρητικότητα πανω απο 60GB

να γράφει dual layer dvd.. το Αcer 1524 μου άρεσε αλα δεν γραφει dual layer. .

κατα προτίμηση 64bit , ,

τωρα ξεκινάει το ψάξιμο απο την αρχη , Εκτος αν αξίζει να πάρω χωρις να γραφει Dual Layer.

Αρχική απάντηση από LordOfRings

Εκτος αν αξίζει να πάρω χωρις να γραφει Dual Layer.

Αυτό είναι φυσικά δική σου απόφαση.

Προσωπικά το dual layer δεν αποτελεί κριτήριο για εμένα καθώς το έχω διαθέσιμο στα μηχανήματά εδώ και 1 περίπου χρόνο (άντε κάτι λιγότερο) και δεν έχω γράψει ούτε 1 δισκάκι (καθώς η τιμή είναι υπερ-10πλασία και η ταχύτητα χαμηλή)

Και σημειωτεόν δεν είμαι από αυτούς που γράφουν ταινίες με συμπίεση - πάντα τις σπάω σε 2 δισκάκια

Προσωπική άποψη, άσε το DL, έχει πολύ ψωμί ακόμα, αλλά δες να είναι τουλάχιστον 8Χ.

Θα σου συνιστούσα να κοιτάξεις και σε άλλες μάρκες, οι οποίες στα ίδια χαρακτηριστικά, θα σου κοστίσουν από 150 (Fujitsu-Siemens) εώς 700 (Sony) παραπάνω, αλλά το ίδιο γραμμικά πάει και η ποιότητα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται (π.χ. μεγαλύτερη εγγύηση, τρομερά σημαντικό στους φορητούς...)

Fujitsu-Siemens το μονο που βρήκα ειναι ενας 3700+ που η τιμή παει στα 1700ευρώ +..

αρα δεν μου κάνει , αν ειναι να δώσω πάνω απο 1500 παω και πέρνω αυτοκίνητο ,, ,,

Δες αν θες και το 1691Wlmi !!Νομιζω εχει γυρω στα...λεφτα σου και πιο κατω!!βεβαια δενειναι 64 bit ειναι centrino αλλα με μητρα 915 και οχι 855!!καρτα εχει την Χ600 και τα υπολοιπα ειναι 2χ256DDR ,80Gb σκληρο ,dvd dual layer και ολα τα συναφη που εχουν πλεον τα λαπτοπ

(wifi ,firewire klp)

Σου προτεινω Fujitsu-Siemens Amilo pro (1300) ή Amilo M 1425(1900)....Πραγματικα ποιοτικοι!

Εκτος βεβαια και αν θες 64ρη οπου στα ιδια χρηματα με τον τελευταιο παιρνεις τον Amilo A1630!(3.7)Ωραιος και αυτος!

Ωπα ειδα οτι θες μεχρι 1500 να δωσεις...Κοιτα TOSHIBA A2-682 με 1500 ακριβως!

Αρχική απάντηση από blade_pan

Εκτος βεβαια και αν θες 64ρη οπου στα ιδια χρηματα με τον τελευταιο παιρνεις τον Amilo A1630!(3.7)Ωραιος και αυτος!

αυτος μαρεσει και εμενα αλλα εχει 1800 περίπου,,,,

θελω να εχει καμια αξιόλογη vga , 5700 | 9600,9700

Aν δεν κανω λαθος καπου ειχα δει το 1524 1350Ε περιπου τελικη!Χωρις να ειμαι σιγουρος μαλλον e-shop ηταν!!Και 2 1524 που ειδα ειχαν 1 ΜΒ cache οποτε δουλεουν στα 2200!(σε περιπρωση που νομιζατε 2400-512ΚΒ)

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.