GAngel Ιούλιος 22, 2007 #21 Ιούλιος 22, 2007 ΟΚ ΠΑΩ για 1950ΧΤ αλλα ποια απο τις παραπανω?256 η 512SAPPHIRE RADEON X1950PRO HDMI 256MB PCI-E RADEON X1950PRO, 256MB GDDR3, GPU: 575, MEM: 1380, HDMI, DVI, TV-OUτ 149.90 ? ? Η αυτη SAPPHIRE ATI X1950PRO 512MB PCI-E RETAIL RADEON X1950PRO, 512MB GDDR3, DUAL DVI, TV OUτ 139.00 ??η αυτηASUS EAX1950PRO/HTDP 256MB PCI-E RETAIL RADEON X1950PRO, 256MB DDR3, DUAL DVI, TV OUT 148.50 ? ?Γιατι η 512 ειναι πιο φτηνη?Αν έχεις πρόβλημα με τον θόρυβο βάλε μια after market ψυκτρα (zalman λ.χ.) και θα είσαι άρχοντ Δεν χανεται η εγγυηση με αυτο.??Καλησπερα.ΜΗΝ κανεις (το τονιζω το μην ) την απερισκεψια και πάρεις αυτές που αναφερεις .Μιλώντας σαν τεχνικός και σαν λάτρης των game θα σου πω ότι δεν αξίζει να παρεις μια pro απο μια 8600gt.1) Ειναι καλύτερες οι χ1950pro στα παιχνίδια directx9 αλλα καμια τρομερή διαφορα (20-40) fps δεν ειναι και κάτι τρομερο σε 70 και πανω fps. (30 fps ειναι το ομάλο ) !!!!Δες και μόνο σου εδω http://www.xsreviews.co.uk/reviews/graphics-cards/galaxy-8600gt-oc/5/2)Το σημαντικότερο μειονέκτημα της x1950 δεν υποστηρίζει directx10.Παίρνεις μια κάρτα για βάθος χρόνου αν ειναι να την αλλαξεις σε μισο χρονο ασκοπα χρήματα.3)Προτείνω να λεει ο κάθε ένας την ιδιότητά του και όχι να κρυβοσαστε πίσω απο nick ,γιατι μπορεί να φτάσει σε λάθος συμπεράσματα ο άλλος .Aυτα
yanni Ιούλιος 22, 2007 #22 Ιούλιος 22, 2007 Μιλώντας σαν τεχνικός και σαν λάτρης των game θα σου πω ότι δεν αξίζει να παρεις μια pro απο μια 8600gt.3)Προτείνω να λεει ο κάθε ένας την ιδιότητά του και όχι να κρυβοσαστε πίσω απο nick ,γιατι μπορεί να φτάσει σε λάθος συμπεράσματα ο άλλος .Ποιος κρύβεται? Η ιδιότητα κάποιου σε καμιά περίπτωση δεν πιστοποιεί ή απαξιώνει την ουσία των γραπτών του. Αν είναι να απαγορέψουμε σε μέλη που δεν κουβαλάνε πτυχία να ποστάρουν και να αφήσουμε μόνο σε πτυχιούχους τεχνικούς να εκφέρουν γνώμη. Το θεωρείς σωστό? Ξέρω άτομα, που σε ηλικία που κάποιοι δεν είχαν εμπειρία από hardware, αυτοί φτιάχνουν reviews (π.χ. spresv) και έχω ακούσει για τεχνικούς που βάζουνε ψήκτρες χωρίς καν να αφαιρέσουν τα πλαστικά αυτοκόλλητα που αυτές έχουν από κάτω. Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα.DX10 games δεν ξέρουμε πότε θα βγούνε και για 50-60€ +τα έσοδα από την πώληση της 7600GT, η αγορά μιας 1950 είναι πολύ καλή ενδιάμεση λύση.@PainkillerΌχι δεν υπονόησα να περιμένεις. Άλλωστε το θέμα DX10 προχωράει τόσο αργά που δεν θα σου πρότεινα να περιμένεις αν παίζεις συχνά games που αυτή τη στιγμή δεν μπορείς να ευχαριστηθείς.Ρίξε μια ματιά και εδώhttp://www.digit-life.com/articles2/digest3d/index0706.htmlδίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στις επιδόσεις των καρτών στα games και τις αναλύσεις που σε ενδιαφέρουν. Η διαφορά στις τιμές ανάμεσα σε κάρτες με τις ίδιες gpus μπορεί να οφείλεται σε λοιπά χαρακτηριστικά π.χ. HDMI, διαφορετικούς χρονισμούς ή απλά να είναι καπέλο λόγο μάρκας της κάρτας.
