Jump to content

Μεταπιδηση απο 7600gt

malmsteenjl

Recommended Posts

@sofos

Υπαρχει ενα hotfix που λυνει καποια προβληματα στο aquamark. Κοιταξε εδω

@Painkiller

Μεγειές.

@Mondeloxmm

Καταλαβαίνω αυτό που λέω απολυτα και δεν επαναλαμβανω αυτά που εγραψαν καποιοι στην φυλλάδα τους. Εσύ?

Απ οτι καταλαβα εχεις 8600GT, αν οντως είναι ετσι παρακαλώ ποσταρε screenshot με την καρτα σου να τρεχει DX10 Lost Planet με 30FPSavg.

Η εστω με το DX9

Καλυτερα απο το in game bench για να μπορω να συγκρινω με την δικια μου σαβουρόκαρτα.

Αν το δω θα ζητησω συγνωμη που σου εθιξα την 8600.

Για +60 fps δε μιλησα.

Αν και διαφορά αναμεσα στα 30 και τα 60 υπαρχει.

Διαφορα στο gameplay and that's the point. Αδιαφορω για το τι πιανει το ματι μου.

Και τα 60 σταθερα ηταν ανεκαθεν το milestone για ανετο gaming.(θυμαμαι ακομα απο το '99-'00 που ελιωνα με το Unreal)

:105:

http://www.crysis-online.com/Information/System%20Requirements/

DX10 in action

OMG!1!!

15001.png

14995.png

ΟΜFG!!!1

Να τι κανει μια x1900xt με default ρολογια και 4ΧΑΑ,16ΧΑF ολα φουλ.

DX9 εννοείται.(μονο που εγω εχω ταπεινο 3600Χ2 και τα τεστ εγιναν σε Core 2 Extreme X6800 (2.93GHz/4MB) :()

lpdx9rx1900xtdefclockspk4.th.jpg

Στις ιδιες ρυθμίσεις

15003.png

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Χμμ... τώρα μπαίνω σε δίλημμα ανάμεσα στην x1950pro 512 και καμιά μεταχειρισμένη 7800gtx 512 που βρίσκεις στα 150ε. Ποια είναι καλύτερη;

πριν την αγορα της 1950προ ειχα 7800GTX 256,η οποια ηταν και καλοκλοκαριστη ,επαιζε απο 430-600 στα 500-650 24/7 για 1,5 χρονο..δυστυχως "απεβιωσε" απο δικο μου "λαθος"..

η 1950 βαραει default 3dmark 05 score 11.100 οταν με την 7800 τσιτα ρολογια ημουν 9100

βεβαια η διαφορα φανηκε αμεσως στο BF 2142..τωρα τα εχω ολα full και ειμαι 70+ avg fps...(πριν ημουν στα ιδια fps,αλλα medium most of the settings..) παιζω σε crt σε αναλυση 1280x960..

@sofos

Υπαρχει ενα hotfix που λυνει καποια προβληματα στο aquamark. Κοιταξε εδω

@Painkiller

Μεγειές.

@Mondeloxmm

Καταλαβαίνω αυτό που λέω απολυτα και δεν επαναλαμβανω αυτά που εγραψαν καποιοι στην φυλλάδα τους. Εσύ?

Απ οτι καταλαβα εχεις 8600GT, αν οντως είναι ετσι παρακαλώ ποσταρε screenshot με την καρτα σου να τρεχει DX10 Lost Planet με 30FPSavg.

Η εστω με το DX9

Καλυτερα απο το in game bench για να μπορω να συγκρινω με την δικια μου σαβουρόκαρτα.

Αν το δω θα ζητησω συγνωμη που σου εθιξα την 8600.

Για +60 fps δε μιλησα.

Αν και διαφορά αναμεσα στα 30 και τα 60 υπαρχει.

Διαφορα στο gameplay and that's the point. Αδιαφορω για το τι πιανει το ματι μου.

