Jump to content

Thermaltake Armor - VA8000SWA

blade_pan

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Tsunami

Τυχερέεε.Εννοείται οτι με το που το πάρεις θα ρίξεις παρουσίαση...

Για την ακριβεια παω για την εκδοση Kandalf που ειναι το ιδιο ακριβως κουτι αλλα με αλλη προσοψη!

http://www.thermaltake.com/xaserCase/kandalf/bws/va9000bws.htm

Παρουσιαση θα γινει σιγουρα!:T:

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Εντυπωσιακο!

Θα ελεγα οτι ειναι ενα εξεληγμενο Stacker :T:

Αμα εχει κ μια λογικη τιμουλα ισως να ειναι το επομενο κουτακι μου.

Αρχική απάντηση από Daidalos

Για την ακριβεια παω για την εκδοση Kandalf που ειναι το ιδιο ακριβως κουτι αλλα με αλλη προσοψη!

http://www.thermaltake.com/xaserCase/kandalf/bws/va9000bws.htm

Παρουσιαση θα γινει σιγουρα!:T:

Αυτο ειναι ακομα καλητερο!!:drool: :drool: :drool:

Ποσο θα το παρεις Δαιδαλε?Χωραει το Transit μεσα??

To stacker ομως ειναι και αρκετα πιο βαρυ....

Ωραιο και αυτο απλα το αλλο φαινεται και καλα σαν server!!

Αρχική απάντηση από Samael

Αυτο ειναι ακομα καλητερο!!:drool: :drool: :drool:

Ποσο θα το παρεις Δαιδαλε?Χωραει το Transit μεσα??

Τιμη δεν ξερω ακριβως αλλα ειναι κοντα στα 200 μαλλον. Το transit χωρα στο μπροστα μερος εκει που ειναι η θεση για τα drives, και με τα διατριτα drive covers θα εχει και αρκετο φρεσκο αερα.

Ετσι οπως το υπολογιζω θα εχει χωρο μετα για 5ακομα drives και τους 3 σκληρους φυσικα στο πανω μερος διπλα απο το τροφοδοτικο!

Παντως εχει πολυ καλυτερη διαρυθμιση χωρων απο το stacker και πολυ καλυτερο εξαερισμο.

Αρχική απάντηση από blade_pan

Ωραιο και αυτο απλα το αλλο φαινεται και καλα σαν server!!

Το kandalf το προτιμω γιατι δεν θυμιζει το stacker καθολου στην οψη και ειναι καπως πιο μουρικο!

Αρχική απάντηση από Samael

Αμα ειναι ετσι οπως τα λες το πηρα με τη μια!! :D

Υπομονη μεχρι τον αλλο μηνα για να το διαπιστωσουμε!:T:

... Το transit χωρα στο μπροστα μερος εκει που ειναι η θεση για τα drives, και με τα διατριτα drive covers θα εχει και αρκετο φρεσκο αερα...

Δεν νομίζω ότι τα Tranzit χοράει εκει, γιατί είναι φαρδήτερο από ένα drive(λίγο αλλα είναι!)...

To kandalf ομως εναντιθεση με το armor ειναι απο σιδερο και ζυγιζει 18 κιλα.... Το armor παιζει να βγει σε μαυρακι?

@fotme: Αν κοιταξεις στην σελιδα της thermaltake θα δεις και το μαυρο!

@Frost: Mια χαρα πιστευω θα κατσει! Στο drive cage του στακερ μπαινει μια χαρα οποτε γιατι να μην μπει και σε αυτο?? Το πολυ πολυ να θελουν φαγωμα οι οδηγοι των drives!

Το δικό μου tranzit δεν έμπενε στην πρόσοψη του stacker γι'αυτό το λέω...

Αλλά δεν έμπενε για πολύ λήγο... άρα υποθετω ότι με λίγο "φάγομα" θα είναι ΟΚ!

@Daidalos: Στραβωμαρα ειδα μονο το λινκ, γιατι ομως ρε γαμωτ μονο το αλουμινιο ειναι αλουμινιο?:wall:

Αρχική απάντηση από Daidalos [07-02-2005 18:09]

Ηδη το εχω κλεισει σε μαυρακι! Ερχεται μαρτιο!:D

Πλάκα κάνς ωρέ? :D

Αρχική απάντηση από Daidalos [Σήμερα, στις 02:01]

Καθολου πλακα!;)

http://www.pc-corner.gr/cases.html

Για κάντο δίφραγκα, πήγες στο κατάστημα και είπες θέλω ενα τέτοιο κουτί και σε γράψανε σε λίστα?

ενδιαφέρομαι κι εγώ γι'αυτο ρωτνάω.

Μιλησα ξανα σημερα με το μαγαζι και οντως ερχεται πιο νωρις! Σε 10-15 μερες το πολυ θα ειναι εδω!

@ταραμας: Απλα ρωτησα αν θα το φερουν ειπαν ναι και εγω ειπα οτι θελω ενα! So simple!;)

H τιμη αναμενεται κοντα σε αυτη του στακερ αλλα τιποτα σιγουρο ακομα.

@blade_pan: Ειπα για το μαυρο καθως θα ειναι και πιο οικονομικο αλλα και γιατι το ασημι δεν μου αρεσει. Το βαρος δεν με νοιαζει!

παιδια το παραγκηλα και εγω απο checkmate και θα ερθει σε 25 μερες οτι πρεπει για το δευτερο πισακι μου και πανο που εψαχνα κουτακι

ειναι τελιο θα το παρω και σε μαυρουλι και θα ειναι jet χιχιχιχι

αν θελει κανεις αλλος καντε ενα τηλ στην checkmate να σας κρατισουν ενα

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

παιδια το παραγκηλα και εγω απο checkmate και θα ερθει σε 25 μερες οτι πρεπει για το δευτερο πισακι μου και πανο που εψαχνα κουτακι

ειναι τελιο θα το παρω και σε μαυρουλι και θα ειναι jet χιχιχιχι

αν θελει κανεις αλλος καντε ενα τηλ στην checkmate να σας κρατισουν ενα

Checkmate?Ποσο το πουλαν?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.