Cyber_Cookie Ιούλιος 22, 2007 #23 Ιούλιος 22, 2007 DX10 games δεν ξέρουμε πότε θα βγούνε και για 50-60€ +τα έσοδα από την πώληση της 7600GT, η αγορά μιας 1950 είναι πολύ καλή ενδιάμεση λύση.Πολυ σωστα.Αυτα που υπαρχουν τώρα είναι απλα αθλια πορτ από το 360 με υποστηριξη DX10.Με τις 8600 τα παιχνιδια αυτά δεν είναι σε καμια περιπτωση playable.Αφου ακομα και τα θηρια 8800/2900 τα βρισκουν σκουρα.Aρα το DX10 ως λογος αγορας παει περιπατο.Τι μενει?(εκτος απο ενα καφασι πετυχημενου marketing)Μια πανω κατω ιδια με την 7600 αποδοση στο DX9 και λιγοτερα χρηματα στην τσεπη.Ενω απ την αλλη, μια X1950προ προσφερει playable επιδόσεις σε ολα τα παιχνίδια με ποιοτικοτατα γραφικά εδω και τωρα, και σε 12μηνες τα +~60 που θα δωσει ο φιλος Painkiller για να την αποκτησει δε θα αποτελουν εμποδιο στην αγορα μιας σωστης DX10 καρτας για τα DX10 optimised παιχνιδια που ισως βγουν τότε.
tsif Ιούλιος 22, 2007 #24 Ιούλιος 22, 2007 +1 και απο εμένα νομίζω ότι είναι νωρίς για dx10 κάρτες.. αν έχεις κάποιο θηρίο dx9 βλ 1950
Rommel Ιούλιος 22, 2007 #25 Ιούλιος 22, 2007 και φυσικα αν ειναι να παρεις θα παρεις 1950pro και οχι 1950GT.
malmsteenjl Ιούλιος 23, 2007 Author #26 Ιούλιος 23, 2007 ΠΑραγειλα την 1950pro της sahrppire στα 512.Ευχαριστω για την βοηθεια.
GAngel Ιούλιος 23, 2007 #27 Ιούλιος 23, 2007 Ποιος κρύβεται? Η ιδιότητα κάποιου σε καμιά περίπτωση δεν πιστοποιεί ή απαξιώνει την ουσία των γραπτών του. Αν είναι να απαγορέψουμε σε μέλη που δεν κουβαλάνε πτυχία να ποστάρουν και να αφήσουμε μόνο σε πτυχιούχους τεχνικούς να εκφέρουν γνώμη. Το θεωρείς σωστό? Ξέρω άτομα, που σε ηλικία που κάποιοι δεν είχαν εμπειρία από hardware, αυτοί φτιάχνουν reviews (π.χ. spresv) και έχω ακούσει για τεχνικούς που βάζουνε ψήκτρες χωρίς καν να αφαιρέσουν τα πλαστικά αυτοκόλλητα που αυτές έχουν από κάτω. Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα.DX10 games δεν ξέρουμε πότε θα βγούνε και για 50-60€ +τα έσοδα από την πώληση της 7600GT, η αγορά μιας 1950 είναι πολύ καλή ενδιάμεση λύση.@PainkillerΌχι δεν υπονόησα να περιμένεις. Άλλωστε το θέμα DX10 προχωράει τόσο αργά που δεν θα σου πρότεινα να περιμένεις αν παίζεις συχνά games που αυτή τη στιγμή δεν μπορείς να ευχαριστηθείς.Ρίξε μια ματιά και εδώhttp://www.digit-life.com/articles2/digest3d/index0706.htmlδίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στις επιδόσεις των καρτών στα games και τις αναλύσεις που σε ενδιαφέρουν. Η διαφορά στις τιμές ανάμεσα σε κάρτες με τις ίδιες gpus μπορεί να οφείλεται σε λοιπά χαρακτηριστικά π.χ. HDMI, διαφορετικούς χρονισμούς ή απλά να είναι καπέλο λόγο μάρκας της κάρτας.Συγγνωμη τι λετε ρε παιδια θα κανουμε τωρα και την 8600gt κατώτερη καρτα απο την χ1950!!!!!!!!!!!!!!