Και τα 60 σταθερα ηταν ανεκαθεν το milestone για ανετο gaming.(θυμαμαι ακομα απο το '99-'00 που ελιωνα με το Unreal)

http://www.crysis-online.com/Information/System%20Requirements/

DX10 in action

OMG!1!!

15001.png

14995.png

ΟΜFG!!!1

Να τι κανει μια x1900xt με default ρολογια και 4ΧΑΑ,16ΧΑF ολα φουλ.

DX9 εννοείται.(μονο που εγω εχω ταπεινο 3600Χ2 και τα τεστ εγιναν σε Core 2 Extreme X6800 (2.93GHz/4MB) :()

lpdx9rx1900xtdefclockspk4.th.jpg

Στις ιδιες ρυθμίσεις

15003.png

Επειδη έχουμε και μια τιμη δεν θα ξαναφερθώ στο θέμα παρα μόνο αυτήν την φορα.

1)Ενταξει ο κάθε ένας ας λέει ότι του συμφερει εδω μέσα ας λεμε το μαυρο άσπρο.

2)Θελετε να τα ακούσετε λοιπον η χ1950 ειναι καλύτερη στα directx10 (αφου τα υποστηρίζει κι όλας ) και δεν παράγει καθόλου θόρυβο ,ούτε ανεβάζει θερμοκρασίες.

Σαν καρτα στα dirext x10 ειναι κάλύτερη απο την 8600gt

3)Ναι μονο απο το pcmaster παίρνω και ενημερόνομαι ,ουτε απο γνωστους ,ούτε απο forums oυτε απο την δουλεια oυτε απο τίποτα

4)Δεν μπορω να πω τίποτα άλλο πανω στο θέμα

Βαρέθηκα ν' ουμε.

painkiller

Aν την αγόρασεs εκανες χαζομάρα και θα το διαπιστώσεις και μόνο σου όταν δεν θα μπορέί να παίξει direx10 παιχνίδια η κάρτα σου.

ΥΣ ,

Για το screenshot ειναι όντως δικο μου λάθος γιατί είδα ότι παει και περισσότερο απο 30 -> (o/c)

Για το screenshot ειναι όντως δικο μου λάθος γιατί είδα ότι παει και περισσότερο απο 30 -> (o/c)

Show me.

Aν την αγόρασεs εκανες χαζομάρα και θα το διαπιστώσεις και μόνο σου όταν δεν θα μπορέί να παίξει direx10 παιχνίδια η κάρτα σου.

Ποια DirectX 10 παιχνιδια? Το Crysis?

Ποιο αλλο?

Here is a list of confirmed information...

* Crysis will run on both DX9 & DX10 as well as Windows XP and Windows Vista.

* A graphics card that supports Shader Model 2 or higher is required.

* CryEngine2 is estimated to scale back 2 years, and scale ahead 1.5 years.

*A single 7800GTX will run the game quite well on fairly high settings according to Crysis Art Director, Michael Khaimzon.

* Jack Mamais of Crytek said in an exclusive Crysis-Online interview that his X1900XT runs the game very well at reasonably high settings ( still unoptmized ).

* Crysis will dynamically utilize all processing threads available. Meaning quad-core processors will be supported.

The following specs are estimates made by myself based on the above mentioned information and other sources. These estimates are NOT official - but are based on official information.

Minimum Requirements

CPU: Athlon 64 3000+/Intel 2.8ghz

Graphics: Nvidia 6600 or ATI X1600 - Shader Model 2.0

RAM: 1GB

HDD: 6GB

Internet: 256k+

Optical Drive: DVD

Software: DX9 with Windows XP / Vista

Recommended Requirements

CPU: Dual-Core CPU (Athlon X2 / Pentium D / Core 2 Duo)

Graphics: Nvidia 7800GT or ATI X1800XL Pro (SM 3.0)

RAM: 1.5GB+

HDD: 6GB

Internet: 512k+ (128k+ upstream)

Optical Drive: DVD

Software: DX9 with Windows XP / Vista

Επειδη έχουμε και μια τιμη δεν θα ξαναφερθώ στο θέμα παρα μόνο αυτήν την φορα.

