Prayer! Ιούλιος 24, 2007 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2007 πάλι καλά.μάλλον το γλύτωσες το φορμάτ...πάρε ένα σπρέι κ δώς'του να καταλάβει...θα δείς μεγάλη διαφορά...συμβουλή:φύσα τα ανεμιστηράκια,στην αντίθετη φορα απο αυτή που ακολουθούν κανονικά...(έτσι θα φύγει-σταντέ-όλη σκόνη απο τ'ανεμιστηράκια,αλλιώς μπορεί να μείνει σκόνη στο πίσω μέρος του ανεμιστήρα...όχι πως θα δημιουργήσει πρόβλημα λίγη σκόνη,αλλά μιάς καθαρίζεις,κάντ'το σωστά...),το μηχανημά σου είναι σκυλί,απλώς το έχεις περάσει γ γαιδούρι(!) κ το φόρτωσες του κερατά με πράγματα που δν ξέρω κατα πόσο είναι χρήσιμα...βασικά πάρε ένα καινούριο σκληρό κατα την γνώμη μου WESTERN DIGITAL RAPTOR WD360ADFD 36GB 10000RPM SATA =103.20 € ή έναν απλό WESTERN DIGITAL 40GB WD400JD 7200RPM SATA=37.50 € κ φόρτωσε εκεί το λειτουργικό...στον 300άρη βάλε μόνο πολυμέσα,κ στον 111άρη κάνε 2 μέρη(χωρισέ τον δλδ σε 2 partition,με την χρήση αντίστοιχου λογισμικού) κ στο ένα μέρος βάλε παιχνίδια κ προγράμματα που έχεις εγκατεστημένα,ενώ στο άλλο βάλε τα saves παιχνιδιών κ αρχεία προγραμμάτων...θα είσαι τζι-τζι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
simboy Ιούλιος 24, 2007 Author #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2007 Ελεγα να πάρω εξωτερικό σκληρόΕυχαριστώ ΠΟΛΥ Θα κοιτάξω να κάνω το καλύτερο δυνατόΤώρα για να πάρω κι άλλους εσωτερικούς σκληρούς το βλέπω λίγο χλωμόΑπό χθες δεν το δούλεψα πολύΣήμερα το βραδάκι θα δω αν μου κολλήσει πάλι ( γκρρρρρ ελπίζω όχι ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
simboy Ιούλιος 24, 2007 Author #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2007 Όσον αφορά την εικόνα: τικάρεισ την επιλογή και πατάς ok. Πάντα αυτό να κάνεις. Πάντως όσον αφορά τα συμπτώματα είναι τυπικά υψηλών θερμοκρασιών (παίζει και το malware), γι'αυτό και χρειάζεται ένα προληπτικό καθάρισμα. Φοβόμουν να το τικάρω μη τυχόν και κάνει κάνα πρόβλημα μελλοντικά και έχω ξεχάσει τι είναι Οκ θα το τικάρω Ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prayer! Ιούλιος 24, 2007 #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2007 ρε...πάρε μια θήκη με 20ευρώ κ κάνε τον 300άρη εξωτερικό...κ πάρε κ οπωσδήποτε ένα εσωτερικό 40 άρη γ να τρέχει το λειτουργικό μόνο του..έτσι κ φορμάτ να χρειαστούν τα windows,θα φορμάρεις αυτόν τον σκληρό κ θα έχεις multimedia files,games,saves from games,programms κ λοιπά άθικτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
simboy Ιούλιος 24, 2007 Author #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2007 Το θέμα αρχίζει να γίνετε offtopic αλλά για επίλογο θα σου πω πως την τελευταία φορά που πήγα να βάλω μόνος μου σκληρό ........ έκαψα και τους δύο !!!!!!! έβγαινε καπνός από τα καλώδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prayer! Ιούλιος 24, 2007 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2007 τώρα μ'απογοητεύεις...απλώς θα είχαν ιδρώσει τα ΄χερια σου,η θα τα είχες βρεξει..συνήθως αυτό φταίει...αλλά το πολύ-πολύ φωνάζεις κανα φιλαράκο σου...η στο κάνουν τσάμπα στο e-shop,αν τους πάς το κουτί σου κ φυσικά αγοράσεις απο κει τους σκληρούς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.