Η καλύτερη καρτα που τρέχει τα παιχνιδια στα 200 fps αλλα τρεχει μονο DX9 δεν ειναι καλυτερη απο μια 8600gt γιατι πολύ απλα ----ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΤΕ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΣΤΡΟΦΑΡΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ --- ΔΕΝ ΕΧΕΙ DX10!!!Απλο ειναι παιδες Παίξε Crysis και bioshock με την χ1950 pro και μετα πειτε μου.Μην μου πείτε τώρα ότι δεν υπάρχει και διαφορά μεταξύ του dx9 και dx10 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δεν υπονοώ οτι ειναι η 8600gt eιναι η καλύτερη καρτα για να παίξεις dx10 παιχνίδια (βλέπε 8800gtx ultra) αλλα σίγουρα ειναι καλη καρτα για dx10 που σίγουρα θα παιζει παιχνιδια τα περισσότερα παιχνίδια τουλάχιστον σε dx10 για ενα χρόνο ανετα σε 1280χ1024 αναλύσεις .(Για παραπανω αλλαζει το πράγμα εγω μιλαω μεχρι αυτες τις αναλύσεις που έτσι και αλλιως οι περισσοτερες οθόνες υποστηρίζουν)Για τον ενδιαφερόμενο τώρα.....Aκουσέ μεΜην την παρεις φίλε ακύρωσε την παραγγελεία κρατα τα λεφτα σου μάζεψε ακόμη λιγα και παρε μιαν 8800gtx η 8800gts 320 mb αφου δεν θες την 8600gt Καλο θα κάνεις άκουσέ με...Σε καμία περίπτωση δεν ειναι ομως καλύτερη καρτα η χ1950pro απο μια 8600gt
didicola Ιούλιος 23, 2007 #28 Ιούλιος 23, 2007 τα συμπερασματα δικα σαςhttp://www.gpureview.com/show_cards.php?card1=513&card2=466ΠΡΟΤΑΣΗ:αγορα μιας Χ1950ΧΤ η οποια ειναι στανταρ καλυτερη απο την 8600gthttp://www.gpureview.com/show_cards.php?PHPSESSID=6b464cba750ef6393bbf2d9c3d20cbf1&card1=513&card2=467
GAngel Ιούλιος 23, 2007 #29 Ιούλιος 23, 2007 Πολυ σωστα.Αυτα που υπαρχουν τώρα είναι απλα αθλια πορτ από το 360 με υποστηριξη DX10.Με τις 8600 τα παιχνιδια αυτά δεν είναι σε καμια περιπτωση playable.Αφου ακομα και τα θηρια 8800/2900 τα βρισκουν σκουρα.Aρα το DX10 ως λογος αγορας παει περιπατο.Τι μενει?(εκτος απο ενα καφασι πετυχημενου marketing)Μια πανω κατω ιδια με την 7600 αποδοση στο DX9 και λιγοτερα χρηματα στην τσεπη.Ενω απ την αλλη, μια X1950προ προσφερει playable επιδόσεις σε ολα τα παιχνίδια με ποιοτικοτατα γραφικά εδω και τωρα, και σε 12μηνες τα +~60 που θα δωσει ο φιλος Painkiller για να την αποκτησει δε θα αποτελουν εμποδιο στην αγορα μιας σωστης DX10 καρτας για τα DX10 optimised παιχνιδια που ισως βγουν τότε.ΣυγγνώμηΤο καταλαβαίνεις αυτο που λες η καπου το άκουσες και το επαναλαμάνεις;!!!!1)Aτοπο για την 8600gt το επιχείρημά σου .Δεν ειναι playable με την 8600gt.θα σου πρότεινα να δεις μερικά review για την καρτα και να μην επαναλαμβανεις αυτα που ακουσες απο καπου χωρίς να τα διασταυρώνεις.Ειναι μια καλή προς αρκετα καλη καρτα για αναλύσεις 1280χ 1024 .2)Ατοπο και το δευτερο επιχείρημά σου .