blade_pan Απρίλιος 15, 2005 Author #61 Απρίλιος 15, 2005 Καλο!Πρεπει να κανει καλη δουλεια! Το εχει στο e-shop το οποιο ειναι για το Stalker... Της thermaltake δεν το βρισκω πθν!
skelos1416003162 Απρίλιος 15, 2005 #62 Απρίλιος 15, 2005 cross εχει μονο η CMΒΤΧ εχουν και τα 2 μονο που στο CM ειναι ετοιμο ενω στην ΤΤ πρεπει να αγωρασεις το κιτ Sorry που κα8υστερω αλλα πσοσπα8ω να βαλω εναν σωλινα σε ενα rakor και μου εχει σπασει τα νευραΠαντως μην βασιζεσαι στις τιμες του e-shop βρισκονται καινουρια και ποιο κατω
blade_pan Απρίλιος 15, 2005 Author #63 Απρίλιος 15, 2005 Δεν μπορει και με καποιο τροπο να τοποθετηθει στο Armor το cross?Δεν Ξερω το Armor μου αρεσει πιο πολυ!Και να δω ποτε θα παρω απαντηση στην ερωτηση...Θα μπορει να μπει ο τωρινος μου υπολογιστης σαν BTX?
skelos1416003162 Απρίλιος 15, 2005 #64 Απρίλιος 15, 2005 Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 16:17] Δεν μπορει και με καποιο τροπο να τοποθετηθει στο Armor το cross?Δεν Ξερω το Armor μου αρεσει πιο πολυ!Και να δω ποτε θα παρω απαντηση στην ερωτηση...Θα μπορει να μπει ο τωρινος μου υπολογιστης σαν BTX? 1) Κοβεις το σιδερο που παταει το mobo στο σχιμα του cross και κανεις μερικες τρυπες απο πισω το βλεπω να γινεται2) http://www.coolermaster.com/installation_manual/CMstacker_manul_en.pdf 8ελει φαντασια
taramas Απρίλιος 15, 2005 #65 Απρίλιος 15, 2005 Μόλις πριν 2 μέρες τελείωσα ενα Kandalf μαύρο (το αντίστοιχο του Armor με τα μεγαλύτερα πορτάκια μπροστά και την στρογγυλή μ@λ@κια μπροστά - πάνω που δεν έχω καταλάβει γιατί την βάλανε).Μου άφησε καλές εντυπώσεις, την σύγκρινα με την δική μου την stacker και κατέληξα στα παρακάτω υποκειμενικά 9γιατί το γούστο είναι υποκειμενικό) συμπεράσματα.1. το cross fan δίνει υπεροχή στο stacker αν και γίνεται η πατέντα τοποθέτησης και στο ΤΤ με πολύ κόπο όμως και προσοχή.2. μου άρεσε περισσότερο το compartment για τους δίσκους στο ΤΤ, στο stacker είναι ενα τεράστιο χοντροκομμένο πράγμα, η ιδέα τοποθέτησης δίσκων δίπλα στο τροφοδοτικό με διευκόλυνε στην τοποθέτηση της υδρόψυξης στο εσωτερικό του κουτιού στο ΤΤ.3. το φινίρισμα του Kandalf μου άρεσε όπως και η όψη του είναι περισσότερο εντυπωσιακή, παρά το γεγονός οτι έχω το πλαινό με το πλέξι στο stacker και μπλέ φωτισμούς και laser κλπ κλπ το τελικό ασποτέλεσμα στην ΤΤ με ικανοποίησε περισσότερο.Γενικά είναι ωραίο κουτί αλλά εγώ το πρώτο που θα έκανα ηταν να ξήλωνα το στρογγυλό φινιστρίνι που έχει μπροστά, δηλαδή θα έκανα την kandalf ίδια με την armor.
blade_pan Απρίλιος 15, 2005 Author #66 Απρίλιος 15, 2005 Αυτο νομιζω και γω με το kandalf...Τσαμπα παραπανω χρηματα...Δεν προσφερουν τπτ οι πορτες!Για αυτο το λογο σκεφτομαι το Armor!"το cross fan δίνει υπεροχή στο stacker αν και γίνεται η πατέντα τοποθέτησης και στο ΤΤ με πολύ κόπο όμως και προσοχή" Αυτο σκεφτομουν και γω...το stacker τι υποδοχες εχει?Υπαρχει καμια Pic?
blade_pan Απρίλιος 16, 2005 Author #68 Απρίλιος 16, 2005 Eννοω τι παντεντα πρεπει να γινει για να μπει στο Armor?Πετρο δε δοκιμαζει να δεις τι παιζει και να μας πεις?Εχεις καμια Pic του stacker με αυτο πανω?...TO link παραπανω δεν ανοιγει!
skelos1416003162 Απρίλιος 16, 2005 #69 Απρίλιος 16, 2005 διπλα στο mobo κανεις μια παραληλογραμμη τρυπα 50χ3.5 ανοιγεις τισ τρυπες και εισαι οκ λογικαΜετα ανοιγεις στο πισο μερος του κουτιου ακομα μερικες τρυπες πισω απο το cross για να βαζει αερα μεσα και εισαι οκhttp://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=STC-T01&other_title=0 εμπα απο εκει στο pdf
blade_pan Απρίλιος 16, 2005 Author #70 Απρίλιος 16, 2005 να ενα Link και μια photo...Μαλλον εχεις δικιο Πετρο!θα μπαινει αυκολα στο TT πιστευω!
skelos1416003162 Απρίλιος 16, 2005 #71 Απρίλιος 16, 2005 Οι βιδες που χρειαζεσαι ειναι οι 2 μαυρες πανω και οι αλλες 2 τερμα κατω οποτε η τρυπα μπορει να γινει παραλληλογραμμη
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.