Daidalos Φεβρουάριος 7, 2005 #21 Φεβρουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Tsunami Τυχερέεε.Εννοείται οτι με το που το πάρεις θα ρίξεις παρουσίαση... Για την ακριβεια παω για την εκδοση Kandalf που ειναι το ιδιο ακριβως κουτι αλλα με αλλη προσοψη! http://www.thermaltake.com/xaserCase/kandalf/bws/va9000bws.htm Παρουσιαση θα γινει σιγουρα!
Samael Φεβρουάριος 7, 2005 #22 Φεβρουάριος 7, 2005 Εντυπωσιακο! Θα ελεγα οτι ειναι ενα εξεληγμενο Stacker Αμα εχει κ μια λογικη τιμουλα ισως να ειναι το επομενο κουτακι μου. Αρχική απάντηση από Daidalos Για την ακριβεια παω για την εκδοση Kandalf που ειναι το ιδιο ακριβως κουτι αλλα με αλλη προσοψη! http://www.thermaltake.com/xaserCase/kandalf/bws/va9000bws.htm Παρουσιαση θα γινει σιγουρα! Αυτο ειναι ακομα καλητερο!!:drool: :drool: :drool: Ποσο θα το παρεις Δαιδαλε?Χωραει το Transit μεσα??
blade_pan Φεβρουάριος 7, 2005 Author #23 Φεβρουάριος 7, 2005 To stacker ομως ειναι και αρκετα πιο βαρυ....Αρχική απάντηση από Daidalos Για την ακριβεια παω για την εκδοση Kandalf που ειναι το ιδιο ακριβως κουτι αλλα με αλλη προσοψη! Ωραιο και αυτο απλα το αλλο φαινεται και καλα σαν server!!
Daidalos Φεβρουάριος 8, 2005 #24 Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Samael Αυτο ειναι ακομα καλητερο!!:drool: :drool: :drool: Ποσο θα το παρεις Δαιδαλε?Χωραει το Transit μεσα?? Τιμη δεν ξερω ακριβως αλλα ειναι κοντα στα 200 μαλλον. Το transit χωρα στο μπροστα μερος εκει που ειναι η θεση για τα drives, και με τα διατριτα drive covers θα εχει και αρκετο φρεσκο αερα.Ετσι οπως το υπολογιζω θα εχει χωρο μετα για 5ακομα drives και τους 3 σκληρους φυσικα στο πανω μερος διπλα απο το τροφοδοτικο!Παντως εχει πολυ καλυτερη διαρυθμιση χωρων απο το stacker και πολυ καλυτερο εξαερισμο. Αρχική απάντηση από blade_panΩραιο και αυτο απλα το αλλο φαινεται και καλα σαν server!! Το kandalf το προτιμω γιατι δεν θυμιζει το stacker καθολου στην οψη και ειναι καπως πιο μουρικο!
Daidalos Φεβρουάριος 8, 2005 #26 Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Samael Αμα ειναι ετσι οπως τα λες το πηρα με τη μια!! Υπομονη μεχρι τον αλλο μηνα για να το διαπιστωσουμε!
FrOsT Φεβρουάριος 8, 2005 #27 Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Daidalos... Το transit χωρα στο μπροστα μερος εκει που ειναι η θεση για τα drives, και με τα διατριτα drive covers θα εχει και αρκετο φρεσκο αερα... Δεν νομίζω ότι τα Tranzit χοράει εκει, γιατί είναι φαρδήτερο από ένα drive(λίγο αλλα είναι!)...
fotme Φεβρουάριος 9, 2005 #28 Φεβρουάριος 9, 2005 To kandalf ομως εναντιθεση με το armor ειναι απο σιδερο και ζυγιζει 18 κιλα.... Το armor παιζει να βγει σε μαυρακι?
Daidalos Φεβρουάριος 9, 2005 #29 Φεβρουάριος 9, 2005 @fotme: Αν κοιταξεις στην σελιδα της thermaltake θα δεις και το μαυρο!@Frost: Mια χαρα πιστευω θα κατσει! Στο drive cage του στακερ μπαινει μια χαρα οποτε γιατι να μην μπει και σε αυτο?? Το πολυ πολυ να θελουν φαγωμα οι οδηγοι των drives!
FrOsT Φεβρουάριος 9, 2005 #30 Φεβρουάριος 9, 2005 Το δικό μου tranzit δεν έμπενε στην πρόσοψη του stacker γι'αυτό το λέω...Αλλά δεν έμπενε για πολύ λήγο... άρα υποθετω ότι με λίγο "φάγομα" θα είναι ΟΚ!
fotme Φεβρουάριος 10, 2005 #31 Φεβρουάριος 10, 2005 @Daidalos: Στραβωμαρα ειδα μονο το λινκ, γιατι ομως ρε γαμωτ μονο το αλουμινιο ειναι αλουμινιο?
taramas Φεβρουάριος 11, 2005 #32 Φεβρουάριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από Daidalos [07-02-2005 18:09] Ηδη το εχω κλεισει σε μαυρακι! Ερχεται μαρτιο! Πλάκα κάνς ωρέ?
Daidalos Φεβρουάριος 12, 2005 #33 Φεβρουάριος 12, 2005 Καθολου πλακα! http://www.pc-corner.gr/cases.html
blade_pan Φεβρουάριος 12, 2005 Author #35 Φεβρουάριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από Daidalos Καθολου πλακα! http://www.pc-corner.gr/cases.html Aπο αργυρια τι λεει?ειναι το βαρυ ε?
taramas Φεβρουάριος 12, 2005 #36 Φεβρουάριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από Daidalos [Σήμερα, στις 02:01] Καθολου πλακα! http://www.pc-corner.gr/cases.html Για κάντο δίφραγκα, πήγες στο κατάστημα και είπες θέλω ενα τέτοιο κουτί και σε γράψανε σε λίστα? ενδιαφέρομαι κι εγώ γι'αυτο ρωτνάω.
Daidalos Φεβρουάριος 12, 2005 #37 Φεβρουάριος 12, 2005 Μιλησα ξανα σημερα με το μαγαζι και οντως ερχεται πιο νωρις! Σε 10-15 μερες το πολυ θα ειναι εδω! @ταραμας: Απλα ρωτησα αν θα το φερουν ειπαν ναι και εγω ειπα οτι θελω ενα! So simple! H τιμη αναμενεται κοντα σε αυτη του στακερ αλλα τιποτα σιγουρο ακομα. @blade_pan: Ειπα για το μαυρο καθως θα ειναι και πιο οικονομικο αλλα και γιατι το ασημι δεν μου αρεσει. Το βαρος δεν με νοιαζει!
Qlim4X Φεβρουάριος 13, 2005 #38 Φεβρουάριος 13, 2005 παιδια το παραγκηλα και εγω απο checkmate και θα ερθει σε 25 μερες οτι πρεπει για το δευτερο πισακι μου και πανο που εψαχνα κουτακι ειναι τελιο θα το παρω και σε μαυρουλι και θα ειναι jet χιχιχιχιαν θελει κανεις αλλος καντε ενα τηλ στην checkmate να σας κρατισουν ενα
Samael Φεβρουάριος 13, 2005 #40 Φεβρουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr παιδια το παραγκηλα και εγω απο checkmate και θα ερθει σε 25 μερες οτι πρεπει για το δευτερο πισακι μου και πανο που εψαχνα κουτακι ειναι τελιο θα το παρω και σε μαυρουλι και θα ειναι jet χιχιχιχιαν θελει κανεις αλλος καντε ενα τηλ στην checkmate να σας κρατισουν ενα Checkmate?Ποσο το πουλαν?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.