Δεν ειναι προτιμότερο να παρει μια καρτα τώρα (αφου σον και καλα δεν θελει την 8600gt) αλλα να κρατήσει τα χρήματά του να μαζέψει για λιγο ακόμη μερικά λεφτα και να παρει μια 8800gtx η 8800 gtsΣαν μεγαλύτερος θα σου πω να μην πέφτεις στην λούμπα μερικων που λένε ότι 60 + fps .Το μάτι καταλάβαίνει στα 30 fps Oλα τα άλλα ειναι παραμύθια για να πουλανε οι εταιρίες.3)Δεν μπορω να σας πεισω οτι το μαυρο ειναι άσπρο αλλα περιμένω μέχρι να βγει το crysis και να τα πουμε τότε .Aπο εμένα γεια
GAngel Ιούλιος 23, 2007 #30 Ιούλιος 23, 2007 τα συμπερασματα δικα σαςhttp://www.gpureview.com/show_cards.php?card1=513&card2=466ΠΡΟΤΑΣΗ:αγορα μιας Χ1950ΧΤ η οποια ειναι στανταρ καλυτερη απο την 8600gthttp://www.gpureview.com/show_cards.php?PHPSESSID=6b464cba750ef6393bbf2d9c3d20cbf1&card1=513&card2=467Ακυρο το review σουΑρχηγέ δεν διαφωνησα ΠΟΤΕ ότι δεν ειναι καλυτερη σε dx9 παιχνίδια Αυτο το review που δειχνεις εκεί αποσκοπεί + το ότι στηρίζεται σε users rating δηλαδη δεν ειναι αντικειμενικο γιατι μπορω να ψηφίσω ας πουμε 2 φορες σαν user την ιδια κάρτα)ΑΛΛΑΔEN υποστηρίζει dx10 παιχνίδια (δεν βαζω το θόρυβο και την θερμοκρασία που ανεβάζει) το καταλαβαίνετε ρε παιδια Η μιλαω σε εξωγίινους;!!!!Και αυτο ειναι ενα σημαντικότατο μειονέκτημα που υποσκελίζει όλα τα αλλα που εχει η καρτα.Δεν θα αντιπαρατεθω αλλο περιμένω απλώς να βγει το crysis και το bioshock να σας διαψεύσουν οικτρά.
yanni Ιούλιος 23, 2007 #31 Ιούλιος 23, 2007 Δεν θα ήταν άσχημο να χαλαρώσεις λιγάκι. Συγγνωμη τι λετε ρε παιδια θα κανουμε τωρα και την 8600gt κατώτερη καρτα απο την χ1950!!!!!!!!!!!!!! Είναι κατώτερη. Είναι φανερό και από το review που εσύ έδωσες και όπου την έχουν και overclocked τρομάρα της. Εκτός και αν αγνοείς τα benchmarks στα games και δίνεις βάση μόνο στα 3DMarks. Αν ισχύει αυτό το αφήνω ασχολίαστο. Αλλά επίσης, είναι φανερό και από το review που παρέθεσα εγώ. Είναι φανερό ακόμα και από αυτά που έγραψες στο προηγούμενο post. Το ότι διαθέτει DX10 υποστήριξη η 8600GT δεν την κάνει καλύτερη. Άλλωστε το αν θα αρκεί η όποια υπολογιστική ισχύ μπορεί να έχει η 8600GT σε DX10 games είναι κάτι που ελέγχεται άμεσα. Εκτός και αν έχεις χειροπιαστές αποδείξεις ότι η 8600GT αρκεί για τα μελλοντικά DX10 games. Έχεις ή απλά υποθέτεις? Κατά την γνώμη μου μια κάρτα που έχει μετριότατες επιδώσεις σε DX9 και αναμενόμενα χαμηλές σε DX10 δεν αξίζει με τίποτα τα λεφτά της. Η καλύτερη καρτα που τρέχει τα παιχνιδια στα 200 fps αλλα τρεχει μονο DX9 δεν ειναι καλυτερη απο μια 8600gt γιατι πολύ απλα ----ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΤΕ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΣΤΡΟΦΑΡΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ --- ΔΕΝ ΕΧΕΙ DX10!!! Απλο ειναι παιδες Ναι είναι πολύ απλό. Αφού μας πέταξες στην μούρη τα πτυχία σου σαν τεχνικός, τώρα μας λες ότι έχουμε και συμφέροντα ή απλά είμαστε βλάκες και δεν στροφάρει το μυαλό. Και όλα αυτά επειδή πολύ απλά διαφωνούμε. Ωραίος και αντικειμενικότατος. Η καλύτερη κάρτα σε DX9 δεν τρέχει απλά όλα τα games στα 200fps έναντι των π.χ. 100fps της 8600GT. Τρέχει και πάρα πολλά games στα 50fps όταν η 8600GT θα αγκομαχούσε μεταξύ 25-30fps. Αν τώρα εσύ για 2-3 τίτλους DX10, που όταν βγουν μπορεί να ζητάνε 8800GTS minimum για να παίξουν με τα περισσότερα εφέ, σκοπεύεις να θυσιάσεις εξαιρετικές επιδώσεις σε 50 DX9 σημερινούς τίτλους, κανένα πρόβλημα. Δώσε όμως την ελευθερία σε κάποιον να επιλέξει διαφορετικά χωρίς να ισχυρίζεσαι ότι έχει κάποια σκοτεινά συμφέροντα από πίσω του. Παίξε Crysis και bioshock με την χ1950 pro και μετα πειτε μου.Μην μου πείτε τώρα ότι δεν υπάρχει και διαφορά μεταξύ του dx9 και dx10 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Έχουν κυκλοφορήσει αυτά τα games? Κάποιο link? Κάποιο Link που να αναφέρει ότι θα μπορείς να παίζεις αυτά τα games με 8600GT χωρίς να θυσιάζεις τα μισά εφέ? Εκτός και αν πάλι υποθέτεις. Δεν υπονοώ οτι ειναι η 8600gt eιναι η καλύτερη καρτα για να παίξεις dx10 παιχνίδια (βλέπε 8800gtx ultra) αλλα σίγουρα ειναι καλη καρτα για dx10 που σίγουρα θα παιζει παιχνιδια τα περισσότερα παιχνίδια τουλάχιστον σε dx10 για ενα χρόνο ανετα σε 1280χ1024 αναλύσεις .(Για παραπανω αλλαζει το πράγμα εγω μιλαω μεχρι αυτες τις αναλύσεις που έτσι και αλλιως οι περισσοτερες οθόνες υποστηρίζουν) Ακόμα και για αυτά που αναφέρεις με τόση μεγάλη σιγουριά, υπάρχει κάποιο link? Κάποιες χειροπιαστές αποδείξεις? Εκτός και αν μιλάμε για υποθέσεις και ευχές. Εκεί πράγματι αλλάζει το πράγμα. Δεν νομίζεις? Για τον ενδιαφερόμενο τώρα.....Aκουσέ με Μην την παρεις φίλε ακύρωσε την παραγγελεία κρατα τα λεφτα σου μάζεψε ακόμη λιγα και παρε μιαν 8800gtx η 8800gts 320 mb αφου δεν θες την 8600gt Καλο θα κάνεις άκουσέ με... Σε καμία περίπτωση δεν ειναι ομως καλύτερη καρτα η χ1950pro απο μια 8600gt Όλα τα στοιχεία που και εσύ παρέθεσες δείχνουν ότι η 8600GT είναι χειρότερη κάρτα με μοναδικό extra το DX10 που ΘΑ δούμε σύντομα. Η μάλλον, ελπίζουμε ότι ΘΑ δούμε σύντομα. Επίσης μην ξεχνάς ότι για να τρέξεις DX10 games χρειάζεσαι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ VISTA. Αυτό ας μην το ξεχνάμε. Τα Vista κοστίζουν αν όχι σε χρήματα για κάποιους, σίγουρα σε πόρους συστήματος ή έστω χώρο στον δίσκο dual boot και ιστορίες. το καταλαβαίνετε ρε παιδια Η μιλαω σε εξωγίινους;!!!!
