r1ddl3r_1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2007 ολα καλα ολα ωραια με τα vista αλλα εχω προβλημα με την soundcard. εχω κατεβασει τα vista driver,τα οποια εχω εγκαταστησει.αναγνωριζει την καρτα στο device manager αλλα την βγαζει με κιτρινο θαυμαστικο κ στην αιτολογηση γραφει: This device cannot find enough free resources that it can use.(Code 12)If you want to use this device, you will need to disable one of the other devices on this system.any ideas τι μπορει να φταιει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούλιος 22, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2007 Άλλαξε PCI slot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1ddl3r_1 Ιούλιος 22, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2007 μολις το δοκιμασα.καμια διαφορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούλιος 22, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2007 Αχμμ και είπα και πριν να τσεκάρω την μητρική σου. ABIT λέω θα είναι. Είναι γνωστό πρόβλημα ασυμβατότητας της XFI και της ABIT. Τσέκαρε για καινούργιο BIOS της μητρικής και αν δεν λυθεί ρίξε μια ματιά στο δίκτυο αν έχει / είχε βρεθεί άλλη λύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1ddl3r_1 Ιούλιος 22, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2007 το θεμα ειναι οτι στα xp sp2 δουλευε αψογα η καρτα.εχω φαει το google κατι κατατοπιστικο δεν εχω βρει μεχρι στιγμης.εκανα ποστ κ στο forum της creative.παω να κοιταξω για bios. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούλιος 22, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2007 Χμμμ αν έπαιζε στα XP ίσως είναι θέμα driver.To ΒΙΟS κοίτα το πάντως σε κάθε περίπτωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1ddl3r_1 Ιούλιος 22, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2007 drivers χρησιμοποιω τους official για vista απτο site της creative,τους τελευταιους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1ddl3r_1 Ιούλιος 22, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2007 problem solved.εκανα update τα bios κ ολα comple.thnx spc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.