Jump to content

Q6700 or Q6600 για O/C

Iannis

Recommended Posts

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα....υπάρχει fsb limitation από τις μητρικές σε όλους τους Quad.

Το όριο που κινούνται συνήθως είναι μεταξύ 420 έως 480Mhz FSB.

Οπότε κάνε τους υπολογισμούς σου,σύμφωνα με το multi που θα χρησιμοποιήσεις και αφού βρείς πρώτα το μέσο όρο σε ταχύτητα που πιάνουν οι Quad με υδρόψυξη.

Aκομα περιμενε τους G0 Q6600 και για μητρικη κατι σε P35 με την δικια μου Asus+QX6700 ειμαι αβασανιστα LOL στα 440 και παει ανετα μεχρι 480....

• 1 month later...

Παιδες χθες εβαλα ενα Q6600 σε μια P5K ASUS και στο BIOS εχασα την μπαλα συνηθισμένος απο τις Commando και P5W-DH Dlx

κανενα λινκ για oc με αυτη τη mobo?

η cpu ειναι G0

Googleισαι λιγο κατι θα βρεις το θεμα ειναι που χαθηκες μπας και σε βοηθησουμε.

Δεν διαφερει και τοσο απο την προηγουμενη σου βαλε τα timings τα βασικα για αρχη,Voltage Damper Enable αλλη ταση δε θες μεχρι τα 420-440 εκτος cpu μνημων στην αρχη 1:1 μετα προς τα πανω αντε να βαλεις και 1.4 chipset.

• 2 months later...

μια απο τα ίδια θέλω να βάλω κι εγώ Q6600 και ΜΟΒΟ asus P5K ή AbitIP35Pro. Αν βγάλεις άκρη, πές κι εμένα τι έκανες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.