lordelesar Ιούλιος 23, 2007 #33 Ιούλιος 23, 2007 ΣυγγνώμηΤο καταλαβαίνεις αυτο που λες η καπου το άκουσες και το επαναλαμάνεις;!!!!1)Aτοπο για την 8600gt το επιχείρημά σου .Δεν ειναι playable με την 8600gt.θα σου πρότεινα να δεις μερικά review για την καρτα και να μην επαναλαμβανεις αυτα που ακουσες απο καπου χωρίς να τα διασταυρώνεις.Ειναι μια καλή προς αρκετα καλη καρτα για αναλύσεις 1280χ 1024 .Αναρωτιέμαι αν έχεις βάλει Lost Planet DX10 σε 8600. Αν ναι, πες μου πως σου φάνηκε? Γιατί εμένα κόντεψαν να παίξουν τα νεύρα μου που έβλεπα 20fps στην 2900. Από τη στιγμή που ακόμα και οι 8800/2900 παραπατάνε, το dx10 δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση επιχείρημα αγοράς μιας 8600.2)Ατοπο και το δευτερο επιχείρημά σου .Δεν ειναι προτιμότερο να παρει μια καρτα τώρα (αφου σον και καλα δεν θελει την 8600gt) αλλα να κρατήσει τα χρήματά του να μαζέψει για λιγο ακόμη μερικά λεφτα και να παρει μια 8800gtx η 8800 gtsΣαν μεγαλύτερος θα σου πω να μην πέφτεις στην λούμπα μερικων που λένε ότι 60 + fps .Το μάτι καταλάβαίνει στα 30 fps Oλα τα άλλα ειναι παραμύθια για να πουλανε οι εταιρίες.Σαν τεχνικός θα ξέρεις ότι η διαφορά ανάμεσα σε 8600 και 8800 μόνο "ακόμα μερικά λεφτά" δεν είναι. Μιλάς για >100% διαφορά στην τιμή.Επίσης αδυνατώ να φανταστώ "λάτρη των games" να μην βλέπει διαφορά από τα 30 στα 60fps. Εκτός αν παίζεις μόνο strategy ή adventure.3)Δεν μπορω να σας πεισω οτι το μαυρο ειναι άσπρο αλλα περιμένω μέχρι να βγει το crysis και να τα πουμε τότε .Aπο εμένα γειαΚαλά, όταν με το καλό βγει το crysis, θα κλαίμε όλοι μαζί και περισσότερο όσοι από εμάς έχουμε σκάσει €€€ για 8800/2900.
GAngel Ιούλιος 23, 2007 #34 Ιούλιος 23, 2007 ΛΕΣΑναρωτιέμαι αν έχεις βάλει Lost Planet DX10 σε 8600. Αν ναι, πες μου πως σου φάνηκε? Γιατί εμένα κόντεψαν να παίξουν τα νεύρα μου που έβλεπα 20fps στην 2900. Από τη στιγμή που ακόμα και οι 8800/2900 παραπατάνε, το dx10 δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση επιχείρημα αγοράς μιας 8600.Σαν τεχνικός θα ξέρεις ότι η διαφορά ανάμεσα σε 8600 και 8800 μόνο "ακόμα μερικά λεφτά" δεν είναι. Μιλάς για >100% διαφορά στην τιμή.Επίσης αδυνατώ να φανταστώ "λάτρη των games" να μην βλέπει διαφορά από τα 30 στα 60fps. Εκτός αν παίζεις μόνο strategy ή adventure.ΑπαντώΕιλικρινά τελευταία παρέμβαση απο εμένα .1)Το έχω πει αν δεν κανω λαθος δεν υπάρχει τρομερή διαφορα απο 30 με 60 .Nα μου πεις 10 με 30 ναι εκεί φαίνεται η διαφορά στον ενα σέρνεται και στον άλλο παει ομαλά. Οτι τρεχει απο 30 + ειναι εντάξει για fps.