Αχ εμείς οι ΑΤΙΜΟΙ χρήστες που βασανίζουμε όλους τους υπόλοιπους. Θα παραμείνω απλά στο χιούμορ.

1)Ενταξει ο κάθε ένας ας λέει ότι του συμφερει εδω μέσα ας λεμε το μαυρο άσπρο.

Υπάρχει η δικιά μου άποψη και η λάθος άποψη. Διαλιέχτε....

2)Θελετε να τα ακούσετε λοιπον η χ1950 ειναι καλύτερη στα directx10 (αφου τα υποστηρίζει κι όλας ) και δεν παράγει καθόλου θόρυβο ,ούτε ανεβάζει θερμοκρασίες.

Σαν καρτα στα dirext x10 ειναι κάλύτερη απο την 8600gt

Όταν δεν απαντάμε σε αυτά που μας ρωτάνε τι κάνουμε? Μα διαστρεβλώνουμε ΠΛΗΡΩΣ ότι έχουν γράψει οι άλλοι μέχρι τώρα απαντώντας σε μια ερώτηση που ΠΟΤΕ δεν υπόθηκε. Κλασική τακτική.

3)Ναι μονο απο το pcmaster παίρνω και ενημερόνομαι ,ουτε απο γνωστους ,ούτε απο forums oυτε απο την δουλεια oυτε απο τίποτα

ΟΚ. Good luck.

4)Δεν μπορω να πω τίποτα άλλο πανω στο θέμα

Βαρέθηκα ν' ουμε.

Take a number and get in the line.

painkiller

Δηλαδή σε 1-2 χρόνια όταν θα βάλει Vrasta.

ΥΣ ,

painkiller

Φιλε μου

Αν προσεξες Καταρχην το θεμα ηταν {(Μεταπιδηση απο 7600GT σε κατι αλλα) και οχι (μεταπιδηση καρτας απο DX9 σε Dx10)}

καθως και παραπανω οτι αυτο το συστημα δεν ειμαι διατεθειμενος να το δουλεψω σε (Svista-Vrasta-Vasta-Vista-Nista klp.)

Τωρα οταν θα έχουν βγει τοσοι πολλοι τιτλοι σε DX10( οπου πολοι πανω απο 100) και σκασω απο το κακο, τοτε θα μου παρω ενα νεο συστημα που θα αναποκρινεται στις απαιτησεις της εποχης,

Δεν ειναι το DX9 kai to Dx10 σαν το διλλημα που ειχαμε πριν καιρο AGP-PCI-E.

Αν και αυτο καταριφτηκε αφου ακομη κυκλοφορουν AGP και καλα μοντελα μαλιστα.

Βαζω στοιχημα οτι οι εταιριες δεν βιαζονται να θυσιασουν το 70% των πελατων που θα εχουν DX9 ΚΑΡΤΕΣ.

Μαλλον το κοββω για διπλες version οπου όντως στο DX9 θα θυσιαζονται αρκετα πραγματα.

Αυτη ειναι η δικη μου εκτιμηση και πιστευω οτι πιανει τον γενικο παλμο.

[piraxtiri mode /on] καλά αφου τα ξέρεις όλα αυτά που λές γιατί ζαλίζεις τον άνθρωπο?????[piraxtiri mode/off]

Σωστά τα λές νομίζω ότι όλοι θα πάμε σε Vista και dx10 αλλά κατα 90% αυτό θα το κάνουν τα παιχνίδια και τπτ άλλο ...απο μέσα του 2008 .. θα έλεγα εγώ..

• 4 weeks later...

Την έχω εγώ σε AGP έκδοση... είναι πολύ καλή. Δεν έχει βέβαια και πολύ σχέση με την 2900ΧΤ που αναφέρθηκε παραπάνω, αλλά έχει και τα μισά λεφτά (και ακόμα λιγότερο).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.