Rayden Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2005 Γεια σας παίδες!Ένας φίλος θέλει να πάρει τροφοδοτικό για Athlon 64 3000+ (Newcastle).Τι θα προτείνατε με κόστος όχι μεγαλύτερο από 70? (Κάποια links θα ήταν ευπρόσδεκτα!)Στον Η/Υ δεν έχει γίνει (και ούτε θα γίνει) σοβαρό o/c, αλλά υπάρχει μια καλή κάρτα γραφικών, DVD-RW, Audigy και ένας σκληρός IDE.thx :bigsmile:
PGM Φεβρουάριος 7, 2005 #2 Φεβρουάριος 7, 2005 Με αυτα τα λεφτα , σε Fortron ή Tagan 420 παιζεις....αν ανεβασει λιγο το budget γυρω στα 100-110 περιπου μπορει να παρει κατι αξιολογο. Γνωμη μου ειναι οτι σε τροφοδοτικο δεν πρεπει να γινονται 'τσιγγουνιες'.
yaputzis Φεβρουάριος 7, 2005 #3 Φεβρουάριος 7, 2005 Αυτό το Chieftec είναι ότι καλύτερο για τις ανάγκες του φίλου σου.
Rayden Φεβρουάριος 7, 2005 Author #4 Φεβρουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από PGM [Σήμερα, στις 17:42] Με αυτα τα λεφτα , σε Fortron ή Tagan 420 παιζεις....αν ανεβασει λιγο το budget γυρω στα 100-110 περιπου μπορει να παρει κατι αξιολογο. Γνωμη μου ειναι οτι σε τροφοδοτικο δεν πρεπει να γινονται 'τσιγγουνιες'. Όταν λες "αξιόλογο" εννοείς από πλευρά αξιοπιστίας? γιατί ουσιαστικά η αξιοπιστία είναι αυτό που τον ενδιαφέρει πρωτίστως. Πιστεύεις ότι ένα τροφοδοτικό σε αυτά τα λεφτά θα ήταν καλύτερο πχ από το Chieftec που προτείνει ο φίλος από πάνω?
PGM Φεβρουάριος 7, 2005 #5 Φεβρουάριος 7, 2005 Κοιταξε, για μενα το καλυτερο ειναι το Enermax Noisetaker v.2. Και δοκιμασμενη λυση αλλα και μπορει να καλυψει τις αναγκες σου για πολυ καιρο ακομα... Αυτο που θελω να πω ειναι οτι με λιγα λεφτα παραπανω περνεις κατι και εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Forton , Chieftec, Tagan εγω τα βαζω στην ιδια κατηγορια αμεσως μετα το Ενερμαξ.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.