Θα σου έλεγα να αγοράσεις κανενα pcmagαzine(aς μην θεωρηθεί διαφήμιση αλλα ειναι το καλύτερο περιοδικο εφ ολης της ύλης καθως και το pcmaster η να το ψαξεις καλύτερα στο internet) η διαφορά 30-60 ειναι ελαχιστη.2)To Lost planet προσοπικά με έβγαζε 30-31 fps σε 1280χ1024 με την sparkle 8600gt που έχω .(Σημειωτέον για τα λεφτά/επιδόσεις της ειναι όλα τα λεφτα η καρτα την αγοράσα βλέποντας συγριτικά απο διαφορα sites )3)8600 σε 8800 ειναι μονο μερικα λεφτά .Τα 100-150 ευρω παραπάνω ειναι ελάχιστα (μπορεί να τα βγαλει σε ένα μηνα ο άλλος φυλλαδια να μοιράζει πιο πολλα θα παρει !!!) σε σύγκριση με 8800 gtx ultra >500 euro.4)καλο καλοκαίρι
lordelesar Ιούλιος 23, 2007 #35 Ιούλιος 23, 2007 Απαντώ Ειλικρινά τελευταία παρέμβαση απο εμένα . 1)Το έχω πει αν δεν κανω λαθος δεν υπάρχει τρομερή διαφορα απο 30 με 60 . Nα μου πεις 10 με 30 ναι εκεί φαίνεται η διαφορά στον ενα σέρνεται και στον άλλο παει ομαλά. Οτι τρεχει απο 30 + ειναι εντάξει για fps.Θα σου έλεγα να αγοράσεις κανενα pcmagαzine(aς μην θεωρηθεί διαφήμιση αλλα ειναι το καλύτερο περιοδικο εφ ολης της ύλης καθως και το pcmaster η να το ψαξεις καλύτερα στο internet) η διαφορά 30-60 ειναι ελαχιστη. 2)To Lost planet προσοπικά με έβγαζε 30-31 fps σε 1280χ1024 με την sparkle 8600gt που έχω .(Σημειωτέον για τα λεφτά/επιδόσεις της ειναι όλα τα λεφτα η καρτα την αγοράσα βλέποντας συγριτικά απο διαφορα sites ) 3)8600 σε 8800 ειναι μονο μερικα λεφτά .Τα 100-150 ευρω παραπάνω ειναι ελάχιστα (μπορεί να τα βγαλει σε ένα μηνα ο άλλος φυλλαδια να μοιράζει πιο πολλα θα παρει !!!) σε σύγκριση με 8800 gtx ultra >500 euro. 4)καλο καλοκαίρι Θα χρησιμοποιήσω δικές σου εκφράσεις: Το καταλαβαίνεις αυτο που λες η καπου το άκουσες και το επαναλαμάνεις;!!!!...μην επαναλαμβανεις αυτα που ακουσες απο καπου χωρίς να τα διασταυρώνεις. Εγώ εμπιστεύομαι τα μάτια μου περισσότερο από το κάθε pcmaster/pcmagazine και δεν συμμαζεύεται. Η διαφορά από τα 30 στα 60 είναι χαώδης ειδικά στα shoot'em up. Η διαφορά παύει να υπάρχει μετά τα 60-70fps. Και μια συμβουλή, αν μου επιτρέπεις, παρόλο που είμαι μικρότερος: μην εμπιστεύεσαι τυφλά κανένα περιοδικό/site. Και ειδικα τα έντυπα. Δεν είναι πάντα απαλλαγμένα από εξωτερικές "επιρροές". Ο νοών νοείτω
malmsteenjl Ιούλιος 23, 2007 Author #36 Ιούλιος 23, 2007 Εγινε η καρτα ειναι στα χέρια μου SAPPHIRE ATI X1950PRO 512MB PCI-E RETAIL RADEON X1950PRO, 512MB GDDR3, DUAL DVI, TV OUτ 139.00 ?? Δεν χρειαζεται να σχολιασω τις επιδοσεις , αφου βλεπω πολλοι απο εδω την έχετε η ξερετε καλα για αυτην, Οσο για τον φιλο που το έκανε λιγο θεμα, καταρχην τον ευχαριστω οπως ολους σας, απλά να του πώ ότι πιστευω θα αργίσει η ώρα που θα πάω(και οχι μονο