panoc Ιούλιος 24, 2007 #21 Ιούλιος 24, 2007 Ρε παιδιά διαβαζω τρελλά πραγματα, ρε παιδιά, ποιος σας εκανε εγκατασταση στο σπίτι να τον κρεμασουμε? φωναξτε καποιον να ελεγξει την εγκατασταση σας. μη παιζεται με αυτα μπορεί η ταση να μην ειναι πολυ δυνατή αλλά μερικες φορες ειναι ικανη να προκαλεσει ζημια, η γυναίκα μου ηταν περιπου 20 μερες παραλητη στο δεξί της χερι επειδή υπήρχε διαροή στο καταψύκτη στη δουλειά της. Δεν επαθε μόνιμη βλαβη ευτυχως αλλα ....
Candyman1442169163 Ιούλιος 24, 2007 #22 Ιούλιος 24, 2007 θα μπορουσε αλλα σπανια συμβαινει, οσο ασχολουμε με pc εχω βρει πανω απο 10 περιοπτωσης διαροης απο τροφοδοτικο (που κατα βαση ηταν για τα μπαζα τροφοδοτικα) και σε καμια δεν ειχε τετοια ενταση που να σου προκαλει πόνο, παρα μονο τιναγμα.Panoc, η... "διαρροή" ρεύματος δεν είναι κάτι που συμβαίνει ξέρεις και τόσο συχνά. Επίσης δύσκολα ξεκινάει μετέπειτα. Συνήθως το πρόβλημα υπάρχει.SemiconductorsIn semiconductor devices, leakage is a quantum phenomenon where mobile charge carriers (electrons or holes) tunnel through an insulating region. Leakage increases exponentially as the thickness of the insulating region decreases. Tunneling leakage can also occur across semiconductor junctions between heavily doped P-type and N-type semiconductors. Other than tunneling via the gate insulator or junctions, carriers can also leak between source and drain terminals of a Metal Oxide Semiconductor (MOS) transistor. This is called sub-threshold leakage. The primary source of leakage occurs inside transistors, but electrons can also leak between interconnects. Leakage increases power consumption and if sufficiently large can cause complete circuit failure.Leakage is currently one of the main factors limiting increased computer processor performance. Efforts to minimize leakage include the use of strained silicon, high-k dielectrics, and/or stronger dopant levels in the semiconductor. Leakage reduction to continue Moore's law will not only require new material solutions but also proper system design. A good overview of leakage and leakage reduction methods are explained in Leakage in Nanometer CMOS Technologies.Αυτά τα φαινόμενα που περιγράφονται στο thread είναι κατά 99% λόγω κακής ηλ. εγκατάστασης (ή απλά είναι πεπαλαιωμένο το δίκτυο του σπιτιού) και λόγω γείωσης.
panoc Ιούλιος 24, 2007 #23 Ιούλιος 24, 2007 Panoc, η... "διαρροή" ρεύματος δεν είναι κάτι που συμβαίνει ξέρεις και τόσο συχνά. Αυτά τα φαινόμενα είναι λόγω γείωσης. συμφωνω αλλα εξαρταται το συχνα, 5 στα 10 ειναι "καθημερινο" και 10 στα 300 ειναι σπάνιο. Αλλά εχω κουφαθει! εδω ο αλλος λεει οτι μαζι με το νερό τον λούζουν και ηλεκτρόνια! LOL
Pantelwolf1442169095 Ιούλιος 24, 2007 #24 Ιούλιος 24, 2007 Συνήθεια είναι.. αφου δεν ψόφησα στην αρχή τώρα πάει τέλειωσε.. Τον πρώτο καιρό είχα τρελλαθεί. Δεν μου το έκανε πάντα, μόνο οταν μαγείρευαν απο κάτω, και δεν μπορούσα να εντοπίσω την πηγή γιατί όταν πια έβγαινα από το μπάνιο είχαν κλείσει τον απορροφητήρα και δεν με χτύπαγε πια... Όταν μια μέρα το συνδύασα και το μέτρησα (όντως έτσι ήταν) πήγα και στο κάτω μπάνιο κ βρήκα τάση και στις κάτω βάνες, μόνο που ήταν πολύ λιγότερη και δεν ενοχλούσε. Τρελές στιγμές με τον υποφαινόμένο να συνδέει πολύμετρα σε διάφορες μεταλλικές επιφάνειες για να βρεί την πηγή.. Εδιτ: Άσε που με το μπάνιο ηλεκτρονίων ξυπνάει και το μυαλό
Candyman1442169163 Ιούλιος 24, 2007 #25 Ιούλιος 24, 2007 Τελικά μου φαίνεται πως οι μισοί εδώ μέσα έχουμε κακή ηλ. εγκατάσταση στο σπίτι!!!Α ρε ελλάδαρα με την.. μαστοράντζα σου!
tsif Ιούλιος 24, 2007 #26 Ιούλιος 24, 2007 Είναι όντος μεγάλο το ποσοστό καλό θα είναι να είστε πάντος όλοι προσεκτικοί ... Προσωπικά είναι ΜΕΓΑΛΟΣ φόβος μου το ρεύμα .... λάμπα να αλλάξω κλείνω γενικό Εδιτ: Άσε που με το μπάνιο ηλεκτρονίων ξυπνάει και το μυαλό Καλά ε ΕΓΡΑΨΕΣ :098: :098: :098: :098:
mixmavros Ιούλιος 25, 2007 #27 Ιούλιος 25, 2007 Μιας και τέθηκε το θέμα, όταν ακουμπάω το λαπτοπ στις κάτω γωνίες (περίπου εκεί που είναι οι καρποί μου όταν γράφω), πολλές φορές νιώθω τσίμπημα (επιμένον). Μπορεί να έχει καμιά διαρροή το λαπτοπ; :105:Please someone!
aTEOfovos Ιούλιος 25, 2007 #29 Ιούλιος 25, 2007 Παντος να το κοιταξεις BUSM το προβλημα.....μην το αφησεις.Ειναι παλιο το σπιτι σου ? :047: Να φωναξεις εναν ηλεκτρολογο :117:
AquaSonic1442169069 Ιούλιος 25, 2007 #30 Ιούλιος 25, 2007 η μπριζα, ειναι σουκο? Η παιζεις χωρις γειωση η με ανταπτορα απο σουκο σε τριπινη? Αν καποιο απο τα τελευταια βαλε μια σουκο. Ακομα τσεκαρε και το καλωδιο της κεραιας τηλεορασης αν εχεις συνδεδεμενο (εμενα βγαζει ρευμα απο κακη εγκατασταση)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.