Jump to content

Thermaltake Armor - VA8000SWA

blade_pan

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Samael

Checkmate?Ποσο το πουλαν?

δεν εχουν ακομα διαθεσιμη την τιμη αλλα μεσα στην ευδομαδα θα ξερουν σιγουρα.

παντος αποτι το υπολογιζο η τιμη θα ειναι παρομια με του stacer.

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Mακαρι να εχει τοσο αλλα...κατι μου λεει οτι το checkmate θα ακολουθησει τον δρομο του.Θα σε γδαρει :p

Εγώ πάντως θα προτιμήσω το stacker. Βρίσκω πιο λειτουργικό το εσωτερικό του και έχει πέσει και αρκετά η τιμή του ;)

Εμφανηστηκε το αλουμηνενιο armor στο site του multirama! Η τιμη ειναι εκει που αναμενοταν για το αλουμηνενιο και λογικα το ατσαλινο(μαυρο) θα ειναι οπως και στο εξωτερικο 20-30e πιο κατω!

http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=Cases&cp_id=54825

Καλη φαση....207 ειναι οντως αναμενομενη τιμη αλλα αν φανταστεις οτι δεν εχει volcano 9 πχ οπως εχει το thermaltake damier που εχω το οποιο ειχε 220...αλλαζει και θεωρειται λιγο τσιμπημενη διοτι με το volcano παει 280++

• 2 weeks later...

έχουμε κανένα νέο. Στο μουλτιραμα εμφανίζεται να έχει αφιχθεί!

Προβλέπεται σύντομα καμιά παρουσίαση απο τους εδώ συναδέλφους?

• 1 month later...

Μπορει οποιος το εχει να ποσταρει φωτογραφιες απο το armor (δικες του)....μερα-νυχτα!:)

Ειδα και του zax...Πολυ ωραιο!Ας μου πει καποιος και πως παει απο θορυβο και θερμοκρασια....

Thanks!!!

Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 04:28]

Μπορει οποιος το εχει να ποσταρει φωτογραφιες απο το armor (δικες του)....μερα-νυχτα!:)

Ειδα και του zax...Πολυ ωραιο!Ας μου πει καποιος και πως παει απο θορυβο και θερμοκρασια....

Thanks!!!

Τωρα εχει 28 βαθμους με περιβαλλον στους 25

Ο θορυβος απο την μαμα ΤΤ ειναι αρκετος αλλα στρωνει με fan CM ενω βρισκω ενοχλητικο τον δισκο εκει που ειναι ακουγετε αρκετα

Αν θες ελα απο εδω να το δεις

Παντως το stacker μου εχει αφησει ποιο καλες εντυποσεις

Πετρο τι γινεται?

Αν θυμαμαι εισαι λιγο μακρια απο μενα!χε χε!μεσα στο Πασχα μαλλον!

Απο βαθμους καλα παει!Αλλα μου λες καλυτερες εντυπωσεις εχεις απο το stacker...Μου φαινεται οτι εχει καλυτερο φινιρισμα η Thermaltake!

Φινιρισμα...... δεν θα το ελεγα αν το δεις σε μαυρο 8α σε απογοητευσει

Πανο ελα εδω και 8α τα δεις και τα 2

Α και σου υποσχομαι να σου δειξω το κουτι του Νικου 8α πεθανεις απο τα γελια

Χα χα...πως ειναι?Μαπα?

Το μαυρο Thermaltake λες δεν ειναι οσο καλο ειναι το stacker ή το αντιθετο?

θα φαω ban δια βιου αν πω πως το εχει κανει

ΤΤ εχω μαυρο ενω stacker ασημενιο γενικα ομως τα μαυρα εχουν ασχημο φινιρισμα κατα την γνωμη μου παντα

Στο ΤΤ υπαρχουν πολλα προβληματα εργονομιας και βασικο του λα8ος ειναι η τοποθετιση του δισκου με το τροφοδοτικο καθετα ..... χανει αρκετο χωρο και σου δινει την εντυποση ποιο μικρου κουτιου ενω εχει το ιδιο υψος με το stacker

Παντως κατα την γνωμη μου το stacker αξιζει μονο και μονο λιγο του cross καθεσαι διπλα του και σε κρυωνει

Α και κατι αλλο το ΤΤ εχει μονο 1 12αρι για εισαγωγη και ο δευτερος μονταρεται δυσκολα με αποτελεσμα να σου μενουν μονο 3 5 1/2 free ενω εχει απο μαμα 1χ120 και 2χ90 εξοδο

το stacker εχει 1χ120 και 1χ80 μεσα 1χ120 και 1χ80 εξω αλλα περνει και το cross ενω εχεις και την σιτα απο κατω

Ενα πργμα που συλλογιστηκα(οοο)τωρα ειναι πως ο κατω ανεμιστηρας του τροφοδοτικου παιρνει αερα αφου κολλητα ειναι οι σκληροι?

Το cross το εννοεις?:)Δλδ το stacker ειναι πιο "κρυο"γενικα κουτι?

Οι σκληροι εχουν θεση και μπροστα αν και η ιδεα για σκληρο πανω ειναι καλη απο αποψη απαγωγης

Παντως αν και δεν εχω το ιδιο ακριβως συστημα και στα 2 (ΤΤ cpu vga αερα 2 hd , CM cpu νερο vga αερα 4 hd ) το ΤΤ ειναι λιγο ποιο ζεστο αλλα ΤΤ μετρημενο απο mobo και CM απο σενσορα

Υπολογισε 20 euro για CM το παραθυρο και 35 το cross με btx ready

και ετοιμο παρα8υρο το ΤΤ και ? για btx

τα 35 του cross αξιζουν μεχρι την τελευταια δεκαρα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.