εγω) σε Dx10 και πόσο μαλλον σε Vista(:097: :021: :019: :019: :019: ). Για πιο λογο να θυσιασω πολυτιμους πορους και επιδωσεις στα vista ενω στα xp πετανε. Προβλέπω αυτο το μηχανημα να το κρατήσω σε Xp. Η΄ Αργοτερα mac os Χ με παντετα,Οταν τα Xp θα αντικατασταθουν πληρως. Και όταν τα πράγματα θα έχουν κατασταλαξει με vista kai DX10(1-2χρονια) Παιρνω εξολοκλήρου νεο συστημα με (μια μελλοντικη midlle rage karta 9600GT η x3650po:001: )η οποιες θα ειναι καλλυτερες και απο την 8800GtX Ευχαριστω anyway
sofos1442169074 Ιούλιος 23, 2007 #37 Ιούλιος 23, 2007 ωραια,επειδη και εγω πηρα μια ιδια σημερα (125 ευρω προσφορα απο γνωστο καταστημα) θα ηθελα να μου πειτε θερμοκρασιες idle-full και αν ακουγεται καθολου το ανεμιστηρι της καρτας(εμενα δεν ακουγεται καθολου και με βαζει σε σκεψεις...λες και γυρναει στις 800 στροφες μου φαινεται..)επισης,any tip γιατι αφου ολοκληρωσει το aquamark3 ,με πεταει desktop, πεταει error και δεν εμφανιζει το score..?
Herc Ιούλιος 23, 2007 #38 Ιούλιος 23, 2007 Βρε μανια με το dx10.Bρε, ευχαριστηθητε το τωρα και αφηστε το μετα απο 6μηνες η ενα χρονο.Παρτε οτι καλυτερο σηκωνει η τσεπη σας, η ειστε διατεθημενοι να πληρωσετε ΤΩΡΑ.
Rommel Ιούλιος 23, 2007 #39 Ιούλιος 23, 2007 ωραια,επειδη και εγω πηρα μια ιδια σημερα (125 ευρω προσφορα απο γνωστο καταστημα) θα ηθελα να μου πειτε θερμοκρασιες idle-full και αν ακουγεται καθολου το ανεμιστηρι της καρτας(εμενα δεν ακουγεται καθολου και με βαζει σε σκεψεις...λες και γυρναει στις 800 στροφες μου φαινεται..)επισης,any tip γιατι αφου ολοκληρωσει το aquamark3 ,με πεταει desktop, πεταει error και δεν εμφανιζει το score..?Το ανεμιστηρι ουτε εμενα ακουγεται.Temps:43 idle-68 full.
malmsteenjl Ιούλιος 23, 2007 Author #40 Ιούλιος 23, 2007 Λοιπον την δοκίμασα και εκτος οτι ειναι η καταπληκτικη (σε σχεση με την 7600GT ) αλλα και γενικότερα, Ειναι και ιδιατερα αθορυβη( τουλαχιστον δεν ξεχωριζει απο τον γενικο θορυβο του υπολογιστη μου(ΜΕτριαDB). Και θερμοκρασια 48-50 idle και 60 παιζωντας το gost recon σε 1440Χ900 και ολα φουλ για κανα 20λεπτο.Δοκιμασα τα εξης παιχνιδια και εμεινα αφωνος (ως προς τις επιδωσεις)Dirty(colin mc ray) 1440x900 και ολα στο φουλTest drive unlimited ομοιως.Gost recon warfighter 2 ομοιως.Νομίζω τα σχολια περιτεουν. Οταν μπορείς με 120-140Ε να έχεις τετοιες επιδωσεις σε αυτα τα παιχνιδια (αν δεν κανω λαθος ειναι μεσα στα τοπ των γραφικων)απο αυτη την καρτα. δεν μπορω να βρω έναν πολυ σημαντικό λογο για να πας σε καποια πιο ακριβη.Ας σχολιασουμε λιγο τις θερμοκρασιες και τον ¨Αθορυβο¨ Θορυβο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.